Ще има торта голяма за ДЕКЕМВРИЙЧЕТО на мама!

• 25 643
  • 288
  •   1
Отговори
# 90

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧАРОВНИЦЕ ВИКТОРИЯ, бъди здрава, усмихната, безгрижна и весела принцеса , прегръщам ви. Алекс, това е за теб    bouquet

Криси , Янче вчера не можах да ви поздравя тук от суматохата в къщи, но сега искам да ви кажа, че много се радвам че събрахме децата пак и че дори и да не разбират сега , може "това да е началото на едно чудесно приятелство" Wink, много се радвам , че ви познавам вас и всички момичета тук. Благоря ви че дойдохте , благодаря за прекрасните подаръци, които Борис днес цял ден разнася в къщи и си тананика и си пее нещо и е в страхотно настроение и ми говори много, много. Още веднъж благодаря Hug

Алекс, днес не посмях да предприема излизане с малкия, температурата му не беше висока , но имаше. Съжалявам , че не можахме да дойдем.
Снощи ми спретна рев до 3 часа , по едно време се уплаших, очичките му се подуха от рев, гласа му предразня, милинкия, може би зъбче му расте. newsm78..

Шоши, ЧЕСТИТО ТИ РОЗОВО ОЧАКВАНЕ , много се радвам за вас  и ви очакваме с червено килимче на летището дето не се види от небето. но нейсе , ще се разсеят за вас облаците Heart Eyes

Йо, оправяй се, и друг път ли си имала същия проблем?

Лека нощ от мен.

# 91
  • Sofia
Мацки,благодаря на всички за пожеланията,на тези,които ни уважиха на празника!Вики едвам успях снощи да я сложа в леглото,толкова беше превъзбудена.Във възторг е от подаръците.След малко ще кача и снимки

# 92
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Алекс и Габи беше превъзбудена. В 21,30 часа искаше да си играе с конструктора. После през нощта на няколко пъти бълнува. То не бяха крещене и тичане накрая не беше чудо.

Между другото в късния Календар по Нова ТВ видях Алекс с материал за медиците в Либия.

Шоши честита ти девойка   bouquet.

# 93
Между другото в късния Календар по Нова ТВ видях Алекс с материал за медиците в Либия.

И аз и аз я видях Hug

Шоши,4естито и от мен  bouquet

Рай4ка,да това ми е втора операция,но извадиха две топ4ета този път.Първата операция ми бе февруари месец пак тази година..

сега ходих на превръзка и във вторник ще ми махнат конците.
Люби е много о4арован от подаръка си в4ера в яслата .В първия момент беше разо4арован,защото не беше някоя голяма кола,но пък после като сглобихме гаража не е мръднал от него Grinning

# 94
Йоанче дано в тази операция да приключав здрасловните ви проблеми  Praynig Hug

# 95
  • Sofia
http://snimka.bg/album.php?album_id=87153&view=1&photo=1
това са снимките от рождения ден на Борко и Виктор

# 96
Отивам да гледам снимки  Wink

_ШоШи_
честита сестричка  Party Hug Hug Hug
Вие май си знаехте де  Blush на една от снимкиите на р.д. пишеше колко му отива на тати с 2. момиченца  Blush Whistling Whistling Whistling Grinning
Хайде леко пътуване   bouquet

Май всички имате момиченца и чакате момиченца - нали така  Party
Ееее супер сте  Party браво Hug

# 97
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА МИХАЕЛА!

ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО МАЛКОТО МОМИЧЕНЦЕ И
КЪСМЕТА ДА Е ВСЕ С НЕГО!

Шоши, верно ли бе? Пак женско! Вие трите с Янче и Деси като че ли сте се наговорили  Joy Да са живи и здрави и двете госпожици!
Лек полет утре и да се обадиш да се видим задължително.

Райчееее, твойто ЛС що така е на кръв с Чамурлето? Аз оня ден на рождения ден не знам какво се изпуснах и той като скочи, лелеее ... Съжалих 100 пъти, че съм споменала името й.

Чоча, давай снимките от партито! Много хубаво беше. Децата се забавляваха прекрасно. Забелязах, че вече си организират общи игри. Габи ги учеше да играят на криеница. Бяха много сладки. Хубаво е, че израстват заедно и се познават едва ли не от коремите ни.

# 98
  • София
ЧРД Мишиии:-)

# 99
               Tada  bdbaloni  честит втори рожден ден на миши. много подарьци и весел празник.    bdbaloni    Tada

Янче, какво стана с " Господари-те..." . кога ще ви дават.

Последна редакция: чт, 21 дек 2006, 22:22 от minimo

# 100

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН малка Михаела, с Борко ти желаем много весели игри, безгрижие и здрави румени бузки !

Райчееее, твойто ЛС що така е на кръв с Чамурлето? Аз оня ден на рождения ден не знам какво се изпуснах и той като скочи, лелеее ... Съжалих 100 пъти, че съм споменала името й.

Махни ги, мъже, всичко ирационално име е чуждо....Не вярва , че помага, а Чамурлийска за това , че няма медицинско образование е анатемосана до живот, казва , че е шаманка... какво да ти говоря. Но аз си подмолнича и го водя като имаме проблем за нещо дребно, но ако е по- сериозно с конвенционалното лечение. Честно казано, аз напоследък също се ... как да кажа , ако преди се бях прехласнала, сега малко се отхласвам...мисля , че ще продължа така, нали вече са приели , че ако е улучено правилното лекарство нищо не може да го антидотира.

# 101
Честито Рожден Ден на Миши!
Бъди здрава, усмихната и много щастлива госпожица!

# 102
Ейййй
в днешния ден с очудване забелязвам, че има затишие пред буря  Wink Party

Гледах снимките
страхотни сладури са дечицата  Hug Hug Hug Както винаги  Wink
Голям купон, голямо чудо  Party Този клуб обаче не можах да позная кой беше  Blush Grinning

# 103
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКИ И МИШИ!
извинете за закъснението с поздрава, не съм ви забравила - технически проблем

# 104
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИШИ   bouquet
/малко на патерица/
[/size][/color]

Общи условия

Активация на акаунт