💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 131 904
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 280
  • SF
Евгения е умна и знае как да загуби, за да спечели.

Нашият Жорко обаче, хич го няма в стратегиите.
Похарчи едни пари, за да търчи сега като гламав, а е с имунитет. Не се ли сеща, че за мене е по-интересно някой ангел да отшуми като приказка. (Виктория, ама, Жорето копае, скача, тича... )

# 2 281
  • Sofia
Толкова е отслабнала Евгения, че се заклещи и в гумата, и в кулата, мани....
Отслабнала е разбира се - умствено! 😂

# 2 282
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ами, ако Гого си тръгне от Алекса... Sad
Искрено се надявам този сценарий да не се случва! Просто много искам Алекса да отпадне, а това не е много вероятно да се случи, ако се изправи срещу ангел, а.к.а голяма бяла птица.
Мирослава защо така изтормозена изглежда днес? Бърза, старае се, но някак като със сетни сили...

# 2 283
Има играчи, които като ги хване адреналина на състезанието забравят за стратегията. Повечето тази вечер са такива на арената. Все още се надявам, че е останал поне един мислещ.

# 2 284
Май- май утре Гогича си тръгва. За най- голямо мое съжаление😔

# 2 285
Защо ми се струва, че не е Жорката, който не си дава зор, а Филип? Голямо наместване, физиономии, а цял сезон беше непоклатим. Дали не е пренасочил енергията си към мисли, как и той като Жорката, ще си купи имунитет?
Как па разбра, че Фифо не си дава зор?

# 2 286
Не мисля, че Филип ще пусне. Димо го мотивира като каза, че това всъщност е битка между него и Алекса.

# 2 287
Има един спойлер от профила на Генчо, който ясно показва кой печели тази битка, без да засяга самата нея

# 2 288
  • Другата България
Толкова е отслабнала Евгения, че се заклещи и в гумата, и в кулата, мани....
Отслабнала е разбира се - умствено! 😂
Ииииии, не! Точно там е повече от силна, защото имаше достатъчно време да се тренира, именно умствено.
Докато другите се раздаваха на арената, тя “щракаше“ с мозък. И не мисля, че сега саботира, просто толкова си може жената.

# 2 289
Ако Гого стигне до финалната седмица виждам го в коалиция с Фифо, Алекса и Виктория. Ще придърпа Фифо към неговите си хора....И ще е интересно.

Гаранция.То Филип няма и особено голям избор.С Евгения и Ралица от тук нататък просто не го виждам как ще играе.С Гого са си партия вече. Алесио харесва също Филип .Така ,че се нагласят нещата.
Да, сега така изглежда, но не ги виждам по снимките след игрите да са заедно...Което ми говори, че по една или друга причина не е станало така.

# 2 290
Само във втори сезон помня, че им се позволяваше да местят кошовете, ама тогава бе още по-тегаво за държащите, защото торбичките, ако не греша, бяха изваждани от морето и бяха мокри т.е. по-тежки ставаха.

Урочасахте жената и тя взе, че леко се заклещи Grinning

# 2 291
Въобще дори не вярвам Алеко да иска да се изправи срещу някой от жълтите. Всичко сега е “актьорска игра”, уж се мъчи максимално да удържи, но ще падне и после ще се извинява и дори ще пусне сълза, а ще се кефи, защото ще си избере кой да отпадне утре. Героя 🤣🤣🤣

# 2 292
  • SF
Има играчи, които като ги хване адреналина на състезанието забравят за стратегията. Повечето тази вечер са такива на арената. Все още се надявам, че е останал поне един мислещ.

Кого визираш?
Георги и кой друг?

# 2 293
Незнам ,ама ясно си пролича коя особа не е за финални битки, дори май изобщо не е за ИВ. Много е тромава ,тя ще издъхне в някоя по дълга многокомпонентна битка. И хем досега в сезона не се е преуморила много.😁

# 2 294
  • София
Не мисля, че Жени саботира или би саботирала, просто се затруднява с преминаването през дупките, нека коментарът ми не се тълкува като останалите fatphobic коментари по неин адрес. Точността ѝ продължавам да мисля, че не е лоша, а това е един от двата елемента в тази битка.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 23:04 от La Vikinga

Общи условия

Активация на акаунт