💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
# 136
Добро утро, момичета Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Пожелавам честит рожден ден на прекрасната и вечно усмихната Ханде Ерчел Revolving Hearts

На първо място й пожелавам здраве за нея самата, както и за нейните близки.
Пожелавам да види оздравяването на Мави и двете да имат още много щастливи моменти заедно.
Също така й пожелавам професионални успехи, награди, вълнуващи роли.
Нека да продължава да прави с ентусиазъм това, което обича. Да бъде вдъхновена, но и да вдъхновява.
Пожелавам на Ханде много истински приятелства и хора, които са в нейния живот заради самата нея, а не заради изгода от нейната известност.
И накрая, но не на последно място по важност пожелавам на Ханде да бъде на крилете на любовта.
Надявам се въпреки всичко Керем да остане в нейния живот и двамата да преодолеят, това което ги разделя, за да останат завинаги влюбени и заедно. Да, днес съм в малко романтично настроение. Kissing Smiling EyesSweat Smile
Да е честита Ханде Ерчел!!!

Честити 11 милиона последователи и на нашето момче!
Той заслужава любовта на хората. Да продължава да радва феновете и да не спира да се усмихва!

Хубав ден, момичета! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

# 137
Добро утро, момичета! Flowers Hibiscus

Честита да е Ханде!
Щастлива, борбена и вдъхновяваща! Flowers Hibiscus

Честитките започват ☺

# 138
Здравейте Animal Bee

И аз като Марги не си падам по поздравления във форума, които няма да бъдат прочетени от адресата. Joy  Затова пожелавам на всички нас още дълги години да посрещаме заедно този ден! Heart Exl Щастливо и празнично ми е днес!
Да напълним темата с красота!

Страхотно клипче е споделила Дилара.
https://mobile.twitter.com/Diliana_G/status/1595676518121971713

Помня, че много Катета имаше преди в темата. Ако все още ни четат, да се чувстват поздравени! Heart Exl
Katya_I, ти специално!  Kissing Heart

# 139
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честито на всички празнуващи днес....

# 140
Още поздравления

# 141

Ханде в  Instagram stories Wink

# 142
Flowers Herb ГОЛЯМО МОМИЧЕ, КРАСИВО СЪРЦЕ ... ХАНДЕ!

ПРЪСКАЩА ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА ... ЗАСЛУЖАВАЩА В ПЪЛНА МЯРА ЛЮБОВ И СВЕТЛИНА!
РЕЧЕНОТО НЕКА БЪДЕ СТОРЕНО!

Обещах и изпълних... Ханде заслужава всичко хубаво и светло
здраве, любов, хармония...

В морето на живота попътен вятър, множество от пътувания, но само с любов и красота!

ЧРД, Ханде! Sparkling Heart

# 143
  • София
Честитките към Ханде не спират. Всички отправят своите пожелания за здраве и много успехи на това слънчево момиче.

Най-искрените пожелания винаги са от най-близките ти хора. Ето това ми направи много силно впечатление, неразривната връзка и огромната любов между два сестри..

Едно прекрасно послание от Tv Kuşu.  

И нещо много любопитно. Gazete Magazin са успяли да пресрещнат Ясемин Йозилхан и да я попитат, защо е спряла да следва Ханде. Ето й нейният отговор...

Цитат
Ясемин Йозилхан отговори на обвиненията, че нейният „близък приятел Керем Бюрсин е искал Ясемин да прекрати следването на Ханде Ерчел“, „Няма такова нещо, приятели“.
На въпрос: „Защо престанахте да следвате Hande Erçel? Вие бяхте много добре, какво се случи?“
Я.Й. : "Все пак не казвам, няма нищо.  Всичко е наред. Благодаря ви, не искам да говоря".

(И тя, като Ханде овърта... Няма нищо, добре сме. Много съмнително. )

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 11:43 от БлагаВест

# 144
29-Странно нещо сме феновете!
На тези,които казват "Добре сме!Няма нищо!" сляпо вярваме,а на това,че Ханде казва,че "Няма нищо с Керем!"-не вярваме!
Честит 29-ти рожден ден на Ханде!

На първо място пожелавам Мави да се оправи,за да бъдат Ханде и нейното семейство щастливи!

29 години е една сериозна възраст!
Отива си момичето, идва жената!
Нека да се наслаждаваме дълги години на предстоящата кариера на Ханде,в която и сфера на живота да поеме!
Нека се наслаждаваме дълги години на семейството,което ще създаде с любимия човек!
Нека се наслаждаваме дълги години на красотата и ,добротата и,прекрасното и сърце и великолепните персонажи,които предстои да изиграе!!

# 145
  • София
Usmivkata20 всеки варва в това, което му се иска.
Аз обаче се питам, след като Ханде повтаря, че е сама, защо журналистите не спират да я питат за Керем. Защо не й вярват?  Явно този отговор не може да ги убеди. Те знаят нещо много повече от нас. За да продължават да я питат едно и също, това означава, че очакват да получат адекватният отговор. Не вярват на това, което тя тиражира. Защото, ако наистина са разделени, трябваше до сега открито да го заяват.  Това са 8 месеца от момента на изтриването им в инстаграм. А те никога до този момент не го заявиха категорично. Винаги се измъкват с отговори: "Сега не е момента да говорим за това". А кога е моментът? Разделени ли сте или не? Ханде уж е "сама", но не й пречи да се среща с голямото си "севгиле".   Дори си пият заедно кафето. Защо не питат Алп Навруз, например дали все още е с Айча?  Защото той официално го заяви. Не се среща с нея по кафенетата. Докато нашите шикалкавят. Никой не им вярва на приказките. Само тези, на които много им се иска да са разделени. А това поражда съмнения относно истината.

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 13:25 от БлагаВест

# 146
Честито на Керем

И честитките не спират да валят.

# 147

Честит рожден ден, Ханде Ерчел!
Благословения за всеки ден от живота ви!
Бъдете здрава, винаги усмихната, обичана и обичаща жена.
От всичко, което пазите, пазете най-много сърцето си, защото от него са изворите на живота.
Честит рожден ден и нека любовта бъде винаги с Вас!

Благодаря на всички за хубавите пожелания Hug
За мен и семейството ми празниците продължават, защото едната ми дъщеря се казва Катерина.
Затова, моля, почерпете се и нека има радост, усмивки, щастие и любов за всички Flowers Hibiscus

И накрая да не забравя за нашият чаровник, който вчера имаше годишнина с една от емблематичните си роли.

# 148
  • София
Дени, честит празник. Да ти е живо и здраво детенце. Да носи със здраве това прекрасно име, да ви носи само радост и да бъде вашата гордост.

Радвам се за Керем. Достигна 11 милиона последователи. Нека да продължава да гони върховете. Той го заслужава.

Нашата рожденичка, нашата красавица, нашата Бамби..

# 149
Kerem x LIPTON Sparkling Heart
https://twitter.com/i/status/1595773552401211392
Gift Heart

П.С.
Дени, да ти е жива и здрава именичката!  Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 15:54 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт