Домакини 84/ Уютни и весели празници

• 50 118
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • гр.Варна
Лейди лежи си сега и прави планове за бъдещи пътешествия.Кога се очаква да има яснота в диагнозата и лечението?
Кате пате на годинка ,мале,мале.Да е здрава и расте умна и щастлива за радост на всички.
При мен нищо ново .Чакам 03.01 за да започна на новата длъжност.Дано се получи това на което се надявам и се почувствам най после добре.Но това са бели кахъри.Важното е ,че всички сме здрави и живи.
Момичета стискам палци на всички които имат нужда и прегръщам всяка една от вас.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 07:17 от плами76

# 91
  • Бургас
Лейди,всички се молим и чакаме хубав резултат!Много те мисля и стискам палци за теб!
Честита годинка на Кати!Дано и аз дочакам това щастие!

# 92
  • София/Севлиево
Лейди,вярвам че всичко ще е наред и няма да е онази болест дето не смея да ѝ кажа името (мама си отиде само на 39 от нея).А кафето при вас наистина е гадно.Докато бяхме на гости на сестра ми единствено в Макдоналдс правеха нещо близо до това, което пия,но бе отвратително на вкус.Аз го пия силно ,чисто ,120мл,но направено 2х60(с автоматична машина сме и пробвах да е 120,но имаше вкус и цвят на оцветена вода).
Катето я видях във ФБ.Да расте здраво,усмихнато и щастливо дете.
На Росен му избива кътен зъб и е голям зор(този му е втори,първия не разбрах кога го изкара)-вдигна температура,има леки сополи,раздразнителен е,отказва храна(моето почти всеядно дете)...На Слави му спряхме хапчетата, защото започна да се оплаква,че го боли сърцето и пулсът ми стана висок (страничен ефект).Засега е по-добре без тях, надявам се изобщо вече да не експериментират с него.
Мъртва кост имах на крака,отгоре близо до пръстите,не ме болеше,но бе грозно като обуя сандали.Баба ми каза да мажа с йод,мазах що мазах и взе,че изчезна.Дали бе ефект от йода не знам.Това лято пък ме тормозеха кокоши тръни,даже мислех да ходя да ги махам с лазер,но и те изчезнаха...Остана само половин гъбичка на един от ноктите на краката ама е много упорита тая гад,а е половинка, защото само от едната страна седи...

# 93
  • при късмета
Калинче, вярвам, че няма да се налага лечение. Имаш цялата ми положителна енергия
Kissing Heart . Много ме забавляваш с кафето. Научи ги що е то кафе, а не това което те пият
Котката днес последно беше на инжекции, водят я излекувана. Славе, с твоята какво става

# 94
Калинче, палците са стиснати! Чакаме хубави новини!

Честита да е Кати! Много здрава и щастлива да бъде! Весели и безгрижни детски игри за радост на всички вкъщи!

# 95
  • Германия
Марулетка, да ти е жива, здрава и палава малката кукла. Кога стана на годинка. Имам чувството, че вчера беше като чакахме да се роди.

Лейди, от мен една много силна прегръдка. Друго нямам сили да ти кажа.

А за кафето, най-голям проблем имах в Чехия преди години. Гледаха ме като извънземно, че не искам мляко в кафето, то тяхното и кафе не беше, а изплакната чаша. Тук е нещо подобно и като видят че пия инстантно кафе в чаена чаша припадат. Избягвам да им казвам, че пия по 5-6 на ден, че ще ме обявят за вещица

# 96
  • Germany
Аз както съм споделяла ви наглеждам от време на време и сега искам да се включа, за да пожелая късмет на Лейди. Стискам силно палци скоро да разберат какъв е проблема и да го решат възможно най бързо! Прегръдка и от мен!

# 97
Добър да е денят ви Kissing Heart
Още си лежа и чакам Heart Eyes
Тук кафе навън пия само във веригата кафенета Коста, дори на старбъргс не ми харесва кафето....а от Макдоналдс само шейковете им ям/пия.
Имам пълна забрана да си движа крака и ме разнасят с креват по изследвания.... Като бях на инвалидна количка поне сина, или мм ме извеждаха на двора на въздух, да си изпуша кротко една цигара.... а сега хич не върви да пуша в средата на двора от креват Grinning
Минаха всички скенери, рентгени, резонанси, дивотии..... дойдоха един по един различни специалисти да разсъждават... но се надявам днес да мине консилиума и да се разбере вече какъв е плана.
Много, много ви благодаря за подкрепата! Наистина имам нужда от нея!

# 98
Лейди , и ние чакаме консилиума и те мислим. Пращаме положителни мисли и пожелания! Представих си те на кревата в двора с цигара!!!
   Благодаря ви за пожеланията за Кати. Тя е вълшебство.  Доволна съм , че се върнаха в Монтана,макар никога да не им го казвам. Давам си сметка какво щях а пропусна, ако живеят в друг град, или държава. Каниха ни снощи на РД , играхме си ,тя беше в настроение. Аз не че  не я гледах следобяд, докато майка й излиза и се приготвяше. Но вечерта си беше на гости.  Бяха а консултация вчера, дъщеря ми споделила за храненето.Докторката й казала, И ТЯ , че проблемът е в нейната глава. Детето просто е по-капризно на ядене, нищо странно и притеснително.
    Когато аз я храня яде повече от добре.Вчера след сън -две филийки с яйце и сирене, едно сокче, 5 бисквитки .После яде банан. Отказва да яде с лъжица  и даваме манджата като топим хлебче с пръсти. Иначе знае за какво служи лъжичката, защото ходи да храни кучета с нея. Толкова са забавни двете с Айра, защото Кати умишлено търси контакт с нея, закача я, хитрува. Айра, 55килограмово магаре, е толкова внимателна около детето.
   За изпита на набора - вчера беше писмения, за цялото полукълбо на една дата. Доволен е , смята че ще вземе минимум В2, за което аз няма да съм доволна.Утре е устния, там е голямото шубе.
   Ели , дано детенце голямото, се почувства по -добре я на Росен кътникът да избива ,че си представям каква болка е. Милите душички!

# 99
  • при късмета
Добро утро!

Калинче, надявам се новините от консилиума да те зарадват, а ти нас Kissing Heart Това с пушенето е голям проблем, много добре те разбирам
Ели, ще избие зъбчето, няма къде да ходи. За Слави ще вземете най-доброто решение, ти си знаеш детето
марулета, толкова сладко разказваш за Кати. Ще се справи сина с изпита, не го мисли
Бабче, не съм забравила да питам сестра ми, не съм я чувала, че доста ни се разминават графиците, но помня
Пазар и готвене ме чака днес. Нощница трябва да купя, че не разполагам с таквоз чудо

# 100

Днес Рената, италианка е на топлите напитки Stuck Out Tongue Winking Eye
Ще се пие хубаво кафе.
От мен скромно споделяне на второто кафе със закуската....

# 101
Няма нищо по-хубаво от качествено кафе сутрин! Разбирам те, Калинка! ☕

Стискам ти всички палци и ти изпращам положителна енергия! Каквото и да реши консилиумът, ще се справиш! Правилната диагноза е половината от лечението!

Марулетка - успех и на твоето момче! Немският си е сериозно предизвикателство!

Славче, ти закъде си се разбързала да ставаш баба? Остави ги младите да си поживеят! 😘

Дойдох да ми боядисат корените, че са станали няколко пръста.

# 102
  • Germany
Сега ви изчетох по подробно.
Марулета, честита да е внучката ти! Да расте здрава и усмихната! Успех на синът ти!
Елислава, бързо да избие зъбчето на малкият, а големият да се чувства все по добре!
Мако, стискам палци и при теб всички до мине леко и безболезнено!

# 103
  • София
Мони, ама пиши по- често при нас, де!
Как са децата?

# 104
  • Germany
Мони, ама пиши по- често при нас, де!
Как са децата?

Трябва да започна пак да пиша, а не само да ви чета, защото определено ми липсвате Simple Smile
Децата са добре. Големият утре става на 18. Не мога въобще да го осъзная. Надявам се да влезе в някой университет в района и да рподължи да ми къс нервите още поне 2-3г. Simple Smile Малкият е вече по висок от мен. Геймърче, много добър по математика и навлизащ в пубертета. Аз пук навлизам в менопауза и си сменям настроенията, като бременна и у нас е весело Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт