💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 , "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 12/

• 54 481
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Дени, честита да ти е именичката. Здраве и късмет! Flowers Four Leaf Clover

Керем проговори на испански език в A Todo Tren 2.

https://twitter.com/gitmehandemiyy_/status/1595762000080109568

Керем: Моят герой... много ми е трудно да играя себе си. Laughing

https://www.instagram.com/reel/ClV325Jj4JH/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D

https://twitter.com/keremvibesonly/status/1595737707677978629

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 16:00 от midnight__sun

# 151
  • София
Здравейте! Grinning

Честит 29-ти рожден ден на Ханде Ерчел. Heart

Дени, честит празник на теб и твоето семейство!

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 17:49 от Dilemi

# 152
Здравейте,

Първо честито на всички празнуващи. Желая ви най-вече здраве. 🍀

Мислех да си премълча точно днес, но ме дразни затова ще си споделя, за да ми олекне. 🤯 Поведението на Ханде днес изобщо не ми допада и вече съм на 99,9 %, че именно тя е тази, която е прекратила отношенията си с Керем и няма никакво намерение да ги подновява. Млада, красива, успяла, но има хора около нея, които я подвеждат, дърпат я надолу и я използват умишлено. Не знам дали е глупава или се прави на такава, но се държи инфантилно в момента. На всички е ясно, че Дилара е един от основните й проблеми. Вместо да я игнорира, тя и репортна две сторита днес, което за феновете, които следят нещата отблизо през последните 2 години е ясен знак, че ХанКер вече не съществува (за мое огромна съжаление ). Ханде явно се дистанцира от Керем и близки до него хора.

Дано да греша, но едва ли.

Ханде ако не се осъзнае и не се вземе в ръце още доста ще пропада. Дано сестра й успее да я вразуми преди нещата да станат по-зле.

Още веднъж извинявайте, че ви натоварвам, но ми тежеше и ме е яд как сама се проваля и настройва фенове срещу себе си.
Продължавам да я харесвам, но вече ще следя само професионалното й развитие 🦋

# 153
Честита да е рожденичката Ханде!
Всички хубави пожелания, които е получила днес да се сбъднат!

Честит празник и на имениците днес! Нека са здрави и благословени!

# 154
Керемчо упорито тренира да е в форма.

# 155
Пускам отново линк с откъса с Керем от "А todo tren 2":
https://mobile.twitter.com/bursinbestie/status/1595760506849366024
Превод:
Скрит текст:
Паз Вега: Знаеш ли какво? Глупостите свършиха!
(излиза на пътя и спира колата)
Паз Падийа: Майчице, от теленовелата е. Турчинът, турчинът. Хей, често идваш насам.
Паз Вега: Извинете , имаме нужда от помощ.
Паз Падийа: Хайде да си поговорим малко. Да имаме нашият момент "Телма и Луиз". Тя е Телма, аз съм Луиз, а ти си Брат Пит. Коя беше тази, която се забърка с Брат Пит?
Паз Вега: Млъкни! Можете ли да ни откарате до.. (предполагам име на град)
Керем: Разбира се , мога да ви откарам без проблем.
Паз Падийа: Говори испански.
Керем: Да, местя се в Испания.
Паз Падийа: Много добре правиш, Испания е красива, испанската тортиля, шунката..( почва да пее)
Керем: Само момент, да преместя кутиите отзад.
Паз Вега: Няма нужда, може да отидем директно, много бързаме.
Керем: Разбира се.
Паз Падийа: Аз ще седна отпред, а тя отзад с момченцето, което прилича на сина й. Joy
Керем: Окей.
Паз Вега: Какво правиш?
Паз Падийа: Моля те, много е хубав, а аз съм много самотна.
Паз Вега: И аз съм много самотна.
Паз Падийа: На теб ти остава повече време да си хубава, отколкото на мен. Joy Хайде.

Дени, честита ти именичка! Да е много здрава, щастлива и да постига целите си с лекота! Hug

# 156
200 000 Trophy

Gift Heart

Stuck Out Tongue Winking Eye
Карайте я по оптимистично ...  Sunglasses

# 157
  • София
Миси  

Ханде е изказала своите благодарности към всички, които са й честитили рожденият й ден!

„Хиляди благодарности на всеки един от вас за всичко..
Колко голямо е сърцето ви...
Щастлива съм, че успях да допринеса за тези прекрасни неща. Толкова се радвам, че ви имам. Останете си такива!
Прегръщам и целувам всеки един от вас. Благодаря ви много.."

# 158
Здравейте,

Първо честито на всички празнуващи. Желая ви най-вече здраве. 🍀

Мислех да си премълча точно днес, но ме дразни затова ще си споделя, за да ми олекне. 🤯 Поведението на Ханде днес изобщо не ми допада и вече съм на 99,9 %, че именно тя е тази, която е прекратила отношенията си с Керем и няма никакво намерение да ги подновява. Млада, красива, успяла, но има хора около нея, които я подвеждат, дърпат я надолу и я използват умишлено. Не знам дали е глупава или се прави на такава, но се държи инфантилно в момента. На всички е ясно, че Дилара е един от основните й проблеми. Вместо да я игнорира, тя и репортна две сторита днес, което за феновете, които следят нещата отблизо през последните 2 години е ясен знак, че ХанКер вече не съществува (за мое огромна съжаление ). Ханде явно се дистанцира от Керем и близки до него хора.

Дано да греша, но едва ли.

Ханде ако не се осъзнае и не се вземе в ръце още доста ще пропада. Дано сестра й успее да я вразуми преди нещата да станат по-зле.

Още веднъж извинявайте, че ви натоварвам, но ми тежеше и ме е яд как сама се проваля и настройва фенове срещу себе си.
Продължавам да я харесвам, но вече ще следя само професионалното й развитие 🦋

Ох, благодаря за мнението! Чисто по женски винаги съм на страната на жените когато става дума за проблемни взаимотношения в една двойка. Съвсем наскоро реагирах леко разочаровано от Керем и го обявих в мислите си за леконравен, мачо и сваляч, който уж е с Ханде, но се забавлява и с други. Дори споделих, че приемам резервите на момичето. После започнаха празниците по повод РД и случайните папарашки интервюта, от които се  забелязва, че Ханде се държи като съвсем свободна и не ангажирана млада жена. От това си правя изводите, че колкото много да искам, в мислите си да се убеждавам, в сърцето си да вярвам, да им пожелавам и да казвам, че е невъзможно да има край, истината е, че всичко има край. Голямата, страстната, истинската любов също има край и тя се слага от двамата в една връзка. Видимо при нашите сладури края май са го сложили. Сега пиша и отново си мисля, че няма край. Използвам думи от сорта на "може би", "май", "ако", "дано" и тн. Но ги изпозвам, защото сърцето ми не иска да приеме, че е възможно подобна любов да свърши.

Обаче трябва да призная, че не намирам нито едно разумно обяснение за криенето, шикалкавенето и лъжите ако все още са заедно. В Турция има и други двойки с милиони фенове, които срещат любовта по време на снимки. Някои дори са били женени за други, но избират да се разведат и риска да бъдат хулени, но да живеят с любовта си. И не само избират, но отстояват избора си и са щастливи с новата любов. Питам се, защо при нашите да не може ако все още са влюбени и искат да бъдат заедно?!

# 159
В крайна сметка нищо не зависи от нас - феновете. Ако им е писано, един ден ще се разберат и съберат. Ако не - дано намерят подходящия човек, който ги прави обичани, ценени и удовлетворени.
Каквото и да стане, фен съм и на двамата и им желая само хубави неща 🍀❤

# 160

Обаче трябва да призная, че не намирам нито едно разумно обяснение за криенето, шикалкавенето и лъжите ако все още са заедно. В Турция има и други двойки с милиони фенове, които срещат любовта по време на снимки. Някои дори са били женени за други, но избират да се разведат и риска да бъдат хулени, но да живеят с любовта си. И не само избират, но отстояват избора си и са щастливи с новата любов. Питам се, защо при нашите да не може ако все още са влюбени и искат да бъдат заедно?!

Точно това,че няма ясно и категорично "ДА",или "НЕ" ме отказва и мен да искам да знам какво се случва в личния живот на Ханде и Керем!
И аз съжалявам,че нотоварвам всички с негативизма и неверието си в тяхната връзка,но,както вече писах,чувствам се все едно,че надничам под чаршафите им!
Избирам да вярвам и на двамата!Всъщност,вече почти стана една година!
Това време много ли е,или малко за да са заедно и да се крият непрекъснато,или да са разделени,а феновете все още да искат любовта им да е реалност!
Честна дума,става нещо като при ЕЛБАР/Елчин Сангу и Баръш Ардуч/!Хората отдавна си живеят живота с половинките си,на Баръш му се роди дете,а феновете не престават да настояват,че те двамата са семейство и даже,че имат деца!
Надявам се да не сме чак толкова.......!
А това,че са пили кафе заедно,ако наистина са те,приемам съвсем спокойно и даже за нормално!
В крайна сметка,ако са се разделили в началото на годината,страстите вече са уталожени,ядът е преминал!Човек има склоността да помни само хубавите неща и да прощава!
Напълно възможно е Ханде,която точно в този период преминаваше през ужасни събития да има нужда от приятели!Даже и да не са от този вид приятели,които се чуват и виждат ежедневно!Просто от близък човек,човек,който познава и обича семейството и,човек на когото може да разкаже,да се довери,да поплаче,ако трябва,човек,който ще я разбере,успокои и ще направи всичко възможно да повдигне духът и!
И това наистина може да е Керем!Не севгилито Керем,не мъжът на сърцето и,а близкият,топлият,подкрепещият,приятелят Керем!
Един единствен път!
Нима не е възможно?

# 161
В мрежите празнуват, та чак и на нас двете с Мики ни се прииска да отбележим празника на Ханде 🎉 Дано се сбъднат всички хубави пожелания с които е затрупана днес и най-вече онова, което тя иска за себе си и близките си - да са здрави. Останалото ще се нареди. Или по-точно ще е както сама си го подреди.

Дени, да ти е жива и здрава щерката 🎉☺️
И всички Катета на балкона да се чувстват специално поздравени.

# 162
# 163
Катерино, моме, Катерино!
Защо си толкоз, моме, юбава?
Защо си толкоз, моме, гиздава?

Дени, специален поздрав за твоето момиче!

Честит празник на всички Катета! Бъдете здрави, успешни, щастливи!

# 164
Нови снимки от тази вечер

Прекрасна е! 🤍

Тина, не знам от колко време следиш Ханде и Керем, но се радвам , че така бързо стигна до този извод
В крайна сметка нищо не зависи от нас - феновете. Ако им е писано, един ден ще се разберат и съберат. Ако не - дано намерят подходящия човек, който ги прави обичани, ценени и удовлетворени.
Каквото и да стане, фен съм и на двамата и им желая само хубави неща 🍀❤
На това мнение съм още от февруари месец и с такова настроение създадохме тази тема. Няма как покрай всичките тези слухове да не се обсъжда и личният им живот, отново и отново...Да се обвинява Ханде, Керем или Дилара - безсмислено е за мен, но нека всеки си каже каквото му тежи и да продължим напред. Hug

Общи условия

Активация на акаунт