Какво ще купя отново - 6

• 101 116
  • 783
  •   1
Отговори
# 510
Донесоха ми ги от мандрата директно.Манира се в село Тополово,пловдивско.Продавали и на външни лица на цитираните цени.Само трябва да отидеш до там в делничен ден.

# 511
Струва ми се,че надписът "домашно" на сиренето е заблуждаващ. На външен вид докарват сиренето да изглежда като домашно,но всъщност го произвеждат в промишлени условия.

много ясно, че е промишлено. не е уникална цена при положение, че е с повишено водно съдържание и е купено директно от мандрата. дано поне е хубаво.
пълно е с мандри, които продават. ние в някакъв момент купувахме от житница, даже работиха и през уикенда. но май развалиха и те продукцията или поне по-евтиното сирене.

# 512
Темата за качествената храна е друга,знаете 😏.На вид,вкус и консистенция го докарва на истинско сирене.Лично пък аз,за първи път виждам "честен" производител,който е упоменал,че е със завишено водно съдържание.Имам достатъчно познати, чиито познати работят там,и нищо лошо не съм чула.Както и да е,темата е какво ще купя отново,и смятам в скоро време лично да ги посетя.

# 513
Те са задължени да изписват, когато е със завишено водно съдържание, ако по някаква случайност ги набарат от БАБХ ще ги съсипят и от глоби, и от проверки. Честно казано, аз си пречупвам нещата през моята призма, защото при нас не минава и през акъла на някой да пусне сирене с високо водно като нормално, всичко се проверява преди да се разфасова, та не знам на кой би му се искало да рискува.
По темата, ще продължавам да купувам месо от Ново село, хареса се вкъщи.

# 514
пишат, пишат за водното съдържание.

# 515
Аз харесвам козето сирене на Сигмен - при това изчезва зимно време, което за мен е добър показател, че наистина се прави от прясно мляко.

Последна редакция: пт, 10 мар 2023, 15:25 от Не се сърди, човече

# 516
Отново ще купя кашкавал на LB , много е вкусен, не ни киселее и не е прекалено солен.
Цедено мляко 10% на Олимпус също е много по-добро, сравнено с това на Маджаров, когато се ползва за снежанка.

# 517
На Сигмен и кравето е хубаво, в къщи само такова се яде от доста време.

# 518
Сирене на Съединение много се хареса у нас.
На бебето май също ще дам от него.

# 519
  • до най-прекрасния мъж
Взехме днес кашкавал и сирене Добротица. Много ми харесаха, а цената е повече от прилична. Минах и през Елко, взех Московски сервилат и шпек Бургас. Московският е доста добър на вкус и е добре изсушен.

# 520
  • оттам, откъдето започва България
Тези бонбони от Лидл:
Скрит текст:

бяха на цена 1,99 лв.
Едва след като ги пробвах, установих, че съм ги подценила заради цената. Smirk
Много по-вкусни са от toffee. Ще ги дебна дали отново ще ги пуснат.
Скрит текст:
15 бр., с цял лешник, обвит в крем Тофи и лешников крем, декорирани с млечен шоколад.

# 521
  • София

Хареса се даже една идея повече от "Велика".

# 522

Нямам възможност да купувам домашно прясно мляко и се изненадах как ми се получи киселото. Очаквах да се проваля, но резултатът ми хареса. В тази връзка кое от купешките такива си заслужава? В България нямам възможност да си квася и се налага да се задоволя с такова от магазина. Преди взимах Олимпус, но най-вероятно на фона на домашното ще ми се стори гадно.

# 523
  • София
Скрит текст:

Нямам възможност да купувам домашно прясно мляко и се изненадах как ми се получи киселото. Очаквах да се проваля, но резултатът ми хареса. В тази връзка кое от купешките такива си заслужава? В България нямам възможност да си квася и се налага да се задоволя с такова от магазина. Преди взимах Олимпус, но най-вероятно на фона на домашното ще ми се стори гадно.
Това също е добро.

# 524
Тези бонбони от Лидл:
Скрит текст:

бяха на цена 1,99 лв.
Едва след като ги пробвах, установих, че съм ги подценила заради цената. Smirk
Много по-вкусни са от toffee. Ще ги дебна дали отново ще ги пуснат.
Скрит текст:
15 бр., с цял лешник, обвит в крем Тофи и лешников крем, декорирани с млечен шоколад.
Тези са страхотни, уж имитация на Тофифи, но са много по-добри от оригинала.

Общи условия

Активация на акаунт