Професионални серии за коса - тема 158

• 90 154
  • 768
  •   1
Отговори
# 435
Наскоро поръчах на Меди за пърхот, и ми действа доста добре. Иначе последната година вероятно от всички останали, които използвам скалпа ми е доста облекчен, ежедневно пръскам с вода от коприва, която си правя вкъщи и водата от салвия на Инаесеншълс също много ми помага. Също използвах черния шампоан на Дори, с който също скалпа ми беше много спокоен.
Как си правите водата от коприва? Сварявате чай и го ползвате ли?
Специално водата от Салвия и аз си я взех и страхотно ми омазнява и без това лесно омазняващата се коса.

Да преварявам вода колкото за едно шишенце с пулверизатор, но го пълня толкова, колкото да ми стигне за една седмица. Държа в хладилник. Взимам от билкови магазин корен от коприва, но също слагам и корен от репей за двоен ефект. Но задължително чайоврте са от корен, не от лист. Ако някой ви убеждава, че е същото, не е. На Инаесеншълс също имат и от коприва и е хубава, но като си я правя аз някак ми е по-добре.

# 436
  • Някъде там
Благодаря за мнението за балсамите на Керастаз, реших да поръчам нещо ново, което не съм пробвала до сега.Дано косата ми да го хареса.

# 437
  • Blondeville
Взех си ламеларната вода на Редкен и имам въпрос - с какъв Ш и Б да я комбинирам, дали  макадамията са подходящи, или не? В инструкциите пише след шампоан да се нанесат 1-4 дози на дължините, да се разпени и изплакне, после да се продължи с маската от серията. Трябва ли все пак да постоя малко с нея или не, и задължително ли е маска после?

# 438
Взех си ламеларната вода на Редкен и имам въпрос - с какъв Ш и Б да я комбинирам, дали  макадамията са подходящи, или не? В инструкциите пише след шампоан да се нанесат 1-4 дози на дължините, да се разпени и изплакне, после да се продължи с маската от серията. Трябва ли все пак да постоя малко с нея или не, и задължително ли е маска после?

Защо преди маската, по-добре след, ако ще се ползва такава. Моята коса е много изтощена и е невъзможно да мина без, но ако Ви е здрава косата, може и да се пробвате без. Не стоя дълго, около минута, друг път не стоя въобще.
Иначе, ползвала съм я във всякакви комбинации, не съм имала проблеми до сега, предполагам, че можете да я ползвате с макадамията.

# 439
  • Blondeville
vanGoth, мислех преди маската, понеже в инструкциите пише Follow with Extreme Bleach Recovery Cica Cream, и предположих, че това е маска с отмиване. Не съм ползвала тази серия, нито ламерални води по принцип и нямам опит. Косата ми е мнооого тънка (по рождение), на руси кичури, относително здрава.

# 440
vanGoth, мислех преди маската, понеже в инструкциите пише Follow with Extreme Bleach Recovery Cica Cream, и предположих, че това е маска с отмиване. Не съм ползвала тази серия, нито ламерални води по принцип и нямам опит. Косата ми е мнооого тънка (по рождение), на руси кичури, относително здрава.
Не, това си е кремът без отмиване (който също не е никак лош,но няма термозащита) Ако искате, опитайте първо без маска/балсам и ако не ви устройва резултата следващия път ще ползвате, съмнявам се,че ще утежни.

# 441
Момичета, искам да си взема капките на Oway, но са изчерпани. Някой може ли да ми каже от къде мога да поръчам?

# 442
Здравйте,
Искам да си направя подарък - сешоар, спряла съм се на VALERA SL 3300 Swiss Light
https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-sl-3300

Съвсем нова съм в сушенето с четка и сешоар, за това търся нещо не много скъпо, около 100 лв /може и малко над/.
Ще се радвам да ми помогнете в избора!
Благодаря предварително! ❤️

# 443
  • София
Здравйте,
Искам да си направя подарък - сешоар, спряла съм се на VALERA SL 3300 Swiss Light
https://www.tehnomix.bg/seshoar-valera-sl-3300

Съвсем нова съм в сушенето с четка и сешоар, за това търся нещо не много скъпо, около 100 лв /може и малко над/.
Ще се радвам да ми помогнете в избора!
Благодаря предварително! ❤️

Валера, купете от някой сайт, където можете да го върнете, на мен ми беше ужасно слаб.

# 444
Наистина съм отворена за предложения, защото не съм хич ориентирана какво да си търся, благодаря! Знам, че тук харесвани са Parlux и Valera, но модел?

# 445
Аз харесвам серията на Babyliss pro. Много са добри - имам такъв от 5 години:
https://www.notino.bg/babyliss-pro/dryers-sl-ionic-seshoar
Купих наскоро един Parlux - много слабичък ми се вижда.

# 446
  • София
Аз също съм се спряла на Valera.Мисля,че преди време бях чела много добри отзиви за тях.Снаха ми има един от моделите и е доволна,но аз не съм го тествала. Моя сешоар буквално гръмна и сега съм с един травел,голяма мъка….

# 447
  • София
Аз съм с Бейбилис про, харесва ми повече от Валера и Паралукс. Хвърлила съм око на Дайсън, да видим дали ще се пречупя за толкова пари за сешоар 😂

# 448
Ако ще се дават толкова пари за сешоар, не веднъж съмнхвалила на Philips sense IQ. Наистина е страхотен. Купих го месец април, от тогава се суша всеки ден през седмицата. Въпреки че косата ми тогава не беше в най-доброто си състояние и полагах доста усисилия за да я оправя, това се случи и в никакъв случай не е увредена в момента, а не е подстригвана повече от три месеца. От сешоари, които съм използвала преди гореше много, избягвах сушене, с този се родих.

# 449
Аз имам Валера, но по-скъп и мощен модел и никак не е слаб.

Общи условия

Активация на акаунт