💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 454
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Добър вечер момичета .
Днес е началото на 2 сезон. Ще видим една Еда и един Керем улегнали, малко по узрели и тяхната прекрасна дъщеря.

Ето я и нея екраната Кираз

# 106
Здравейте Animal Bee

Дилеми , какъв хубав спомен ни носиш днес. Heart Exl Станала е една година, откакто съм с този аватар. Heart Eyes

Ден 5: Любима героиня и любим проект с Ханде.
Ех, много се чудех тук. Joy Шегувам се, няма място за сравнение безапелационно първото място е за Еда и "Почукай на вратата ми". 🏆

От другите сериали , които съм гледала на второ място ще сложа Селин от "Слънчеви момичета", защото беше по-различен образ. Обичам герои, които се променят с развитието на сюжета.

Като проект на второ място обаче ще сложа "Любовта не разбира от думи", защото го свързвам с хубави лични спомени от 2016г.

# 107
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Ден 5: Любима героиня и любим проект с Ханде.
Любимка си ми е Еда. Голяма изненада...Satisfied

Керем се показа в Туитър.

Sparkling Heart

# 108
# 109
  • София
Миси вече е качила новите снимки на Ханде.
Тя е била на вечеря заедно с Биге. Предполагам, че вечерята е по повод предстоящият рожден ден на Ханде.  От Gazete Magazin са взели интервю с нея. Питали са я за новият проект. Заявила е, че е в етап на дискусия относно новия си проект. Казала е, че прекарва време със семейството си и остави без отговор въпросите за Керем Бюрсин. Биге пък е заявила, че снимките на телевизионния сериал   "Aтатюрк "  с участието на приятелят й Арас Булут са близо до своя край.
Ханде отново демонстрира пръстенът, който Керем й подари на Малдивите. Наистина много красив пръстен. Явно на Бамби също й харесва и напоследък доста често си го слага.

# 110
И на мен ми е много странно, че е постоянно с пръстена, който се доказа, че е подарък от Керем. Защо носиш пръстен от бившия???? Не е логично просто.
След като  днес се разбра,че официално ще глобят Аслъ затова, че се е омъжила и е бременна и дори и вземат проекта, то напълно основателно е, че Ханде и Керем увъртат за отношенията си. Поне така излиза
Миси вече е качила новите снимки на Ханде.
Тя е била на вечеря заедно с Биге. Предполагам, че вечерята е по повод предстоящият рожден ден на Ханде.  От Gazete Magazin са взели интервю с нея. Питали са я за новият проект. Заявила е, че е в етап на дискусия относно новия си проект. Казала е, че прекарва време със семейството си и остави без отговор въпросите за Керем Бюрсин. Биге пък е заявила, че снимките на телевизионния сериал   "Aтатюрк "  с участието на приятелят й Арас Булут са близо до своя край.
Ханде отново демонстрира пръстенът, който Керем й подари на Малдивите. Наистина много красив пръстен. Явно на Бамби също й харесва и напоследък доста често си го слага.

# 111

Ханде с такава гордост носи този пръстен и толкова демонстративно го показва, че жеста говори сам. Не знам защо я питат едно и също непрекъснато. Ясно е за всички, че няма да отговори нищо за Керем или проекта й. На всичко ще му дойде времето.

Днес през целия ден се пускат клипчета и снимки от общите им участия на различни събития. Всички отбелязват последното им публично явяване ръка за ръка. Просто са великолепни един до друг. Красиви, чувствени, свързани.... колкото повече ги гледам, толкова повече си мисля, че това което е било няма начин да е свършило, невъзможно е...Има неща, за които не знаем, никой не знае и никога няма да разберем. Може би е по-добре за тях, че не знаем и не се показват.

Като за "лека нощ" искам да ви почерпя виртуално с шоколадово изкушение и чаша шампанско 🥂🍾🥰

Поводите за почерпката са два - Съпругът ми има рожден ден и двамата заедно годишнина от сватбата. На тази дата преди 24 години си казахме официално "ДА" за цял живот 💞

Искрено се надявам нашите любимци някой щастлив ден да си кажат "Да" един на друг и живота им да бъде приключение от радост, усмивки, успехи и победи над трудности и завист. Любовта да е техен спътник, упора, надежда и приятел за всеки ден от живота им. Бог да ги благослови с деца и много щастливи дни 💕

# 112
  • София
Дени прекрасни поводи за празнуване. Аз в момента пазя хранителен режим и не мога да си пийна от шампанското за ваше здраве. Но мога да ви пожелая да бъдете живи и здрави. Да имате още много години щастлив семеен живот. Обичайте се и остарявайте заедно. А на твоят най-добър другар и спътник в живота пожелавам Честит рожден ден. Да бъде здрав, силен и щастлив.

# 113
Честита годишнина, Дени! Още дълги години щастлив семеен живот ви желая! 🥂🥂🥂

П.с. Тази торта на снимката съм я правила преди години, хубава е. Препоръчвам да я опитате и вие. "Три шоколада"  се казва.

Много се зарадвах да видя Ханде и Биге отново заедно. Heart Exl

Относно ХанКер положението: Предпочитам да съм ашк йок вече окончателно, за да ми е спокойно на душата. Joy Този пръстен го виждахме доста и след раздялата, в Дубай, в Италия, никой никъде не е потвърждавал, че е от Керем. Това са предположения на феновете, тъй като за първи път имаше снимка с него на Малдивите.

За Линдето: "Оптимистът вижда невидимото, усеща неосезаемото и постига невъзможното." Уинстън Чърчил

# 114
  • София
Поли, пръстенът не е фенски мераци. Той си е лично на Керем и го подари на Ханде на Малдивите. Явно си пропуснала този момент. Ето тук ясно се вижда, че той е бил първо на пръста на Керем, а после отива на пръста на Ханде. А това, че Ханде не спира да си го носи, говори, че може и да не е имало раздяла. Другото е нелогично. Ханде няма да го демонстира, ако има раздяла.

Та по този повод за оптимистите, аз пък мога да ти контрирам за песимистите.

Цитат
Песимист без причина, рано или късно си намира причина.
Жарко Петан

И нещо много интересно. Еда Едже и Ханде са се последвали в Инстаграм. Дали не предстои общ проект.

Последна редакция: вт, 22 ное 2022, 23:19 от БлагаВест

# 115
Дени, Честита годишнина! Flowers Hibiscus Нека още дълги години сте заедно, да цари разбирателство и любов.

Ханде и Еда Едже са се последвали в Инстаграм една друга тази вечер. И двете имат договор с Disney.

Лека нощ! Nature Sparkler

# 116
Линде, виждала съм ги тези снимки. За мен пръстените са различни.
Качвам целите снимки, всеки може да си прецени за себе си.
Скрит текст:

Тук е същата снимка от друг ъгъл и се вижда , че пръстенът има дупка отстрани.

Приличат си , но не са еднакви за мен.

# 117
  • София
Добре Поли, щом тази версия ти харесва повече, така да бъде. Но аз си спомням, как дори Билял Озджан и Енгин Акташ също го коментираха още от Малдивите. И доста подробно ги сравняваха. Но явно и те са били от страната на оптимистите и така им се е искало.  Интересното е, че този пръстен Керем повече никога не си го сложи. Може да го е загубил.

# 118
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един успешен ден, изпълнен с много добро настроение и усмивки Wink

Ден 6: Изберете две снимки на Ханде със специални хора.

Gift Heart

П.С.
Дени, честита годишнина! Още много години семейно щастие Flowers Four Leaf Clover

# 119
Добро утро 😍❤️🌟
Днес и аз съм от отбора на ранобудните, тъй като предстои дълъг ден.
Даже няколко дълги дни 😀

Дени, честита годишнина. Бъдете много щастливи и винаги заедно! Пожелавам много здраве и на рожденика.

Любим персонаж и сериал на Ханде
Без съмнение за мен това са Еда Йълдъз и Почукай на вратата ми. Това е персонажът, чрез който Ханде разгърна своите потенциал и талант. Освен това за пръв път я видяхме и в образа на майка.
В личен и в професионален план този проект беше подарък за Ханде ❤️

Любими снимки с любими хора

Ох, много са.... 😂😂😂😂😂

Хубав ден от мен ❤️

Общи условия

Активация на акаунт