💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • София
ДОБЪР ДЕН МОМИЧЕТА! 
Желая на всички вас прекрасен слънчев ден.

Любими снимки с любими хора.

# 121
Здравейте Animal Bee

Линде, благодаря за пожеланието, въпреки, че при нас днес е дъждовно и така го дават цял ден, но важното е в душите ни да е слънчево. Stuck Out Tongue Winking EyeNature Sunny

Ден 6: Изберете две снимки на Ханде със специални хора.
Снимка 1

Снимка 2

Бонус Stuck Out Tongue Winking Eye

„Мислеха за съдбата, може би за късмета, но реалността е, че светът е твърде малък, за да се закълнем, че никога повече няма да се видим. Не се виждат само тези, които наистина го искат.“ Джоел Дикер

# 122
Остават броени часове до рождения ден на Ханде.

А дали на празника ще присъства и Керем, остава да гадаем. Силно се надявам да са заедно, не е нужно да ни го демонстрират важното е те да са щастливи и да се обичат.
Моя Любим персонаж и сериал на Ханде естествено е Еда "Почукай на вратата ми", с този си персонаж тя разгърна целия си потенциал.
С любим човек и приятел

Мая

# 123
Дени, дълги години да отбелязвате двойния празник в здраве, любов и разбирателство 💕🥂

Не знам кои са героите им, но ми хареса това фенско творчество.

Мики, какъв хубав бонус😍

# 124
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Снимка 1

Снимка 2

Ново

# 125
Привет, момичета! Flowers Blossom

# 126
Включвам се в предизвикателството на деня🦋
Снимка 1

Снимка 2

# 127
  • София
Снощи Ханде и Керем са уловени от папараците в момент, когато са излизали от болницата късно вечерта. Поводът да бъдат там е, че тяхна близка приятелка е родила. Когато са видяли, че има журналисти Ханде се е ядосала и се скарала на бодигарда, че не ги е предупредил.

# 128
Линде, снимките не са актуални за съжаление.  
В момента не се носят маски, явно тези кадри са от миналата година .... Simple Smile
Ако беше актуално, Акиф и сие да са "гръмнали" новината Wink

Снощи Ханде и Керем са уловени от папараците в момент, когато са излизали от болницата късно вечерта. Поводът да бъдат там е, че тяхна близка приятелка е родила. Когато са видяли, че има журналисти Ханде се е ядосала и се скарала на бодигарда, че не ги е предупредил.

Много му отива на Керем Gift Heart

# 129
  • София
Миси не знам как е при комшиите, но в момента у нас при влизане в болниците на свиждане задължително искат маски, заради грипа. Моите близки, когато дойдоха на свиждане не ги пуснаха без маски. Дори ги пускат най-много по двама. Маските отново са задължителни.
А в случая са копирали стара новина. Ханде е много права, когато им казва, че от скука се чудят всеки ден какви лъжи да си измислят за нея.  

Докато някои сайтове се чудят, какви фалшиви новини да пускат, за да си правят реклама, нека ние подгреем за утрешният рожден ден на Ханде, с песента "Lady in Blue". Много е подходяща за Бамби, нищо, че е от 1975 година.

Последна редакция: ср, 23 ное 2022, 20:30 от БлагаВест

# 130
Здравейте, прекрасни момичета!🌸

Дени, честит двоен празник! Бъдете здрави и много щастливи! Пожелавам ви още много години в разбирателство и любов!💗

Линде, бързо възстановяване!💋

Момичета, аз съм си редовно с вас. Включвам се рядко, защото съм готованка.😁 Разчитам на вас за новини, интервюта, преводи. Наслаждавам се на всичко споделено: мнения, емоции, житейски позиции, лично творчество. Безкрайно благодаря!

Не знаех дали ще мога да се включвам всеки ден в предизвикателството на Марги и отговорих на повечето въпроси в предния си пост. 

Снимките на Ханде и Биге винаги ми носят спокойствие и ме усмихват. Усещането е за свобода. За връзка, в която няма нужда от въпроси, отговори и обяснения. Връзка, в която си себе си и можеш да откриеш душата си, лудостта си, болките си. (Споделям личните си усещания за хора, които не познавам. Затова съжденията ми по снимки, интервюта и чужди мнения могат да са колкото верни, толкова и неверни.)
Виждала съм снимки на Биге с Арас, със семейството му, по празници, почивки, пътувания, от сета на "Почукай на вратата ми".
Биге изглежда студена и високомерна, а всъщност е
скромна, притеснителна и непретенциозна. Това затворено в себе си, чувствително момиче, с Ханде се усеща сигурна, спокойна и по детски щастлива. Допускам, че зад кадър в общите им сцени е било голяма забава.

И в крак с турската традиция да празнуват и приемат поздрави преди празника и защото утре вероятно няма да успея...

7.Напишете поздрав за рождения ѝ ден.

Ако познавах Ханде, бих и пожелала:
- здраве;
- сила, търпение и мъдрост, за да не се влияе от незрели завистници;
- смело и упорито да следва мечтите си!
Нека е честита!

Приятна вечер!

# 131
Сладурката Мая

По повод предстоящия рожден ден на Ханде.

# 132
  • София
Честит 29-ти  рожден ден на най-красивата, талантливата, добросърдечната, най-скромната жена!!
Има красиво лице и красиво сърце. Наистина специален човек.

Честит рожден ден Ханде Ерчел!

# 133
Честит рожден ден Ханде!
С пожелание да е здрава, обичана, обичаща. Много красиви професионални проекти. Много влюбена и щастлива с Керем. Да бъдат завинаги заедно.

# 134
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus  

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и вълнуващи моменти Wink
 и Честит Рожден Ден на нашето Бамби! Birthday

Да ни е жива и здрава и много споделена любов и успешна кариера Flowers Four Leaf Clover
Gift Heart

Revolving Hearts

Ханде е в тренда Wink
HappyBirthday HandeErçel
118K Tweets

Общи условия

Активация на акаунт