Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 414
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Много съм страхлива и бях решила категорично за пълна упойка. Е да ама пусти глад цял ден се държах и в 13 изядох една палачинки която стана причина да не съм с пълна упойка. Не се страхувай те от спиналната усещате бутане в корема е до там. Но си чувате съкровището веднага и га виждате също веднага това е безценно.

# 136
Честита рожба и на теб Тани.! Да бъде жива и здрава и много да ви радва!

# 137
tani_87@abv.bg честита радост! Да ви е здрава и бързо възстановяване 💞

# 138
Честито на Зори и Тани🥰🌷🙏❤️🍀. Казах ли, че почват да валят бебет👼👼👼. По-горе прочетох за колан с черупки. Какво е това ако правилно съм прочела?

# 139
Честита дъщеричка tani_87@abv.bg!Да е здрава и да расте обичана и щастлива!Бързо възтановяване на мама!

# 140
Много съм страхлива и бях решила категорично за пълна упойка. Е да ама пусти глад цял ден се държах и в 13 изядох една палачинки която стана причина да не съм с пълна упойка. Не се страхувай те от спиналната усещате бутане в корема е до там. Но си чувате съкровището веднага и га виждате също веднага това е безценно.
Честито  бебче !Живо и здраво да ви е.
Бъръзо възстановяване желая.
Секцио ли родихте?И аз го мисля ,ако стане  по спешност  нещо ме е страх.

# 141
  • София
Честито бебче, Тани! Много здраве и щастие ви желая 🐻

С всички новоизлюпени бебета почвам да си мисля, че нищо не трябва да отлагам вече. Утре отивам да си пускам последните изследвания и да съм спокойна, че това поне съм го свършила. Предполагам, че и без тях няма да ме върнат от болницата, де 😅

# 142
  • Вестерос
Честито на Зори и Тани🥰🌷🙏❤️🍀. Казах ли, че почват да валят бебет👼👼👼. По-горе прочетох за колан с черупки. Какво е това ако правилно съм прочела?
Коланчетата са против колики. Ето примерно този.
https://aiko-bg.com/product-55765020008

# 143
Честити бебчета, Тани и Зори! Да са ви здравички, щастливички и да носят много радости 🤗❤ А на вас двете ви желая бързо възстановяване и скоро да сте вкъщи 🤗

# 144
  • Варна
Коланчетата са против колики. Ето примерно този.
https://aiko-bg.com/product-55765020008
Да , точно такова имах предвид. Объркала съм черупки с костилки🤷, но съм го виждала на бебенце . Затоплят го малко и му го слагат на коремчето.

# 145
  • Вестерос
И аз, нямам идея дали има ефект обаче.

# 146
  • Варна
И аз, нямам идея дали има ефект обаче.
При коликите всичко е проба грешка. В конкретния случай помагаше ще раазпитам и какви капки са му давали. Но общото ми мнение е че това е период, който трябва да си мине и не е хубаво да се сменят често капки, понеже ефекта е още по-малък. Много гушкане ,особено със слинг (няма майка, която да не ме е посъветвала за този период да си взема слинг). При нужда ще се интересувам от местата, където дават под наем , защото сме купили раница за по-късните етапи.

# 147
  • Вестерос
Аз май ви бях пуснала линк за слинг под наем Simple Smile мисля да пробвам, обаче не знам дали ще се справя със слагането.
Иначе за коликите са ми казвали, че масажчетата много помагали.

# 148
  • Варна
Имам запазен линк , надявам се там да ми обяснят как се слага. Приятелка ми сподели, че има някакъв който лесно се слага, като наближи момента ще се консултирам и с опитни мами.

# 149
Тани, честито бебчее! Да ви е много здрава, щастлива и игрива! Как си ти? Отпуска ли те вече малко по малко? ❤

ZiggyStardust, няма да смогва вече да ни ъпдейтва първият пост от бебчета, колко хубаво! 🥰

Общи условия

Активация на акаунт