💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 132 041
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 460
Дори Фейгин, която пръсна от наивност, не е толкова зле, колкото тази

Зори какви ги дрънка 🤣🤣🤣 казала си на ум еди какво си... милата, добре че си тръгва
има още много да учи. Млада е, ще се смее някога на наивността си.

# 2 461
Зори е силно дразнеща, защото е тъпа, но от онези тъпи хора, които се имат за много умни и хитри и подценяват всички други около тях. Не мога да я слушам като започне да плямпа. Но в никакъв случай не я съдя за решението на съвета. Естествено, че ще се опитва да играе за себе си и ще го прави по всякакъв начин, нали всички затова са влезли там?

# 2 462
  • Варна
Хм, не можах да разбера кой от двамата е с по-кисела физиономия утре, но определено ще се чувствам като на избори, да подкрепя този който по-малко ме дразни.

# 2 463
Много ми се искаше да видя Зори и Джафа заедно на едно място. Ще е култово и ще ме е яд само заради това ако Зори отпадне

# 2 464
  • SF
Да, да... И аз съм стратег като Генчо. Редя и броя гласовете, но забравям, че и Виктория гласува.

# 2 465
  • Русе
Много се накефих на този съвет. Тъпото ще си ходи. Едва я изтърпяха после в резиденцията.

# 2 466
ЗоритУ животът не е ясно дали е оправила към момента „вероятно не, защото едва ли печели състезанието“, но според някой сайт, на който попаднах одеве, беше си Оправила устните (ужасно). Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 467
  • София
Зорница е силен играч, във физическата част, а в плуването особено почти няма кой да ѝ се опре. Ама пуста "кратунка", като отвори уста, и оплесква нещата...

А, то пък няма да има плуване на утрешната игра, каква изненада.

Не мисля, че ще е застрашен съюзникът утре, те им натъртиха как са седми, осми и т.н.финалисти.

# 2 468
  • Другата България
И Димо гледа наляво, където е Зори. Ай, скапаните спойлери на Продукцията Grinning
Специално за утре спойлер ти не требе, спойлер от промото имах предвид.

Знаех си, че има защо да харесвам Мира. Показа страхотно поведение, достойнство, чест и заслужено е на финал.
До къде ще стигне не знам, но стратегията ѝ /каквато мисля, че имаше въпреки всичко/, съчетана със страхотното ѝ физическо представяне, я прави достоен участник наравно с всички жълти, които вече са на финал. Доволна съм от епизода, имах малко колебания за момент за Фифо, но като цяло съм доволна от крайния резултат. И аз утре ще съм за Зори, ей така, женска солидарност, а и ми е малко мъчно за нея....наистина има много да учи, не е лош човек, добра е, но...не блести с много ...съобразителност. Надявам се да се ошлайфа и ....успех в живота. Честно казано, изобщо не вярвам утре да спечели срещу Алеко. Никакъв шанс.

# 2 469
То да те е срам да се наречеш спортист след тези думи на Зори. Не мога да повярвам, че е възможно да загубиш толкова представа къде се намира. Нейните коментари от 15 годишни няма да бъдат изрекани. Да си ходи вече.

# 2 470
То е ясно развитието на дуела утре, освен ако Алекса не се контузи, не виждам как Зори ще го победи, няма да му се даде и ще даде всичко от себе си, но няма да успее да финишира първа.

# 2 471
  • София
Много е лесно двама души в по-изгодна позиция, каквито са Алекса и Мирослава - единият в предаването, другият извън него, да гледат останалите от високо и да съдят кой е достоен и кой не е. Жалко.

Последна редакция: чт, 17 ное 2022, 22:49 от La Vikinga

# 2 472
  • софия
Значи Гого срещу Лефтеров или Фифо срещу Чакалчето ,можеше,но Виктория срещу Калеко Алеко-не!
Радвам се за Зори! 😁
И Мани срещу Фейгин можеше

Утре съм за Зори.
Ама никакъв съспенс не очаквам...., ясна е работата.

# 2 473
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Само за миг си представих какво би станало, ако Зорница утре победи Алекса и му вземе всичкия кеш, брадвичката и жезъла. Наистина ще превърти играта. Joy
Гого верно ли каза на Фифо, че Генчо би издържал повече? 😂
Верно ли го направи пред Фифо? И последния беше wtf я пак го кажи 😂
Не съм го чула, защото ми заби нетът по едно време, но какво лошо има, ако го е казал? Според мен е имал предвид, че Генчо би държал по-дълго от Алекса, не от Фифо.

# 2 474
На ейнджълите така са им лъснали лицата, че все едно с кило мас са се намазали.
Просто им става горещо около вожда 🤣

Общи условия

Активация на акаунт