Поведение на разведени родители

• 25 177
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
Най-добре да отиде сам той с парите, да си плати. Защо и двамата трябва да ходите? Ти си я поздрави от вкъщи.

# 391
  • София
Ако дъщерята го иска там - решението е ясно.
Ако не го иска там - решението е ясно.

На мен ми хареса идеята на Джейн да отиде само той. Така няма да прави сценки с теб. Но може да прави нещо пред дъщерята, та затова ми се струва най-добре с нея да го изговориш. Иначе разбирам защо е некомфортна ситуацията - нещо намирисва неговото желание, а не искаш да развалиш празника на детето.

# 392
  • София
Парите в Рокстар, защото е способен нещо да не му хареса, да се фръцне и да не й говори още две години, а детето да се парализира от ужас как ще плати.

# 393
  • София
А не, не. Не е способен да се оправи в ситуацията там и ще направи скандал и ще развали купона. Затова аз съм поела цялата организация.

# 394
Не съм наясно какви са отношенията баща-дъщеря, но като чета явно всичко може да се очаква от него. В такъв случай наистина парите е най-добре да са у Роки, ще стисне зъби малко. Много се надявам да не прави сцени на рождения ден на детето и да му развали празника.

# 395
  • София
Не знае, че може и да го ступат като нищо.

# 396
И снимката, Роки, да не забравиш снимката! Sweat Smile

Сори де. Wink Не отивай "с него", тоест няма смисъл да отивате и да се връщате заедно, ти имаш някаква друга работа преди и след това. Разговаряй с други хора, докато сте там, свърши си работата и изчезвай.

# 397
Оставете детето на мира и не го занимавайте с вашите истории. На 18 е предостатъчно голяма да й дадете парите на нея.

Снимката, на която сте тримата засмени и прегърнати, после ще я сглобите с фотошоп.

# 398
Щом плаща значи трябва да има някакви права. Защото може и да не плати, ако иска.

# 399
Може, ама не и след като вече гостите са поканени.
Между другото, Роки, дал ли е вече парите или само обещал? Да не спретне номер?

# 400
Какви права да има? Каква торта да има ли?

# 401
  • София
Права няма, откак я е изоставил емоционално и финансово на 15. Толкова па да се сърдиш на едно дете….

Дава парите, ако иска и не търси реципрочност, като да се натресе сам пергиш сред младежи.
И тя да го мисли дали нещо няма да му докривее. Аман!

# 402
Свестните родители дават пари от обич и защото им е задължение, а не за да си купуват права и да "поръчват музиката".

# 403
  • София
Оф то колко мъка беше, докато ги даде! Ще дам, няма да дам. Ще дам, ама трябва да ги даде за това и това. Условия, тръшкане, а аз балансирам между двете "деца". Като по-малкото май ще дойде по-разумното.

# 404
Е това е. И аз имам роднини, които така щяха да ми помагат финансово като заминах да уча висше в друг град. То не бяха условия, то не бяха изисквания за отчети, ама за това ще ти дам, ама за това няма да дам, ама дай да видя за какво ще дам точно... Теглих им майните и им казах, че ще се оправям сама. Никога не съм разбирала желанието да налагаш контрол върху някой, което маскираш с "даване на подкрепа и помощ".

Общи условия

Активация на акаунт