💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 12 (13.11 - 20.11)

• 134 437
  • 3 743
  •   1
Отговори
# 2 715
  • София
Лео не е ли печелил Вип сезон?
Той не е участвал във VIP сезон, а в "All Stars" (тези за бивши риалити участници, общо взето) през 2013 г. и там също завърши втори, за жалост, спечели го Златка Димитрова. Македонецът Лестер спечели предходния "All Stars" сезон през 2012 г.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 14:37 от La Vikinga

# 2 716
И аз си мисля,че Алекса си избра с кой да отиде на елиминация, т.е. умишлено пусна и си избра Зорница.
Защото който и друг да беше избран от жълтите, щеше да е по-голяма заплаха за него.
Хитрец е сърбина...
Интересно защо тогава не избра Мира? Thinking С нея щеше да му е песен, а  Зорито е костелив орех. Била го е в играта на резервите, а на капитанската с Валери
игра раностойно с мъжете, нищо че Димо се правеше, че не я забелязва. С всичко друго бих се съгласила, само не и с твърдението, че Зори е лесен съперник.
Защото при обединението Мира пак ще е плътно до него, а Зори ще го предаде.

Но нали все пак трябва да стигне до обединено племе Simple Smile Това е първата стъпка.

# 2 717
  • София
Явно доста са й сипвали снощи на Зорница щом смята себе си за най-мразеният участник

Месец след края на предаването: "прощавай, коя беше ти?"  Joy

# 2 718
Хората имат различно интелектуално ниво, различен речников запас и структура на речтта, но не мисля, че е честно някой да бъде мразен или унижаван, заради такива дефицити.

Дори да приемем, че Зори не е толкова "надарена" в определени аспекти, както Генчо например, самоят той осъзнава, че непрекъснатият поток от подигравки му изигра огромна шега. Интелигентни или не, хората заслужават някакво елементарно човешко уважение.

Зори определено има комични и недомислени изказвания, опитва се с променлив успех да мисли, но играе за себе си и своите цели, много сериозен противник и съперник е и не е показала злост, но най-вече поведението на много от по-интелигентите от нея към нея е показателно кой колко струва.

# 2 719
Точно това му харесвам на Георги. Не е злопаметен, наясно е с отношението към него и не хаби енергия да се ядосва за глупости. Когато избра храната, беше наясно, че ще е вечният номиниран и си понесе наказанието. Продукцията се опита да експлоатира темата за храненето пред другите, но той си остана железен, изобщо не му накривиха капата и постепенно се отказаха. Забавното е, че се оказа прав, че така ще остава повече храна за останалите. Имаше значение на стопанството.
Момчето е в мир със себе си и си играе играта. Нито веднъж не избухна и не обиди някого.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 18:03 от LadyCharming

# 2 720
Точно това му харесвам на Георги. Не е злопаметен, наясно е с отношението към него и не хаби енергия да се ядосва за глупости.
Нито веднъж не избухна и не обиди някого.
+100, макар че го направиха на две стотинки за грешно решение, от което пострада той и Фейгин,никой друг.  Триха му сол на главата всичките в хор докато не си намериха друго развлечение.
  Но като цяло това периодично линчуване на някой е марката на този сезон, под една или друга форма го имаше във всички племена. И това доста нагарча на мен лично.

# 2 721
Зори ми носи странното усещане, че външния вид не кореспондира с изказа. Тя изглежда с едни 10 години над възрастта си и очаквам умни, премерени слова, а чувам детински смешни разсъждения, дори тона и интонацията ѝ са на малко дете, тръгнало да се обяснява на госпожата в детската градина - "Аз може ли тук да кажа нещо, което отдавна искам да кажа, дори съм си го мислела..." -  гледам и не вярвам на ушите си е малко работата.

# 2 722
Еми, ето, зора на Зорница е да е известна. Наблюдавам, че Куков също дерзае в тази насока, а вчера ме изуми, че и Генчо искал да го търсят за участия тук-там. Чудя се какви ще са тези участия, на които иска да го канят, какво ще демонстрира?За реклами ли иде реч?
Както едно време ми идваше премного всеки втори да пее и да иска да стане певец, сега ми идва в повече този ламтеж да си мега известен с нещо си недотам значително.

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 14:56 от Bimbiflo

# 2 723
  • Другата България
Моите пет стотинки по темата.

За мен Фифо си го отнесе Калеко Алеко като ЗиЛ цинкова кофа снощи. Отделно Калеко Алеко игра без ръкавици, а сцеплението при изпотени ръце е по-малко. Сега дали пусна малко по-рано, отколкото можеше да издържи. Много е възможно, да. Но това нямаше да промени изхода от битката, само щеше да я удължи още малко.

Съгласен съм с Алия, че избора на Зори е стратегически, защото тя би се извъртяла срещу Калеко Алеко, ако това и е удобно, за разлика от Мира. И съм напълно съгласен, че Зори е много по-тежък съперник за него, ако я сравняваме с Мира.
И моите десет, които мисля писах още снощи, и които са твоите пет, удвоени всъщност. Blush
И мисля, че Алеко си е прехвърлял в главата възможните сценарий, като за съперник от жълтите е спрягал Мани или Гого, основно тях двамата. Ако случайно вземе, та победи Фифо, някак така, “изненадващо“.....

# 2 724
Еми, ето, зорът на Зорница е да е известна. Наблюдавам, че Куков също дерзае в тази насока, а вчера ме изуми, че и Генчо искал да го търсят за участия тук-там. Чудя се какви ще са тези участия, на които иска да го канят, какво ще демонстрира?За реклами ли иде реч?
Както едно време ми идваше премного всеки втори да пее и да иска да стане певец, сега ми идва в повече този ламтеж да си мега известен с нещо си недотам значително.

Нека не забравяме, че много от участниците в Игрите станаха актьори...
То с тези "репетиции", дето ги правят нон стоп, докато се "състезават" какво друго да искат да станат? Joy

# 2 725
  • Другата България
С въпросните две снимки и сторита на Зорница колко много “не ѝ пука“ всъщност затвърждава именно това - че много, ама много ѝ пука. Което е сериозен проблем именно когато искаш едно такова участие в режисиран сериал да те изстреля изведнъж на “върха“ на славата при все, че вече има доста по-добре лансирани актьори за тази роля. И в нея. Прави ми впечатление, че отново споменава това, “че си има мъж“, което съм сигурна, че никой не го интересува, вероятно с това “отвръща на удара“ - нападките за външния ѝ вид. А другото - което и каквото и да е това, което “не я ибе“ за пореден път потвърждава и затвърждава всичките ни /ми/ коментари за умствения ѝ капацитет, че дори и възпитание. С едното се раждаш, другото го придобиваш. Ако чете, да помисли върху това. Разочароващо за мен приключване на присъствието ѝ в предаването, и то основно заради представянето ѝ СЛЕД него.
И тук отново идва паралела с Мирослава. С която незнайно защо самата Зори не спря да се сравнява, снощната изцепка вече я коментирах. Разликата между двете далеч не е само в мъж, деца, семейство или пари, дори те да не са грошовете на Алеко и на Генчо, които тя не спря да “сънува“. Или го имаш, или го нямаш.

# 2 726
  • София
Илиян и Мирела поздравяват любимото племе за победата:

Част от отговорите в Instagram на Зорница (преди епизода вчера) - за Александра, Георги, Жени (на доста въпроси беше отговорила във видео):

Скрит текст:

Алекса и Елица / Валери и Чакалов:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 15:13 от La Vikinga

# 2 727
  • София
Да, и на мен ми харесва, че Жорето не обижда и не е злопаметен, но то не е нужно да си такъв, за да имаш позиция. Вчера ми направи лошо впечатление, че отново се вкара в услуга на Зорито, която не само не го зачита като играч, а ми и като човек, а явно не разбира, че ако не беше Жоро, то отдавна щеше да е само спомен и вече забравена. Joy

# 2 728
на мен пък не ми харесва че не обижда когато го обиждат

# 2 729
  • София
Тази снимка е за Aaliyah13 Bowtie:

Общи условия

Активация на акаунт