Какво ще купя отново - 6

• 100 933
  • 783
  •   1
Отговори
# 450
Отново магазин КАМ - македонската тоалетна хартия - 10 бр стегнати, бели, неароматизирани ролки за 4.99 лв. Много добре попива. Има и ароматизирани, но не ги ползваме.

Може ли снимка моля!

# 451
  • софия
Датски замразени кроасани с масло от Кауфланд. И тези от Фантастико. Първите повече ни харесват, но и двата вида са много хубави и без гадости в състава. По принцип не харесвам подобен тип храни, но от тези ще гледам да имам във фризера.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 09:33 от zvаnchе

# 452
  • на последния етаж
Може ли снимка на тези датски кроасани?

# 453
  • софия
Тези кроасани

ги има и в Кауфланд. Ето и състава им

# 454
Брей! (не мога да не се заиграя с марката на Кауфланд😉) Откога не бях виждала толкова кратък списък със съдържание на кроасани! Може би изобщо не съм виждала досега...🙂 На каква цена са и колко броя са в опаковката?

# 455
Може ли снимка на готово изпечени тия кроасани? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 456
  • софия
Кроасаните в Кауфланд са 12 бр., във Фантастико - 6. Размерът им е различен, грамажът почти еднакъв. 2 бр. от К са приблизително колкото 1 от Ф.
Цени не помня.
Рядко снимам храна, която не е нещо специално.

# 457
Момичета, изидрвам печени чушки в буркан, но без захар. Обиколиха какви ли не магазини, малки и големи. Четох, четох е то навсякъде има.....

Етo още един вариант на фирма Piperka ,ако ви потрябват в буркан
Скрит текст:

# 458
  • София
Може ли снимка на готово изпечени тия кроасани? Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисля ,че малките са тези показани от Звънче.

# 459
  • София
Отново магазин КАМ - македонската тоалетна хартия - 10 бр стегнати, бели, неароматизирани ролки за 4.99 лв. Много добре попива. Има и ароматизирани, но не ги ползваме.

Може ли снимка моля!

ако е възможно някой да пусне снимка , аз нямам телефон с камера, съжалявам

# 460
  • София
От Piperka такъв парен пипер бях купила, че го извадих от буркана почти на каша, а на пръв поглед чушките си бяха много добре подредени в буркана. Започнах да ги вадя и станаха на каша. Моите домашни бяха свършили, та тази година сме направили повече, да има.

Постът ми стои ощя е темата "какво НЯМА да купя". На същата страница има и негативен отзив за фасула на същата марка.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1467133.795

# 461
Кроасанчетата, което zvаnchе е показала от Кауфланд наистина и на нас ни бяха харесали. Преди няколко месеца ги бях хванала за мн малко пари. Големи са малко повече от мини 7 дейс-а Wink Много са вкюсни. Миналата седмица мисля ги гледах на 5 или 6 лв торбичката - 12 бр

п.п. Гледам, че често споменавате магазин КАМ. Пуснах търсачка, но намирам за Сф и Пазарджик такива магазини.
В Пловдив дали има?

# 462
  • София

п.п. Гледам, че често споменавате магазин КАМ. Пуснах търсачка, но намирам за Сф и Пазарджик такива магазини.
В Пловдив дали има?
Не. В Перник, Габрово, Горна Оряховица и Кюстендил, освен горните.
По мое мнение, нищо не губиш от липсата на тази верига.

# 463

Може ли снимка моля!

ако е възможно някой да пусне снимка , аз нямам телефон с камера, съжалявам

Ок. Тогава поне марка и дали има някаква картинка/отличителен знак, по който да я познаем.
Благодаря предварително!

# 464
От Piperka такъв парен пипер бях купила, че го извадих от буркана почти на каша, а на пръв поглед чушките си бяха много добре подредени в буркана. Започнах да ги вадя и станаха на каша. Моите домашни бяха свършили, та тази година сме направили повече, да има.

Постът ми стои ощя е темата "какво НЯМА да купя". На същата страница има и негативен отзив за фасула на същата марка.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1467133.795

Този буркан,който снимах го купих и нямаше такива кашкави пиперки, може би е до партида, но пък, ако всяка партида им е с различно качество не е добре

Общи условия

Активация на акаунт