Част от своето сърце през ДЕКЕМВРИ ще държим в ръце -- тема 8, 2022 🍼🤱

• 47 484
  • 744
  •   1
Отговори
# 450
  • Вестерос
Благодаря ви много за пожеланията 🤗
Мина добре секциото, в началото ми сложиха някаква упойка, защото треперех от притеснение и вълнение. АГ Варна е университетска болница и имаше студенти и вчера и днес на всякаква подготовка, дори и секциото гледаха няколко.  Имаше и стажанти на самата операция. Упойката ме замая все едно съм пияна и след това вече спиналната, която почти не усетих. Повече ме боля абоката като слагаха на ръката ми. Много бързо мина всичко. Говорехме си с анестезиолога и едната сестра през цялото време. Пуснаха ми музика. В началото имах криза, защото не мога да лежа по гръб, става ми лошо, но ми вливаха доста неща и за няколко минути се освестих. Simple Smile Бебето се роди в 9:10 часа. Докато ме шиеха ми го донесоха до главата ми да го видя. Правеха ми снимки. Цял ден съм вече в реанимацията, дават вода да пиеш и вече ни позволиха да ядем шоколад. От време на време боли операцията като имам контракция някаква. Сложиха ми обезболяващо, довечера пак. Всички са много мили и внимателни в болницата. Бебето го донесоха за малко да го видя в реанимацията. Не ми го дадоха да го кърмя обаче. Утре ще ми помогнат живот и здраве за това, ми казаха акушерките.

# 451
Момичета, днес се роди Ралица ❤️
Бях секцио със спинална упойка. Мина бързо и по-добре отколкото очаквах. Не знам къде се намирам още 😍

Честито Heart
Важното е, че всичко е минало. Ще се възстановиш. Няколко дни и после ще си по-добре. Почивай сега и събирай сили да имаш като то доведат бебка при теб.

# 452
Момичета, днес се роди Ралица ❤️
Бях секцио със спинална упойка. Мина бързо и по-добре отколкото очаквах. Не знам къде се намирам още 😍

Честито Тифани,всичко най-добро ти пожелавам. Чакам да разкажеш как мина секциото,може и на лично,че ме очаква скоро Heart Eyes

# 453
Здравейте ,

На някого препоръчвали ли са му да носи компресивни чорапи по време на секцио като превенция срещу оттоци и тромбози ?

На мен не са ми препоръчвали , но видях на няколко места , че се ползват за тази цел и даже си купих от един специализиран магазин . Доста стягат особено на бедрото и ще питам лекаря ми дали е ок да се носят по време на секциото и след това .

# 454
  • Вестерос
Благодаря ви!!

Кари, горе съм описала за секциото. По-страшно беше в главата ми, отколкото наистина.

# 455
Току що бях на тонове и преглед.  Това, което коментирахме като белтък, наистина е част от тапата. Даже ми прави и преглед за разкритие(не е чак толкова болезнено), където и ми показа част от тапата. И аз съм вече с 4 см разкритие, без болки, но при мен е второ раждане и това си оказва значение

# 456
Аз съм с термин 11.12 🫣 чувствам се като преди цикъл-сънливост и напрежение в корема ниско 🤷♀ хайде пишете тия дето сте на преглед днес ❤
Аз бях днес на преглед .Резултата е 3 см разкритие и ме оставиха под наблюдение.От както мина прегледа усещам леки болки ниско в корема ,като че ли  и контракции леко болезнени.На щрек съм постоянно😊И съм супер притеснена .

# 457
  • Варна
Аз съм с термин 11.12 🫣 чувствам се като преди цикъл-сънливост и напрежение в корема ниско 🤷♀ хайде пишете тия дето сте на преглед днес ❤
Аз бях днес на преглед .Резултата е 3 см разкритие и ме оставиха под наблюдение.От както мина прегледа усещам леки болки ниско в корема ,като че ли  и контракции леко болезнени.На щрек съм постоянно😊И съм супер притеснена .
Защо си под наблюдение не е ли малко разкритието и като няма контракции 🙄

# 458
Тифани, честито! Желая ви безкрайно щастие! Бързо възстановяване на теб! Simple Smile

# 459
Tiffany А честита дъщеричка! Жива и здрава да ви е и много дави радва!

# 460
  • София
На някого препоръчвали ли са му да носи компресивни чорапи по време на секцио като превенция срещу оттоци и тромбози ?

На мен не са ми препоръчвали , но видях на няколко места , че се ползват за тази цел и даже си купих от един специализиран магазин . Доста стягат особено на бедрото и ще питам лекаря ми дали е ок да се носят по време на секциото и след това .

Да, на мен, Ана. Но аз съм с разширени вени и ходих специално на ангиолог преди няколко месеца, за да се консултурам. Не знам за секцио дали са нужни, май от напъните може да стане проблем при мен.

На мен иначе ми спряха терапията против контракции и имам зелена светлина да раждам след днешния преглед. АГ каза, че не вярва да дочакам до термин. Господинчото е 3 килограма и малко по ехограф, та и аз съм съгласна да излиза Grin

# 461
Леле хора, притеснихте ме 😀 продължава да пада това слузесто нещо и менструалните болки са ми постоянни, но изобщо не ми пречат 🤷♀ сега не знам нещо да правя ли 😅 сякаш нямам контракции и нищо не боли, но прегледа ми е чак за утре в 18:45 😀

# 462
Леле хора, притеснихте ме 😀 продължава да пада това слузесто нещо и менструалните болки са ми постоянни, но изобщо не ми пречат 🤷♀ сега не знам нещо да правя ли 😅 сякаш нямам контракции и нищо не боли, но прегледа ми е чак за утре в 18:45 😀
Аз бях днес на преглед .Резултата е 3 см разкритие и ме оставиха под наблюдение.От както мина прегледа усещам леки болки ниско в корема ,като че ли  и контракции леко болезнени.На щрек съм постоянно😊И съм супер притеснена .
Защо си под наблюдение не е ли малко разкритието и като няма контракции 🙄
Както Блонди в малките градове процедират по друг начин.Почти съм сигурна,че утре ще кажат "вече е 6 см,дай да ти включим система и готова,което до колко е добре,няма как да знам .Другото ,което изтъкна като причина е ,че живеем в планината,вече има сняг и пътя е около час при зимни условия.И аз вече не знам😟

Последна редакция: вт, 29 ное 2022, 18:59 от LORA88

# 463
Честито, Тифани! Да е здрава малката принцеса, а на теб бързо възстановяване! 🎀

# 464
  • Вестерос
Благодаря момичета! 🤗

Пожелавам на не родилите да им се случи по най-добрия за тях начин. 🍀
Забравих да споделя, че познаха за грамовете на бебка, 3860 се роди.

Общи условия

Активация на акаунт