Професионални серии за коса - тема 158

• 91 300
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
В какъв смисъл нямаше полза от Олаплекс? Естествено,че ще ти препоръча да правиш терапии при нея нали трябва да изкарва пари Grinning.
 Профи терапия бюджетна,която работи .https://www.zlatnaribka.com/semi-di-lino-cellula-madre-grizha-sas-stvolovi-kletki

Колорплекс пак от рибата

Олаплекс 1 и 2

# 301
Влизам да похваля ALL IN ONE HAIR CREAM MIRACLE LEAVE-IN
Мултифункционален бутиков крем за коса ВСИЧКО В ЕДНО  на Olioseta. Като си взимах термозащитата на Керастаз попитах за алтернатива. Продавачката ми даде мостра на Олиосета, защото бях скептична към марката. Но след като я използвах чувствам косата си доста лъскава и жива и за тия пари е направо супер

# 302
  • Варна
Тъй-тъй Grinning. Все повече скептици се убеждават,че не говоря врели некипели Grinning. Радвам се,че Ви е харесал кремът. Обичам такива бюджетни попадения,които ми спестяват шапка пари.

# 303
Мдааа и аз на майтап си го взех тия крем, обаче ми харесва повече от керастазките.

# 304
  • Blondeville
Включвам се с много положителен отзив за бонд билдъра на ФК - резултатът е жива, по-плътна и лъскава коса. След него измих с Макадамията за тънка коса (която вече ми е любима серия) и стилизирах както обичайно. Повече ми допада от олаплекс преуоша.

# 305
Влизам да похваля ALL IN ONE HAIR CREAM MIRACLE LEAVE-IN
Мултифункционален бутиков крем за коса ВСИЧКО В ЕДНО  на Olioseta. Като си взимах термозащитата на Керастаз попитах за алтернатива. Продавачката ми даде мостра на Олиосета, защото бях скептична към марката. Но след като я използвах чувствам косата си доста лъскава и жива и за тия пари е направо супер
Аз вчера си взех моя от рибката, дано ми хареса! Страхотни отзиви!

# 306
Момичета, пробвахте ли вече тази боя? Интересува ме дали покрива добре бели коси, задържа ли се цвета върху тях и има ли хубави пепелни тонове? 7.1 се боядисвам.

# 307
  • Пловдив
И аз съм изключително приятно изненадана от крема Всичко в едно на Олиосета. Имам дълга почти до кръста, небоядисана коса, която беше започнала да цъфти по краищата и да се заплита лесно. Купих си крема септември и на всяко миене слагам по 3 -  4 помпи по краищата (това е повече от указаното) и когато се сетя преди баня си мажа обилно краищата и седя с крема като маска. Ефектът след 3 месеца е, че косата спря да се заплита, а цъфтежи почти не се виждат. Далеч съм от мисълта, че ще изчезнат без подстрижка, но косата ми е като нова. Изглежда красива и жива. Продукт, който смятам да поддържам винаги наличен и ще ми остане любимец за дълго.

# 308
  • Somewhere far away
Момичета, как точно седят нещата с тези точки ? имам 30 точки в бюти картата , но нищо не ми дава като тръгна да завършвам поръчката. как се активират или просто моите са прекалено малко и затова не мога да ги активвирам?

# 309
Момичета, как точно седят нещата с тези точки ? имам 30 точки в бюти картата , но нищо не ми дава като тръгна да завършвам поръчката. как се активират или просто моите са прекалено малко и затова не мога да ги активвирам?

Обменяне на точки
1. Натрупаните точки могат да бъдат заменяни за всички продукти само на касите в магазини Златна рибка и не могат да се заменят за пари.
2. При пазаруване в магазини Златна рибка, не забравяйте да представите вашата Beauty Card на касата преди издаване на касов бон. По този начин ще трупате точки при всяка покупка.
3. Можете да използвате точките и да доплатите на място, когато продуктът, който купувате е по-скъп, отколкото точките, с които разполагате.
4. Обмяната на точки срещу продукт се извършва САМО на касите в магазини Златна рибка, като притежателят на Beauty Card следва да се идентифицира с нея и да се подпише върху касовия бон.

# 310
Отсам океана магическата Олиосета я намирам най-евтино за $48 преди ДДС и шипинг и отказвам да платя $60 за да си начеша любопитството Grinning

За терапиите скоро четох много добри думи за тази на Lanza, тук в темата също сте я споменавали, ако не се лъжа:
https://www.lanza.com/homepage/products/professional-treatments/

Но аз имам остатъци (доста богати остатъци) от Chemistry на Редкен, та ще си я ползвам нея и тази година. Апропо, скоро си писах с един Ибей продавач от който бях купувала терапията на Редкен за боядисана коса  и той каза, че са ребрандирали същият продукт като Redken Acidic Bonding System, която серия вече също беше спомената с добро тук в темата. Доколко това отговаря на истината не зная, старата беше предназначена само за салони, новата предвид разфасовките си е домашна. Не че пречи да драсна един имейл на съпорта на Редкен да ме просветят, вместо да ровя из нета.

Ето това е старата Редкен терапия:

А това е новата:
https://www.redken.com/blog/haircare/acidic-bonding-concentrate-for-damaged-hair

PS Joico също имаха читава терапия!
https://www.joico.com/pro-care/k-pak-hair-repair-system/

PS А Редкен имаха и една друга, много прилична, ето тази:

Но откакто купувам WellaPlex не съм я взимала. Общо взето всякак една компания, която произвежда профи продукти си има аналогичните серии за предпазване и възстановяване.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 00:38 от Agent Provocateur

# 311
  • Somewhere far away
Значи са абсолютно безмислени тези точки за мен. в моя град няма физически магазин.

# 312
Aaa, май че разбрах. Има си салонна версия и домашна версия под едно и също име.

Салонната:

Скрит текст:
How to use Redken Acidic Bonding Concentrate:

Step One

Using Redken’s formula (protein + moisture + acidic pH =healthy hair), diagnose your client’s hair needs for protein and/or moisture.

Step Two

With your results, create the following custom mix for your client depending on their hair issue:
• Damage: Up to 15ml Acidic Protein Amino Concentrate
• Dryness: Up to 15ml Acidic Moisture Concentrate
• Damage & Dryness: 1 layer of Acidic Protein Amino Concentrate up to 15ml + 1 layer of Acidic Moisture Concentrate up to 15ml

Once you’ve created your mixture, apply all over your client’s hair and leave in for five minutes. Do not rinse.

Step Three

Apply 10-15 pumps of the Acidic pH Sealer on your hand and massage all over your client’s hair. Leave in for one minute and rinse. Proceed to dry and style as desired.

Домашната:

И още малко по въпроса "що е то бонд билдинг продукт", коментарите под видеото са много интересни също:

Последна редакция: чт, 08 дек 2022, 21:53 от Agent Provocateur

# 313
В какъв смисъл нямаше полза от Олаплекс? Естествено,че ще ти препоръча да правиш терапии при нея нали трябва да изкарва пари Grinning.
 Профи терапия бюджетна,която работи .https://www.zlatnaribka.com/semi-di-lino-cellula-madre-grizha-sas-stvolovi-kletki

Колорплекс пак от рибата

Олаплекс 1 и 2
Не виждам разлика след 2 месеца с Olaplex. Дори ми пада обилно косата от стъпка 0, щипе, сякаш съм с боя. Когато не сложа и я измия, пада доста по-малко при самото миене.
Ще пробвам терапиите на фризьорката, но искам и нещо за домашна грижа.

# 314
Значи са абсолютно безмислени тези точки за мен. в моя град няма физически магазин.
Мога да ти съдействам някой път- прати ми картата и ще ти купя продуктите на място, после ще ти ги пратя с куриер.Simple Smile А защо не и да пишеш на съпорта на Рибката, защото наистина е мн. глупаво да не могат да се изпозлват.

Последна редакция: пт, 09 дек 2022, 08:10 от ДХ3

Общи условия

Активация на акаунт