Спойлери от реалити предавания - тема 7

• 80 419
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • Вестерос
Майтап ли е? Алекса ви е победителят, кой може да отпада довечера..

# 376
Ф

Иван сигурно ще елиминира Финци , а Яни ще бие Калин. Чавдар няма сигурно да е на дуел, защото още в началото се би с Ангел и това му се води дуел.

От жените. Камелия бие Ваня, Лили и Нина. Аксения залагам на Валерия за дуел.

Значи Камелия ако не викне Аксения или Валерия, а се изправи срещу най-слабите ще ми падне в очите още повече…..

Аз за Камелия знам, че бие Аксения със сигурност и може би за Ваня - ако е победила тези двете мисля, че заслужено ще отиде на финал и по принцип според мен тя трябва да спечели ама най-вероятно смотльото Янко или работливата млада майка Веселка.

# 377
  • Вестерос
Как Камелията победител, абсурд, много е злобна и токсична...

# 378
ИВ
Мисля, че няма съмнение, че отпада Зори. Предполагаме и Мира като нейн застъпник.

# 379
Фермата
Ще дръпне Ванчето - тя нали се води за силна. Победител, не знам колко пъти е била на арената и т.н. Когато Лили е била ратай, е извикала Камелия явно. За дуела с Нина не знам кой кого, но на колко последователни дуела да ходи? Човек сигурно се изморява доста. Помня, че другото Ванче се и преби брутално миналата година.
Ф

Иван сигурно ще елиминира Финци , а Яни ще бие Калин. Чавдар няма сигурно да е на дуел, защото още в началото се би с Ангел и това му се води дуел.

От жените. Камелия бие Ваня, Лили и Нина. Аксения залагам на Валерия за дуел.

Значи Камелия ако не викне Аксения или Валерия, а се изправи срещу най-слабите ще ми падне в очите още повече…..

Няма кой да гласува за нея... Освен мен. 😁 Аз ще го направя, защото и без това е мразена, пък не ми е толкова черна като Пчеларката, а този сезон понякога отнася ненужен хейт за разлика от други. Яни и Веси сигурно ще оберат почти целия вот (на този етап) и без това.
Как Камелията победител, абсурд, много е злобна и токсична...

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 17:20 от Alucard

# 380
ИВ
Малко размисли и страсти.😁 Точно гледам Надкаст-ът с Гената и там той каза ,че нямало да,се чувства достоен , ако победил Гого на финал , защото не е достатъчно комплексен. На мен това ми изглеждаше , като намек ,че Алекса е победил точно Гого на финала с някакъв пъзел. Което пък е странно ,къде е бил Фифо. Естествено може и да греша , защото знам ,че Неделчо и Туджаров трият спойлери, ако някой от участниците се изпусне. Но ми стана странно избора му на име да е точно Гого , а не Фифо.

# 381
Фермата
Значи, ако всичката информация е вярна, Камката ще излезе голям "терминатор" - Ваня, Лили, Нина. Наистина ще се окаже силна, но жалко....на финала ще види най-много 3-4% зрителски вот (роднините) Joy

# 382
ИВ
Има ли отпадане на секундант днес? Знам, че ще разберем след 2 часа, но ми се иска да съм подготвена. Логиката сочи към "да".

Ф
Така като гледам анкетата в основната тема тук и като знам кои са финалистите, май Веселка ще спечели пак. Нищо, поне е по-добре от Чавдар.

# 383
Ф

Ако не беше гафа на Яни с даването на храна на Радо , щеше да ми е победител, но се издъни.

# 384
Фермата

Интересно е този смотльо Яни срещу кого ще се изправи Grinning /малко офф, но не разбирам с какво е любимец този пр*дльо/. + Гената беше качил някакви сторита, каза един от малкото истински мъже, който е бил, както във фермата така и в живота е Финци - Яни/Чавдар абсолютно нищо общо с живия живот, а за Ванче - каза без коментар Grinning

# 385
  • Sofia
ИВ
Е, не! Предпочитах топчетата. На пъзел Алекса да бие Фифо, че и Гого е направо резил
Още по-голям резил е цар слип да бие Филип и Гого, на каквото и да било, но.. Намерили са начин как това да се случи, не им е било лесно, но факт! Фифо е доста силен, издръжлив, достатъчно комплексен и способен. Гогича е супер бърз, много пъргав и издръжлив. Ентусиазмът ми за гледане отдавна се изпари, чакам да видя начина по който са добутали слипа за победител. Нищо повече.

# 386
ИВ
Е, не! Предпочитах топчетата. На пъзел Алекса да бие Фифо, че и Гого е направо резил
Още по-голям резил е цар слип да бие Филип и Гого, на каквото и да било, но.. Намерили са начин как това да се случи, не им е било лесно, но факт! Фифо е доста силен, издръжлив, достатъчно комплексен и способен. Гогича е супер бърз, много пъргав и издръжлив. Ентусиазмът ми за гледане отдавна се изпари, чакам да видя начина по който са добутали слипа за победител. Нищо повече.
Аз дори нямам желание да го гледам този финал.... Финала за мен ще е предпоследния епизод.

# 387
ИВМисля, че няма съмнение, че отпада Зори. Предполагаме и Мира като нейн застъпник.
Леле, леле наведнъж ли ще изплющят пишман ангелчетата Алексиови?! Rolling Eyes
Направо да се хващат тримцата за ръчица и кой от къде е. Ако дръпнат и Вики цена няма да имат.Nerd

Последна редакция: пт, 18 ное 2022, 19:54 от sineva 1

# 388
  • До сърцето...
Леле, леле наведнъж ли ще изплющят пишман ангелчетата Алексиови?
Направо да се хващат тримцата за ръчица и кой от къде е. Ако дръпнат и Вики цена няма да имат.Nerd
Не я понасям Виктория, но я остави, че тя ще изплющи Джафата. А нея не я понасям повече Stuck Out Tongue Winking Eye

# 389
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
[
Скрит текст:
b]ИВ[/b]
Още по-голям резил е цар слип да бие Филип и Гого, на каквото и да било, но.. Намерили са начин как това да се случи, не им е било лесно, но факт! Фифо е доста силен, издръжлив, достатъчно комплексен и способен. Гогича е супер бърз, много пъргав и издръжлив. Ентусиазмът ми за гледане отдавна се изпари, чакам да видя начина по който са добутали слипа за победител. Нищо повече.[/spoiler]
Crystal_Noir, присъединявам се, но финал няма да гледам, предпочитам да чета тук и в другата тема, отколкото да се нервя заради този селски бек и бутащите го........Persevere

Общи условия

Активация на акаунт