Какво ще купя отново - 6

• 100 955
  • 783
  •   1
Отговори
# 660
Или тези бонбони от "Лидл"

Хем съм по темата, хем не. Покрай Великден си купих от Т маркет шоколадови яйца с пълнеж от солен карамел на марката Sorini. Много са ми вкусни, на следващия ден изкупих, колкото имаше останали, но като свърши запаса не знам какво ще правя. Grinning Не мога да намеря дали имат и обикновени бонбони със същия вкус. Сещате ли се за някакви подобни?

# 661
  • In transit
Хем съм по темата, хем не. Покрай Великден си купих от Т маркет шоколадови яйца с пълнеж от солен карамел на марката Sorini. Много са ми вкусни, на следващия ден изкупих, колкото имаше останали, но като свърши запаса не знам какво ще правя. Grinning Не мога да намеря дали имат и обикновени бонбони със същия вкус. Сещате ли се за някакви подобни?
Скрит текст:
На опаковката не пише ли, кой ги внася? Ако има телефон, звъниш и питаш как да си набавиш още.
Ако не, тези са подобни:
Скрит текст:
Ако имате магазини СВА, също продават тази марка, в постоянния си асортимент:

# 662
Миналата година и аз купих шоколадови яйца за Великден на Sorini от Тмаркет, страхотни бяха! Купих 10 пакета, но за съжаление много бързо свършиха! Тази година пак доста хапнахме от тях, не съм ги виждала по други магазини.

# 663
Поне разбрах, че ги има и като обикновени бонбони, не са лимитирана колекция. Остава и да ги намеря физически. 🤣

# 664
Поне разбрах, че ги има и като обикновени бонбони, не са лимитирана колекция. Остава и да ги намеря физически. 🤣
По принцип тази марка е в постоянен асортимент на Т маркет, казвам го като бивш тяхен служител, може да попиташ на каса в кой филиал има от тези точно. Може просто да са ги прибрали в склада на магазина , защото са "сезонни". Попитай

# 665
Тези шоколадчета , много приятни вкусове, опитахме почти всички видове по няколко пъти Simple Smile!

# 666
  • Бургас
Ориз на Дерони. Не знаех, че имат ориз. На добра цена е. Пише "100% български" и отстрани на пакета, където обикновено пишат страната на произход, също пише "България". Понеже съм попадала на леща, която уж българска, а отстрани - произход някъв друг.
И така. Хубав, чист и бял ориз със средни зърна. Свинското с ориз стана разкошно! За разлика от миналата седмица, когато готвих същото, но с ориз на не помня коя марка, сорт "балдо". То пишеше на опаковката, че става пухкав, ама не вярвах, че наистина ще стане като рошав такъв един, без да е разварен.

# 667
Къде го има, не съм го виждала

# 668
  • София
Аз съм го виждала в магазин на Лесидрен,  но не съм взимала.

# 669
  • Бургас
Аз съм от Бургас. Има го на магазин Анет. Но мисля, че само в Бургас я има тази верига магазини.
И все пак Дерони е популярна марка - би трябвало да се предлага в доста магазини.

# 670
Ориз Балдо, според майка ми беше идеален за сарми, помня че все търсех за Коледа.
Предполагам, че оризът на Дерони го има на много места.

# 671
Идвам да похваля един продукт за петна.
Скептично го купих от магазин за перилни и почистващи препарати, макар дамата да ми го похвали, около 5 лв е.
Целта беше да почистя СВЕТЛОсиня блуза, залята 1/4 с кафе по цялата държина Simple Smile , новичка и ужасно мн я харесвам.
Не стана от раз, по стечение на обстоятелствата я третирах с препарата, после стоя накисната 2 дни, след това в пералнята, а сега си нося блузката с удовоствие Wink

# 672
  • оттам, откъдето започва България
При мен кафето се изпира с прах Ариел за бяло пране без предварителна обработка на петната.

# 673
  • In transit
С розовия вениш също се изпират без проблем петна от кафе.
Извинявам се за спама.

# 674
Да похваля продукти "Милица", имат цех в Кочериново и извършват доставки. Попаднах случайно на тяхната страница във Фейсбук и реших да си поръчам мезета и месо. Все едно домашно, много вкусно - каймата е страхотна, вратните пържоли, свинската плешка, всеки у дома си има нещо любимо, което се поръчва и е доволен. Вече 2 години само оттам си пазарувам, поне знам какво консумирам, много мои близки след като опитаха от, също започнаха да си поръчват. Любимото ми мезе е петрохан.

Благодаря за споделянето, поразрових се искам да ги опитам със сигурност. Дали имате и може да пратите на лично актуални продукти, които предлагат и ценоразпис? Не използвам Фейсбук, а виждам, че основно там си движат нещата. А пък не ми се иска да ги разпитвам за всяко нещо по телефона... Ще съм благодарна! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт