ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЧАРОВНИЦЕ ВИКТОРИЯ, бъди здрава, усмихната, безгрижна и весела принцеса , прегръщам ви. Алекс, това е за теб

Криси , Янче вчера не можах да ви поздравя тук от суматохата в къщи, но сега искам да ви кажа, че много се радвам че събрахме децата пак и че дори и да не разбират сега , може "това да е началото на едно чудесно приятелство"
, много се радвам , че ви познавам вас и всички момичета тук. Благоря ви че дойдохте , благодаря за прекрасните подаръци, които Борис днес цял ден разнася в къщи и си тананика и си пее нещо и е в страхотно настроение и ми говори много, много. Още веднъж благодаря 
Алекс, днес не посмях да предприема излизане с малкия, температурата му не беше висока , но имаше. Съжалявам , че не можахме да дойдем.
Снощи ми спретна рев до 3 часа , по едно време се уплаших, очичките му се подуха от рев, гласа му предразня, милинкия, може би зъбче му расте.
..Шоши, ЧЕСТИТО ТИ РОЗОВО ОЧАКВАНЕ , много се радвам за вас и ви очакваме с червено килимче на летището дето не се види от небето. но нейсе , ще се разсеят за вас облаците

Йо, оправяй се, и друг път ли си имала същия проблем?
Лека нощ от мен.
на една от снимкиите на р.д. пишеше колко му отива на тати с 2. момиченца

Да са живи и здрави и двете госпожици!