Какво ще купя отново - 6

• 101 071
  • 783
  •   1
Отговори
# 390
  • софия
Този шампоан и балсам за коса от същия вид - много съм доволна. Обем, блясък, аромат и косата ми е по-жива.

# 391
  • München, Deutschland
Имах задачи в района на Виенската сладкарница на "Дондуков". Трябваше да изчакам десетина минути и поразгледах наоколо. Попаднах на малък, фирмен магазин от Добрич за месо, месни продукти и колбаси. Купих различни неща - джолани предни и задни, колбаси, месо - на много прилични цени. И не искам да се приема като реклама, давам информация.
Mного ми е удобно мястото, кой е магазинът?

# 392
  • София
... фирмен магазин от Добрич за месо, месни продукти и колбаси - джолани предни и задни, колбаси, месо - на много прилични цени...

От сладкарницата по бул. "Васил Левски" посока Сточна гара, ляв тротоар, е кафе "Късо-дълго"  - не си спомням точно преди, или след него е магазинчето. Малко е, името му е "Едрина", колкото и странно за звучи.

# 393
... фирмен магазин от Добрич за месо, месни продукти и колбаси - джолани предни и задни, колбаси, месо - на много прилични цени...

От сладкарницата по бул. "Васил Левски" посока Сточна гара, ляв тротоар, е кафе "Късо-дълго"  - не си спомням точно преди, или след него е магазинчето. Малко е, името му е "Едрина", колкото и странно за звучи.

"едрина" е тутраканска кланица. много стар магазин от 90-те, беше навремето срещу СМГ. понякога купувам, ок са.

# 394
  • München, Deutschland
Aaa, Едрина я знам, аз се обърках, че магазинът е по Дондуков. Блгодаря. 😃

# 395
Имаше един период и ние купувахме от стария "магазин", но нещо занижиха качеството и спряхме, това беше преди повече от 10 години.

# 396
Имаше един период и ние купувахме от стария "магазин", но нещо занижиха качеството и спряхме, това беше преди повече от 10 години.

същият е, просто го преместиха, защото махнаха всичко от спирката. като цяло бива, особено на фона на другите магазини в района. имат едни страхотни като ловдийски тънки наденички, поне преди бяха чудни на вкус, но не смея да помисля какво има вътре. скоро не съм купувала. иначе откъм състав докарват и обработеното месо. не знам. имаха и хубава мас. аз предпочитам Р. Василева - също е близо, месото и цените са чудесни. там фал не е имало, а пазаруваме над 10 г. от тях.

# 397
Къде имат там магазин? Ние преди пазарувахме от симеоновския, но рядко имам път на там, а не ми се разхожда специално. Знам, че има магазин на женския пазар, но и там не ми е предпочитан район.

# 398
женския ми е близо на мен. най-добре зареден е в транжорната - ул. 20-ти Април 13, но не магазинът отвън, а вътре в безистена /близо е до Кирето/

# 399
  • София
Като сте подхванали брашната, да споделя какво харесвам.https://mlivo1937.com/shop/
Купувам силно и пълнозърнесто.Чудесни печива стават,а и цената им е доста приемлива.В София ги взимам от физически магазин и цената една идея по-висока от сайта.
За палачинки,бухти и подобни купувам от лидъл тип 650.
Къде има физически магазин за тези брашна?
https://mlivo1937.com/%d1%82%d1%8a%d1%80%d0%b3%d0%be%d0%b2%d1%81 … 0%b5%d0%b6%d0%b0/

# 400
  • София
Скрит текст:
Като сте подхванали брашната, да споделя какво харесвам.https://mlivo1937.com/shop/
Купувам силно и пълнозърнесто.Чудесни печива стават,а и цената им е доста приемлива.В София ги взимам от физически магазин и цената една идея по-висока от сайта.
За палачинки,бухти и подобни купувам от лидъл тип 650.
Къде има физически магазин за тези брашна?
https://mlivo1937.com/%d1%82%d1%8a%d1%80%d0%b3%d0%be%d0%b2%d1%81 … 0%b5%d0%b6%d0%b0/
Чудно! Има наблизо, ще го пробвам.

# 401
  • Русе
Аз много харесвам тези.
Препоръчвам тези бисквитки. Много са хрупкави и вкусни.
Скрит текст:
Къде ги има?
Купувам от магазини Бурлекс.

# 402
крекерите Savi  също са много хубави

# 403
Много ни хареса на всички вкъщи! Отново ще купя!

# 404
Какво е лабне? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт