Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 317
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • Вестерос
Moята докторка ми каза следното: ако ми изтекат водите до час да съм в болницата; ако нямам изтекли води, но имам контракции, които вече са на пет минути, пак да тръгвам тогава за болницата.
На един семинар акушерката каза, че контракциите почват от върха на корема и слизат по целия корем. Засича се времето от почването на едната до като почне следващата.
На друг онлайн семинар акушерка пак каза, че като почнат да текат водите е хубаво за малко да се полегна на ляво,  а да не се юрваш веднага за душ и болница.

# 106
Belle, днес имам известие от H&M за -25% за лоялни клиенти на всичкото им бельо и домашно облекло.

Аз вече си взех няколко от LC waikiki и Reserved и съм приготвила един за болницата + 1 блуза за кърмене, както и попивателни подплънки.

И аз от няколко дни имам болки тип менструални и едно моментно изтръпване от слабините по вътрешната част на бедрата. Предполагам, че бебка е много ниско вече и притиска нерви. Всяка сутрин напоследък си мисля дали това ще е големият ден… много е вълнуващо. 🥰

# 107
Здравейте момичета ето какво се случи с мен вчера. Имах запазен час при доктора,който ще ми прави секциото. Срещнахме се говорихме и се разбрахме другата седмица да му звънна, когато се уговори и с другия доктор който ще присъства. Тръгнахме си с ММ и решихме да хапнем в мола,да купим телевизор за детската стая и от там да си ходим.
Еми това го свършихме. На излизане от София усетих все едно се напиках, по пътя звъннах на доктора и му казах че имам съмнение за изтичане на води. Той каза преглед и ако се установи че са води да отивам към спешното на МД. Все пак реших да се приберем, да си взема багажа и да се върна в МД. Така и стана. На преглада се потвърди, че все пак са води,а и на всичкото отгоре бях и с 4см разкритие- контракции не съм имала. И така момиче снощи точно в 00:00 се появи нашата малка принцеса Мария,която реши да избърза. Роди се в 34г.с +6 с с мерки 2180гр.и 43см.  Сега сме разделени,много ми е тежко тя долу в неонатологията, аз в стая отделно от нея.
Бързо се раздвижих сутринта в 8 бях станала като родих в 00:00.
Може да я посещавам от 13:00ч за половин час. Днес така я нагушках за този половин час. Но много ми липсва. Сега трябва да чакам чак до утре за да си я видя. Много е тежко. Сега мога да разбера изцяло мамчетата които са разделени от своите рожби. Прегръщам всички ви и ви целувам.

# 108
И аз от 3 дена имам менструални болки, снощи дори имах течение с едно като червена чертична. Термина ми е 7.12 на последния ми преглед докторката каза, че бебка е много ниско долу. Сега във вторник пак съм на лекар да видим какво ще каже.

# 109
Честито!! Да сте живи и здрави!

Здравейте момичета ето какво се случи с мен вчера. Имах запазен час при доктора,който ще ми прави секциото. Срещнахме се говорихме и се разбрахме другата седмица да му звънна, когато се уговори и с другия доктор който ще присъства. Тръгнахме си с ММ и решихме да хапнем в мола,да купим телевизор за детската стая и от там да си ходим.
Еми това го свършихме. На излизане от София усетих все едно се напиках, по пътя звъннах на доктора и му казах че имам съмнение за изтичане на води. Той каза преглед и ако се установи че са води да отивам към спешното на МД. Все пак реших да се приберем, да си взема багажа и да се върна в МД. Така и стана. На преглада се потвърди, че все пак са води,а и на всичкото отгоре бях и с 4см разкритие- контракции не съм имала. И така момиче снощи точно в 00:00 се появи нашата малка принцеса Мария,която реши да избърза. Роди се в 34г.с +6 с с мерки 2180гр.и 43см.  Сега сме разделени,много ми е тежко тя долу в неонатологията, аз в стая отделно от нея.
Може да я посещавам от 13:00ч за половин час. Днес така я нагушках за този половин час. Но много ми липсва. Сега трябва да чакам чак до утре за да си я видя. Много е тежко. Сега мога да разбера изцяло мамчетата които са разделени от своите рожби. Прегръщам всички ви и ви целувам.

# 110
Честита дъщеричка, Зори! Пожелавам бързо да навакса и да се съберете заедно!

# 111
  • Варна
Честита рожба! Пожелавам и да е много здрава, бързо възстановяване и много скоро да сте си заедно.

На тази среща с доктора не е имало преглед ли  , за да установи че има такъв риск? И знаеше ли ,че бебчето вече е слязло толкова надолу.

# 112
Зорница Аврамова, честита дъщеричка. Пожелавам ти да е здрава и много скоро да сте заедно постоянно ☺️

# 113
Много добър въпрос. Учудвам се как доктора не видя че раждането е толкова близо. Бихте ли споделили името на доктора?

Честита рожба! Пожелавам и да е много здрава, бързо възстановяване и много скоро да сте си заедно.

На тази среща с доктора не е имало преглед ли  , за да установи че има такъв риск? И знаеше ли ,че бебчето вече е слязло толкова надолу.

# 114
  • Вестерос
Зори, честита рожба! Hug Пожелавам ѝ да е здрава, щастлива и с късмет! Бързо да наддава и да сте скоро заедно постоянно! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

# 115
Честита да е Мария, а на мама бързо възтановяване!

# 116
Честита рожба, Зори! Да расте здрава и щастлива за радост на всички! Бързо възстановяване на теб и дано бързо наддаде малката, че да се гушкате!

Момичета, аз малко с тревожно предупреждение, но всичко се случва и смятам да ви споделя. Виждам, че обсъждате началото на родилния процес...Ако се случи така, че да има кръвоизлив, не мърдайте никъде, не ставайте да се къпете и подготвяйте за родилното! Викате бърза помощ и чакате без да мърдате... Моя близка получи такъв кръвоизлив и добре, че е била с майка й и тя не й е разрешила да става. Това е спасило живота и на родилката и на бебето. Не го пожелавам на никого, но понякога раждането тръгва не като по учебник..

# 117
Еми това го свършихме. На излизане от София усетих все едно се напиках, по пътя звъннах на доктора и му казах че имам съмнение за изтичане на води. Той каза преглед и ако се установи че са води да отивам към спешното на МД. Все пак реших да се приберем, да си взема багажа и да се върна в МД. Така и стана. На преглада се потвърди, че все пак са води,а и на всичкото отгоре бях и с 4см разкритие- контракции не съм имала. И така момиче снощи точно в 00:00 се появи нашата малка принцеса Мария,която реши да избърза. Роди се в 34г.с +6 с с мерки 2180гр.и 43см.  Сега сме разделени,много ми е тежко тя долу в неонатологията, аз в стая отделно от нея.

На тази среща с доктора не е имало преглед ли  , за да установи че има такъв риск? И знаеше ли ,че бебчето вече е слязло толкова надолу.

Не никакъв преглед. Само уговорки.
Др. Стоян Борисов е името ,той по принцип главно се занимава с гинекологична хирургия. При него ходя на прегледи. Другият доктор е Хранов попринцин той е главният ,но на мен връзката с Хранов ми е Борисов.  И от двамата съм доволна. Всеки си е добър в неговата сфера.

Последна редакция: нд, 20 ное 2022, 19:14 от Зорница Аврамова

# 118
Зорница Аврамова, честито ❤️!
Да е жива, здрава и много щастлива! Бързо възстановяване и на двете Simple Smile

# 119
Пълната упойка, защото може от стреса да вдигна кръвното, което в моя случай е гарантирано. Аз изпитвам ужас само докато ми мерят кръвното или ми вземат кръв или просто преглед. От всичките мъки покрай инвитрото сэрцето ми скача като заешко за няма нищо. Аз ще съм по-спокойна, макар да знам, че по-трудно ще се оправя. Така и лекарите сигурно ще работят по-спокойно с мен. Но нека чуя утре другия доктор, който реално ще прави секциото. Кръвното и аз имам чувството, че на психическа основа го качих. Психиката е голяма работа ей

О,да....аз бях със спинална, обаче не ме хвана и ме приспаха, което май стана по-добрият вариант, защото със сигурност щях да се паникьосам. И аз съм така, притеснение, кръвното се покачва и пулсчето 120.

Общи условия

Активация на акаунт