Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 394
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Честита рожба, Зори!! Много хубаво ми става да чета, че някоя от нас ражда и в крайна сметка всичко е наред! Бъдете здрави и двете! Ние в провинцията 😀 имаме едни оскъдни прегледи, та не знам нито бебето дали е слязло вече, нито нищо. Гледам се в огледалото всеки ден, не ми се вижда нисък корема 😂 ужасно ми е тегаво вече и се моля да излезе скоро доброволно 🥰 и аз всеки ден ставам и се чудя днес ли ще е заветният ден?

# 121
  • София
Честита рожба, Зори! Пожелавам ви бързо и безпроблемно да се събирате заедно за гушкане и да се приберете вкъщи да се гледате ❤️

Всяка такава новина я празнувам!

Утре иначе ще съм на консултация с акушер Надежда Стаменова в Надежда да обсъдим дали съм подходящ случай за външно верзио. Ако ме "одобри", още не съм сигурна дали ще го направя, но едно по едно: първо срещата да поговорим.

# 122
Здравейте момичета ето какво се случи с мен вчера. Имах запазен час при доктора,който ще ми прави секциото. Срещнахме се говорихме и се разбрахме другата седмица да му звънна, когато се уговори и с другия доктор който ще присъства. Тръгнахме си с ММ и решихме да хапнем в мола,да купим телевизор за детската стая и от там да си ходим.
Еми това го свършихме. На излизане от София усетих все едно се напиках, по пътя звъннах на доктора и му казах че имам съмнение за изтичане на води. Той каза преглед и ако се установи че са води да отивам към спешното на МД. Все пак реших да се приберем, да си взема багажа и да се върна в МД. Така и стана. На преглада се потвърди, че все пак са води,а и на всичкото отгоре бях и с 4см разкритие- контракции не съм имала. И така момиче снощи точно в 00:00 се появи нашата малка принцеса Мария,която реши да избърза. Роди се в 34г.с +6 с с мерки 2180гр.и 43см.  Сега сме разделени,много ми е тежко тя долу в неонатологията, аз в стая отделно от нея.
Бързо се раздвижих сутринта в 8 бях станала като родих в 00:00.
Може да я посещавам от 13:00ч за половин час. Днес така я нагушках за този половин час. Но много ми липсва. Сега трябва да чакам чак до утре за да си я видя. Много е тежко. Сега мога да разбера изцяло мамчетата които са разделени от своите рожби. Прегръщам всички ви и ви целувам.

Честито бебче! Да сте живи и здрави и бързо да се приберете!

# 123
Зорница, честита рожбичка! Дано бързо да наддаде и да се приберете вкъщи здрави и щастливи! 🍀

ZiggyStardust, успех с акушерката и дано някак да се завърти бебокът - с помощ или без… а пък ако не - значи така е трябвало. Важното е финалът да е добър за всички!

# 124
Честито, Зори! Много здраве и щастие! ❤️

Момичета нямам спомен да съм чела до сега по темата.. Какво смятате да си приготвите за колики?

# 125
Честито, Зори! Да ви е много здрава, щастлива и добричка. А сега бързо, бързо да наддава за да може да се гушкате по цял ден! ❤

Относно колики, аз мислех да ѝ даваме Омнибиотик Панда до първата година, но исках да се консултирам с педиатър предварително, но още нямаме 😔 За други медикаменти/сиропчета бих си питала лекарят. Иначе аз имам много проблемен стомах, ММ не, дано вземе неговият ген 😅

# 126
Честита да се бебе Мария, бързо събиране с мамаивсичко най най.

Да започна моята история от преди 2 седмици като видях на ежедневната превръзка нещо прозрачно което си беше по гъсто от течение - част от тапата. В рамките на 2 седмици постепенно падаше като преди 6 дена беше с ярка кръв. Директно при Аг и тя ми каза момата е тръгнала, с 2 см разкритие и леки контракции.  Предложи ми да вляза в болницата на системи за задържане зада успеем да вляза по документи в 37ма седмица. Лежах си на системи 3 дена всичко точно и вчера в 12: 30 ме изписаха от болницата. Не съм се преуморявала  само една лека разходка в мола да купим маратонки на баткото. Днес Сутринта ставам леко подобрена естествено решавам че или течение или съм се изтъква- час 7.20 сутринта. До 14: 30 продължава по малко да си тече иаз вече шах,но започнаха и менструални болки. Болките започнаха да се увеличават, болките започнаха да не се търпят и в 16.10 часа взех багажа и в болницата.  Да водите ми цял ден са си течащи,с 5 см разкритие и в 18.22 часа на 20.11 се появи Нашата Ивета. Родена в 37ма седмица 49 см,2850гр.

Така че момичета ще разберете като болката се учестява и увеличава. Място започваш да не можеш да си намериш.
Извинете за дългия пост. Следете се и не се притеснявайте да отидете до болницата. Аз да не излезе фалшива тревога държах много и сега ще съм на антибиотик заради раното изтичане на водите и късното раждане

# 127
Тани, честита рожба и на теб! Да бъде здрава и благословена! Бързо се възстановявай!

На каката давах Еспумизан комфорт по 5капки на ден +Биогая, естествино предписани от педиатъра. Не помня да е плакала от колики. Може би веднъж-два пъти.

# 128
Честито на всички мами Heart
Усещам, че всеки ден ще имаме по една блага вест Animal Hatching Chick

# 129
  • Вестерос
Тани, честито и на теб бебче! Да е здрава, с късмет и успешна! 🌹🌹🌹

# 130
  • Варна
Оле още едно бебче 🤗 честито Таня жжелая много здраве и на вас и благодаря за споделеното инфо , определено и моя страх е да не е фалшива тревога и трябва да мисля по егоистично в този период.

# 131
Оле още едно бебче 🤗 честито Таня жжелая много здраве и на вас и благодаря за споделеното инфо , определено и моя страх е да не е фалшива тревога и трябва да мисля по егоистично в този период.
Но ако бях тръгнала по рано нямаше да съм на антибиотик и нямаше да изпита тези болезнени ама болезнени контракции (като се има в предвид че.не съм лигла и държа на болка).
Фалшива не Фалшива не е фатално. Да ти е мирна главата отиваш

# 132
Тании, честита рожбичка! Да ви е жива и здрава и много щастлива! ❤️

Така като всеки ден чета, че някоя от нас е родила съм много щастлива и ставам все по-нетърпелива 🥰🥰🥰

# 133
  • Варна
Честито, Зори! Много здраве и щастие! ❤️

Момичета нямам спомен да съм чела до сега по темата.. Какво смятате да си приготвите за колики?
Приятелка ще ми даде Лефакс. Честно казано не съм запозната и щях даде довечера на педиатърката, но скоро са купувани не са използвани затова това ще е първата покупка за колики. И задължително ще взема коланче с черупки . Все си мисля, че при момчетата ще е по-труден този период и ще се запася с каквото ми се предложи.
И аз много се радвам за всяко бебче, а днес като изпрах и дрешките ми стана още по мило, но се надявам нашия мъник  още малко да изчака.

# 134
Честито и от мен за новите бебоци! Да са живи и здрави и да имат прекрасно детство. Animal Hatching Chick

Общи условия

Активация на акаунт