Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 553
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
Честито munepiue! Да е жив и здрав малкия Никола 💙 А на теб бързо възстановяване!

Ziggy много благодаря за инфото, супер полезно да чуеш от първо лице обратна връзка относно процедурата 🤗 Радвам се, че всичко е минало добре при вас и стискам палци бебока да си остане в тази поза до финал!

# 241
Честито бебче! Живи и здрави да сте!

Здравейте, днес в Шейново се роди със секцио Никола 2790 гр. 48 см.

# 242
  • Варна
Честита рожба! Пожелавам да е много здрав малкия Никола!
И аз се присъединявам към мамите чакащи разказ от първо лице за секциото в Шейново. 🤗(Ако ти се споделя)

# 243
Олее колко много сте изписали и колко бебета си имаме в темата . Heart Eyes Честито на новите мами Hug
Гледам за червени кончета и суеверия сте писали . Ще ми е интересно да прочета дали ще спазвате някакви ритуали , суеверия ? Аз съм може би най Невярващия човек в такива неща , но за моя сметка ММ си има някакви суеверия и вярва в някакви неща . Да видим как ще се разберем като се роди бебо .

# 244
Секциото мина перфектно. Без избор на екип ми се падна доктор Зарев и бившия министър на здравеопазването Константинов. Бях си избрала акушерка Ева и съм много щастлива от избора си. Раздвижих се още на операционната маса. Сега малко ме боли коремът,  но в нормални граници. Не вярвам в суеверия. В Шейново на етажа има параклис

# 245
  • Вестерос
Със спинална ли беше? Аз клоня към нея. А защо се наложи секцио?

# 246
Момичета, преглед за разкритие може ли да се прави с видеозона, или само традиционния метод с бъркането е... ?

# 247
  • Вестерос
Само с бъркане мисля, че е. До сега не са ми правили и не знам .

# 248
Отвратителен ми е, искам да се "спася" от него, но ... иначе цял ден съм с контракции, то са леки, де, и не се усилват все още...смятам, че е рано да родя, но ситуацията може и да се промени... Предишния път цяла нощ бях така и на следващия следобяд родих... сега са нерегулярни и леки, но са през целия ден...

# 249
munepiue, честит бебешор! Да те радва и слуша много, а ти да се оправиш много бързо от секциото!

Ziggy, радвам се, че сте добре! Дано да му хареса на бебчето новата позиция и да си постои така докато се роди!

# 250
Със спинална ли беше? Аз клоня към нея. А защо се наложи секцио?
Да, заради висок диоптър

# 251
Отвратителен ми е, искам да се "спася" от него, но ... иначе цял ден съм с контракции, то са леки, де, и не се усилват все още...смятам, че е рано да родя, но ситуацията може и да се промени... Предишния път цяла нощ бях така и на следващия следобяд родих... сега са нерегулярни и леки, но са през целия ден...
Как си Altaya, има ли подобрение при теб?

Момичета, според вас дали може да има притеснителна причина бебето да е свръх активно? Честно, направо ще изскочи като в един стар филм със Сигорни Уйивър ..

# 252
Моята госпожица тук от два дни се кротна, но така ме болят в ляво ребрата от днес, все едно ми е спукала някое не знам дали е възможно, просто така се усеща💁 утре съм на тонове и след тях ще ми е по-спокойно,че всичко е наред с нея, щом вече  няма режим на активност като преди

# 253
Моята мадама редува дни с луд купон и такива със затишие, чак трябва да я побутвам 😂 Тези дни сме във филм подобен на този, който описва и Wanderers 🫣

Иначе и аз си имам редовно контракции и то по много.. магнезия го пия като бонбонки, без ефект 🤷🏼♀

# 254
Честит да е Никола ❤ Бързо въстановяване 😍

Здравейте Мами. Отдавна съм част от групата но не съм активна в коментарите тъй като ще раждам в Англия и не мога много да допринеса с опит от родната земя.

Но пък аз много черпя от вас и научавам страшно много и исках да ви благодаря
На всички за споделянето на вашия опит от всеки аспект на нашето пътуване.

Ние чакаме момче с термин началото на Декември, но върви малко напред и може и Ноември да стане чудото.

Тази група е важна част от подготовката за това да съм майка и с нетърпние сядам вечер да видя как сте.

Успех и здраве на всички ни ❤🐣

Последна редакция: чт, 24 ное 2022, 02:50 от DanielaDAndonova

Общи условия

Активация на акаунт