Има ли вече мами чакащи бебче септември 2007?

• 11 299
  • 186
  •   1
Отговори
# 75
thumbalina мерси много за съвета  Hug щом триумф имат за бременни естествено, че ще си взема такъв, аз и сега нося същата марка и много ги харесвам. Ама не знаех, че правят бельо и за бременни те  Embarassed , но човек се учи докато е жив  Wink много ти мерси още веднъж
иначе премаман ги знам, че са скъпчии, ама за друго място не се сетих  Embarassed и затова

# 76
  • София
 Анири, стискам палци при следващия преглед всичко да е наред  newsm10.
Мен ме болят зърната на гърдите, но не е толкова страшно. Не съм забелязала да са се уголемили. Както и предполагах, не можах да спя цяла нощ и за малко да се успя за работа. И някъде към обяд като ме налегна едно желание за сън.... newsm46 smile3524  Sleeping.
 А иначе на преглед ще съм чак другата седмица в четвъртък и тогава ще съм 6г.с. и 2 дни. Дано да се види всичко, както си му е реда  smile3521.

# 77
  • София
Най-после и аз отидох на доктор, но не при моя, а при този, който е на Анири. И при мен същия резултат, плодът изостава в размерите спрямо седмиците, докторът обясни, че може да се дължи на по-дългия цикъл, с който се сдобих след раждането и оплождането да е станало по-късно от обикновено. Още повече ме притеснява един друг факт. Откри, че имам киста на единия яйчник - голяма 7 см  Shocked. Дори и не съм подозирала за нея, имала съм болки там, но са били инцидентни, 1-2 пъти месечно, че дори не ми е минало през ума, че имам проблем. Кистата е от тези, които могат и сами да изчезнат, но не разчитам на това Ами това е, сега ще чакам още 10 дни до следващ преглед. Дано нещата се оправят, че хич не ми се мисли.

# 78
Здравейте, не съм влизала няколко дни и виждам, че доста сте изписали. Имаме си и нови майчета, за което много се радвам  bouquet Добре дошли!
Анири стискам ти палци и се надявам всичко да е наред с твоето мъниче Hug Чувала съм,че често ехографите не показват съвсем коректно, така че не се тревожи. Спокойствие и много позитивизъм.
thumbalina, имам абсолютно идентични симптоми с твоите- доста честичко ме приболява и придърпва долу коремчето, понякога дори доста силно, но док каза, че това е ОК, така че не се притеснявай.
Честита точица на mackomacko. Бързо да пораства и следващия път да е много по-голяма. И моята е едвам забележима, хем отидох на 11ти ден закъснение.
И на мен темата със сутиените ми е много актуална, тъкмо мислех да се поразровя в нета да видя, какво се предлага. Гледах няколко различни моделчета в ДАНЕТ, обаче ми се иска преди да взема нещо да мога да го пробвам. thumbalina благодаря за ценното инфо,
не знаех, че Триумф имат специални модели и за бременни, сигурно и аз към тях ще се насоча. Харесвам марката.
Момичета, крайно време е да си направим списъче коя мама на колко години е, за коя дата и е термина, първа, втора бременност и т.н. Така всички ще се ориентираме по-лесно, че ставаме доста.

И така.......
01. 09. 2007

preggo kali, втора бременност
 preggo Tiarra, 28 г., първа бременност

02.09.2007г

preggo mileta, втора бременност

03.09.2007

preggo Hellche, първа бременност, бъдеща мама на близначета
 preggo mackomacko, първа бременност

06.09.2007

preggo Анири, първа бременност

08.09.2007г.

preggo nadiq, първа бременност

09.09.2007г.

preggo ani-bani , първа бременност

11.09.07г

preggo St.Anger, първа бременност
 preggo alis11,трета бременност

12.09.07г

preggo thumbalina, втора бременност

preggo Beni4 втора бременност

Оказва се, че засега сме 12. Моля поправете ме, ако нещо съм объркала или пропуснала и допълвайте!

# 79
kali и на мен док ми откри киста 2.5, но каза, че много често при зачеване, яйчникът, който е отделил яйцеклетката образува киста, само че постепенно с развитието на бременността тя спада/ до 4-5 месец/. А ако това не стане в една друга тема четох, че просто се налага раждането да е секцио и така я махат оперативно при самото раждане. Дано да става въпрос за такава киста. Стискам палци всичко да е наред с кистата и твоето бебче също да навакса с растежа.  bouquet

# 80
  • София
kali и на мен док ми откри киста 2.5, но каза, че много често при зачеване, яйчникът, който е отделил яйцеклетката образува киста, само че постепенно с развитието на бременността тя спада/ до 4-5 месец/. А ако това не стане в една друга тема четох, че просто се налага раждането да е секцио и така я махат оперативно при самото раждане. Дано да става въпрос за такава киста. Стискам палци всичко да е наред с кистата и твоето бебче също да навакса с растежа.  bouquet

Тази информация ми подейства по-успокояващо, надявам се нещата да се развият по естествен начин. В други теми прочетох, че ако не изчезне сама кистата се прави лапароскопия или операция, но до това изобщо не искам да стигам.

# 81
кали дано всичко да се оправи  Praynig няма страшно неведнъж съм казвала, че медицината вече достатъчно е напреднала и ще те излекуват за нула време ще видиш  Hug много е гадно с тези кисти наистина  Confused
тиара за протокола  Wink за списъчето, което си направила страхотна идея браво  Simple Smile запиши ме, че съм на 25 години,  за термина сама си го изчислих в зачатие и може да има някоя корекция, но нека засега си остане 3, ако има нещо ще ти кажа да го поправим
а пак за сутиените  Embarassed и аз ги гледах още миналата седмица в данет, ама и аз предпочитам да пробвам, така е много относително и едва ли ще си нацелим размерите според мен, само се замислих на триумф къде ли има такива, в магазин на самата марка предполагам. Аз по принцип си ги взимам от 7 seconds , ама там не съм виждала да има и кой знае как ще ме изгледат  Shocked , ако питам  Joy

# 82
  • София,
Здравейте момичета,
колко е готино да сме 12 вече (и дано да ставаме повече), а представяте ли си колко ще е готино септември, когато живот и здраве ще имаме 12 или по точно 13 бебочета (за сега)!
Само така да мислим - позитивно се иска от нас! Да си почиваме и да се радваме на това което ни се случва!
Аз нямам особенно голями спомени от първата бременност, само си спомням, че ми харесва да съм бременна! smile3521
Стискайте палци за сряда - вече съвсем нямам търпение!
Точно поради това, че само ми се спи си взех отпуска до края на седмиица! Tired
kali, Tiarra и аз съм чувала, че често се образуват кисти при зачеване, които с течение на бременноста изчезват! Всичко ще е на ред - сигурна съм!  bouquet
И Tiarra много гот, че си направила списък, но аз още не си знам термина - по мои изчисления е 10.07.2006, но ще ви кажа в сряда (живот и здраве всичко да  на ред) Иначе съм на 31 г. и имам синче на 4 г. и 1 мес.
Лека нощ от мен и само хубави неща...
  smile3507  love001

# 83
аз съм на 24 години, на 6 март ставам на 25год. термина също аз съм си го изчислявала, но ако има промени след прегледа ще ви кажа. 

# 84
  • морето и сините вълни :)
Добро утро тумбаланки

Аз да одаря едно писане преди да замина наработа Hug
beni4скъпа как терминът ти ще е на 10.7.2006 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Направо ме уби.
Само за протокола искам да отбележа че ми е Втора бременност.И според мойте изчисления терминът трябва да мие на 9.9 2007
Аз относно тези кисти нищо незнам.Но знам за предната бременност -имах поликистозен яйчник-и след раждането се спукали кистичките #Crazy
Което беше добре.
Мале как ви се спи незнам-аз се кокоря до 10.30м вечерта и се събуждам по нощите наспана.Направо изкукуригах хептен.Тази сутрин 5 часа бях наспана вече.Незнам вие как сте но на мен сутрин ми е много лошо.Със събуждането и започва да ми е лошо.Сега едвам закусвам-гледам да не омажа пейзажа Sick
Да ви запитам вас хванало ли ви е запек(с извинение)?Мен ме е хванало.И пия по 1 литър прясно мляко че инъче незнам какво ще правя #Crazy.
Някой мислил ли е да си взема някакви витамини-аз мисля да си взема днес Матерна,а фолиевата киселина я пия от август месец Mr. Green
малеее колко изписах
отивам на работа.приятен ден на всички

# 85
Добро утро и от мен Wink
За протокола да отбележа, че съм на 28 г. Другото личи от лентичките и Tiarra правилно го е написала. Благодаря и аз за списъка.
Днес се чувствам по-добре. Вчера ми беше един кошмарен ден. Цял ден ми беше лошо, но не съм повръщала. А аз да попитам - хапвате ли си повече, защото аз гледам да се ограничавам, понеже предната бременност качих 35 кг, а сега не ми се иска да е така.
Лек ден на всички!

# 86
  • София
Добро утро, момичета! На всички, които им е лошо, веднага да се оправят  Naughty  Wink
Първо да благодаря на Tiarra за страхотната работа, която е свършила с този списък  smile3501 Аз съм на 27 години.
Ani-bani, препоръчително е до края на третия месец да пиеш само фолиева киселина, след това се започва с матерната. И аз не мога да спя. Странното е че напълно загубих апетит  newsm78
Mackomacko, аз моите сутиени си ги купих от един магазин на триумф в младост, търговски център Мания, но предполагам, че и в този на Графа има. Аз работя в центъра и мога да проверя като минавам от там.
Kali, Tiarra, не се тревожете за кистите, сестра ми имаше не една, а няколко и всичките се махнаха сами при първата  и бременност.

# 87
  • София
Добро утро и от мен! Днес съм в малко по-добро настроение, реших, че няма да се притеснявам, защото това няма да ми помогне. Просто ще си изчакам следващия преглед и тогава ще разпитам доктора за всички подробности около тези кисти. До днес не ми беше ставало лошо, но ето че тази сутрин докато се връщахме от яслата на детето се пораздрусах яко в колата и ми стана лошо. Храненето си не съм променила, само гледам да закусвам, за да не ми прималее до обяд.

За сутиените мисля, че Триумф са добър избор и във фирмените им магазини би трябвало да има голямо разнообразие. Знам един добре зареден магазин на Солунска почти до ъгъла с Витошка. На мен сутиените не са ми проблем. По принцип не мога да се похваля с богато съдържание  Wink и сега всъщност си ги изпълвам както си трябва. Покрай раждането и кърменето, обаче със сигурност ще имам нужда от специален сутиен.

Честно казано като стана въпрос за възрастта взех, че се замислих на колко съм всъщност Embarassed Сега съм на 27, а през Април ще стана на 28.
Приятен ден на всички!

# 88
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
 bouquet Много ви благодаря за подкрепата, момичета!!!  bouquet

Снощи мъжът ми ме поуспокои малко, понеже при нас датата на забременяване може да е само една във вероятните дни за зачеване през декември и аз бях сигурна, че е 15.12. Лекарят каза, че ако забременяването е на 16.12. или 17.12., нещата са нормални, но ако е на 15.12. - трябва да се следим. И няколко пъти ме пита "Сигурна ли си, че не е ден-два след 15-ти", аз "Да, сигурна съм". Мъжът ми снощи сметна по-добре от мен нещата и се оказа, че сме бебеправили на 16-ти срещу 17-ти декември - точно когато докторът каза, че би следвало да съм заченала. Та сега съм малко по-спокойна за петък. Пък дано... Praynig

Най-после и аз отидох на доктор, но не при моя, а при този, който е на Анири. И при мен същия резултат, плодът изостава в размерите спрямо седмиците, докторът обясни, че може да се дължи на по-дългия цикъл, с който се сдобих след раждането и оплождането да е станало по-късно от обикновено. Още повече ме притеснява един друг факт. Откри, че имам киста на единия яйчник - голяма 7 см  Shocked. Дори и не съм подозирала за нея, имала съм болки там, но са били инцидентни, 1-2 пъти месечно, че дори не ми е минало през ума, че имам проблем. Кистата е от тези, които могат и сами да изчезнат, но не разчитам на това Ами това е, сега ще чакам още 10 дни до следващ преглед. Дано нещата се оправят, че хич не ми се мисли.

kali, според мен си заченала по-късно. Моят цикъл също се удължи последната година, не знам защо, аз го отдавам на приема на фолиева киселина (започнах я от април и оттогава всъщност ми е по-дълъг цикълът), но докторът ми казва, че не е възможно да е от това. Както и да е, последно ми дойде на 27.11. и като бебеправихме на 16.12, бях сигурна, че сме закъснели дори спрямо удължения ми цикъл (30-31 дни), но се оказва, че не е така. Сигурна съм, че и ти си заченала по-късно!!!
А за кистата... Аз вчера бях толкова зашеметена, че не обърнах внимание и на тази си "придобивка"... Докторът ме пита дали съм имала киста преди, а аз последните месеци неведнъж посещавах гинеколози  всякакви (последно ходех при самия него през октомври и ноември и ме е гледал на ехограф) и никакви подобни образувания не са ми откривали. Той ми обясни, че в такъв случай това е някакво "жълто тяло", като киста, което се образувало при забременяване и отделяло някакъв хормон - било съвсем нормално, нищо притеснително. Затова не му и обърнах внимание...

А за списъка... На 26 години съм сега, през юли ще стана на 27. Пък спрямо "новата ми дата на зачеване", май терминът ми се пада към 08-09.09, но след следващия преглед в петък се надявам да закова точна дата. Wink

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 09:56 от Анири

# 89
ПРИВЕТ МИЛИ СЕПТЕМВРИЙКИ!!!  bouquet
Честита ви бременност на всички! Много се развълнувах, като ви видях страничката, защото аз съм от септемврийки 2006 и сега  си имам в къщи една малка принцеска. Много послушна и много усмихната... Радвам се че сте си направили страничка и групичка сте сформирали... Hug
ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ВИ МНОГО УСПЕШНИ И ЛЕКИ БРЕМЕННОСТИ, НАЙ-ПРЕКАРАСНИТЕ БЕБЕТА ДА СИ РОДИТЕ И ЛЕКО РАЖДАНЕ ЕСТЕСТВЕННО...
Ще влизам от време на време да ви чета, надявам се няма да се сърдите? Hug

Общи условия

Активация на акаунт