Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 489
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Blondy точно като яйчен белтък е и при мен . Дали след преглед може да се разбере дали е паднала тапата ? При мен последния път шийката беше много скъсена . Не ми каза колко е , нито е написала в книжката , но каза че е супер ,много е скъсена и че е останало малко до раждането .

# 436
Аз вчера бях на преглед и категорично вече нямам тапа. Разкритието е 2-3 см, но нямам контракции засега. Чакам.

# 437
При мен също вчера имаше такова течение като белтък, без никакви примеси на кръв. Довечера съм на тонове и преглед и ще попитам. Дали е време???? Влязох вече в 37 седмица, като термина ми е на 23 декември. Вижда ми се рано още

# 438
Аз съм с термин 11.12 🫣 чувствам се като преди цикъл-сънливост и напрежение в корема ниско 🤷♀ хайде пишете тия дето сте на преглед днес ❤

# 439
И аз забравих да кажа, че последните дни ми се спи много като в началото на бременността. Много често ми се ходи по голяма нужда, въпреки че съм спряла магнезия, а преди това имах почти запек. И всеки ден имам менструални болки. Предполагам всичко това се дължи на предстоящото скорошно раждане.

# 440
Здравейте, напоследък и аз се чувствам по същия начин. При мен също имаше такова течение, ходя често по голяма нужда, термина ми е на 5.12, чувствам супер отпаднало и с липса на настроение. Вече нямам търпение да се запозная с момиченцето ни 🍀

# 441
  • Варна
Оо който научи нещо за това течение да споделя. Аз съм на 1-ви на преглед ама късния следобед. Вече съм в 38 седмица и около мене почти няма майки стигнали тази седмица 😐 сънливо ми е ако съм вкъщи,но като изляза колкото и трудно да ми е придвижването ми е по-добре. Все си казвам оставам вкъщи ама като минат два дена се чувствам ужасно 😔
Muflon как разбраха, че нямаш тапа. Аз тази седмица съм само на тонове дали ще могат да проверят за тапата , за ехограф ли трябва да помоля 🙄

# 442
  • София
Аз, утре съм на преглед и тонове. Надявам се, да изчака до 15-ти. Относно отпадналост и сънливост и аз ги имам. АГ, каза, да не спирам магнезия до последно ще го пия. Надявам се да си изчака, че лекуваме още отново бактерията от лятото и не е добре, ако тръгне раждане сега. ПС: Някой, който вече се е срещал с Имир да има? Другата седмица предполагам, че ще видим и исках да попитам какви насоки ви е дала в случай, че нещо се случи преди срещата Simple Smile?

# 443
  • Вестерос
Момичета, днес се роди Ралица ❤️
Бях секцио със спинална упойка. Мина бързо и по-добре отколкото очаквах. Не знам къде се намирам още 😍

# 444
Бях секцио със спинална упойка. Мина бързо и по-добре отколкото очаквах. Не знам къде се намирам още 😍

Чудесна новина, да ти е жива и здрава малката принцеса! Много достойна и щастлива жена да израсте!
П.с. ако искаш пиши после как е минало, като ти попросветне, и дали си засука лесно бебчето 👣

# 445
Честито на мама и малката принцеса. Бързо възстановяване и на двете 😊

# 446
Честито, Тифани! Нека е здравичка, а на теб бързо възстановяване🩷

Аз се срещах с Имир началото на месеца, даде ми документи за попълване,каза като започнат контракции да й звъня веднага, по всяко време. Като най-вероятно докато зачестят ще съм си вкъщи, и с нея ще се чуваме.
А ако изтекат води, да й звънна пак, но да се подготвя да тръгна към болницата.
Също посъветва да съм спокойна, да си визуализирам само хубави неща, да не се притеснявам.

# 447
  • София
Прекрасна новина, Tiffany, честито! Да ти е здрава и щастлива Ралица, а на теб бързо възстановяване! ❤️

# 448
Tiffany честито бебче , да ти е живо и здраво . Страхотно именце сте избрали , да си го носи със здраве . Пиши как е минало секциото и как се чувстваш , когато имаш сили . Hug
И това забравих , на мен също ми е отпаднало , спи ми се почти постоянно . Странното е , че и гърдите са ми напрегнати , не е чак както в начална бременост , по скоро като преди цикъл. И ми се гади , ама доста . Аз съм с термин 11-12.12 по дата на първия ден от цикъла , но по трансфер термина ми се пада на 8.12 .

# 449
  • Варна
Честита принцеса Tiffany, да е много здрава и послушна , а на теб бързо възстановяване!
И аз миналата седмица се срещнах с Имир и ми каза същите съвети. От тук нататък каквото и да ме притеснява да и звъня, даде документите с препоръка да ги попълня предварително (още не съм) обясни ми за тапата и че няма нужда да бързам имам време за душ и да съм спокойна. И аз ще се опитам максимално дълго да изтърпя контракциите вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт