Несигурност

• 13 821
  • 323
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Къде не минава със сопа, ааа, извинявам се - с патриархат, в името на Бога ще стане.

Отсега мога да ти кажа, че знам кой е по-умния във вашия случай Wink

# 241
Няма да си правя труда да чета внимателно ферманите на Борис. Авторката с право би била шута на нейния (ако не го е направила вече).

# 242
Аз смирението в личните отношения го разбирам като човек да е готов да види и вина в себе си в дадена ситуация или да е отворен към дискусия и прошка. Примирението вече с нещо, което със сигурност е важно за нас, а настоящият партньор го няма (за мен липсата на всякаква амбиция или пък мързелът са такива неща), не го подкрепям.

ПП: ако мъж ми заприказва за патриархат ще му бия шута. Мигновенно. Защото представата на повечето мъже е жената да работи наравно с тях, да се справя сама с домакинство и деца, а той като бей да седи и да чака на готово. И разбира се той да е водещия при решвния, или те да се взимат еднолично от него. Ами в такава ситуация е редно всъщност жената да е глава на семейството, защото допринася повече.

# 243
  • София
Тук се разминаваме. Аз смятам, че смирението е основополагащо. То е във всички основни религии. Човечеството е живяло хилядолетия по този начин и по-щастливо от сега. Към момента и в световен мащаб се доказва, че либералните отношения губят спрямо по-консервативните, основани на смирение, привързаност и лоялност.

Религията е инструмент за контрол над масите, като този контрол често е с далеч от благородни цели. Никога човечеството не е било в по-щастлив период, отколкото през последните век-два.

Скрит текст:
Борис, нека чуем за твоето смирение като си избирал партньорката си и с какво си се примирил от обич и филантропия? Стана ми интересно.

Примерно, че е малко по-глупава, но компенсира с хубост 🙂😃

Приоритетите са ясни Joy  В твоя случай смятам, глупостта й може да е само в плюс, и за нея, и за теб Satisfied А тя с какво се примири, когато те взе?

# 244
Аз смирението в личните отношения го разбирам като човек да е готов да види и вина в себе си в дадена ситуация или да е отворен към дискусия и прошка. Примирението вече с нещо, което със сигурност е важно за нас, а настоящият партньор го няма (за мен липсата на всякаква амбиция или пък мързелът са такива неща), не го подкрепям.

ПП: ако мъж ми заприказва за патриархат ще му бия шута. Мигновенно. Защото представата на повечето мъже е жената да работи наравно с тях, да се справя сама с домакинство и деца, а той като бей да седи и да чака на готово. И разбира се той да е водещия при решвния, или те да се взимат еднолично от него. Ами в такава ситуация е редно всъщност жената да е глава на семейството, защото допринася повече.

Ако някой ми плямпа за патриархарт, мисля, че означава как жената си седи вкъщи, готви, чисти, гледа децата. Но никаква работа на договор. Тия на мен не ми минават.
Ми хубу, съгласна съм.
Ама ще трябва яко да ме осигури. Бая парички ще му трябват. Sunglasses
Щото може да съм жена, но съм и човек. Ще трябва и за децата да се пазарува. И аз искам дрешки, обувки и какви ли не неща.
Това че няма да работя, не значи, че няма да излизам, о неее. Не съм затворник. Ще има да ходя насам натам по магазинчета, молове, театри, кина с дружки.
И също така ще ме осигурява на високи вноски. Пенсия си трябва. И то много високи.
Също така ще трябва някаква много яка осигуровка, ако вземе че се гътне. Ще искам солидно обезщетение ако остана сама. Трябва да имам пари ,щом няма да имам стаж, нито опит.
Абе няколко милиона евро ще ми трябват.
Също така и при развод ако ми иска, ще плаща яко.

# 245
Да, де, да, и аз преди си мислех патриархат, патриархат, ама поне не ходиш на работа. Но установявам, че сегашните млади мъже се имат за модерни и очакват каквото написах - тя да работи, но и да прави всичко останало, а иначе да са те шефовете. Лоша сделка.

# 246
Е, ако има глупачки дето се връзват на тия неща си е техен проблем.
Просто няма как аз да работя, да съм самостоятелна от години и някакъв мунчо да се опита да ме командва Grinning
Ми да ходи да търси някоя тъпа циганка. Само такава ще открие.
Е, може и някоя комплексирана женица. Има ги всякакви.

Една позната  с мъжа и са от тийнове заедно. И идва момент да живеят заедно. Той обаче е турчин. Българин уж, ама с турско възпитание.
И идва момент да заживеят заедно в София на квартира. Той на работа, а тя на лекции и на работа.
Като се прибират, той си лягал на диванчето и чакал вечерята.
Тя също на работа е била и лекции и то физическа работа.
Първия ден намекнала дали няма да помогне, той отказал.
На втория пак намекнала. Пак отказал като и казал, че това е женска работа.
Тогава тя точно за три минутки му обяснила нещата за женската и мъжката работа, както и някой други неща дето тука са дискутирани.
Оттогава като се прибере не пита какво да прави. Ако е мръсен пода - изчиства го.
Ако трябва да се прави вечеря пита салата ли да правя, да готвя ли.
Та както си го научиш...ъ обясниш му де.

# 247
Аз вече прекратих връзката още преди 2 дни, баш в деня дето рева, крещя и прави драми по телефона. Днес ходих, да му върна едни ключове и не знам как е стигнал до някакъв извод, че съм го зарязала ЗАРАДИ ДРУГ.
Не, щот’ е търтей и патето му не става от жива жена, а ЗАРАДИ ДРУГ. 🤡
Вече сериозно ми става жал за него, как не може да приеме на тези години, че може би видиш ли, грешката е в неговия телевизор.

И преди някой наистина, да си помисли че е заради друг. Не е, просто явно точно тая гънка в момента явно му се е задействала.

# 248
  • Далечният изток
Намирисва на токсичен тип. Те проблем в себе си никога не виждат и всички са им виновни, само те никога за нищо. След фазата на обвиненията, очаквай разкаяния и извинения, симулативни разбира се. После пак се минава на обвинения и т.н. Само да ти се гледа този филм...

Последна редакция: пн, 28 ное 2022, 22:24 от AIDA_N

# 249
  • София
Аз бих потвърдила. Кажи му земя- въздух, земя- въздух, разбрах какво е секса.

# 250
Аз бих потвърдила. Кажи му земя- въздух, земя- въздух, разбрах какво е секса.

Поне вярно, да му бях изневерила поне, да има за какво наистина, да се хване.

# 251
Какво е "земя-въздух, земя-въздух"?

# 252
  • София
Късно е да ти обяснявам, момченце.

# 253
Аз вече прекратих връзката още преди 2 дни, баш в деня дето рева, крещя и прави драми по телефона. Днес ходих, да му върна едни ключове и не знам как е стигнал до някакъв извод, че съм го зарязала ЗАРАДИ ДРУГ.
Не, щот’ е търтей и патето му не става от жива жена, а ЗАРАДИ ДРУГ. 🤡
Вече сериозно ми става жал за него, как не може да приеме на тези години, че може би видиш ли, грешката е в неговия телевизор.

И преди някой наистина, да си помисли че е заради друг. Не е, просто явно точно тая гънка в момента явно му се е задействала.

Що не му каза, че е болен токсичен мозък и че си го зарязала, защото е импотентен мързелан.

# 254
  • Далечният изток
Късно е да ти обяснявам, момченце.
За някои може пък да не е късно...
И аз искам да знам Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт