Професионални серии за коса - тема 158

• 90 157
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Дами, търся отзиви за новата серия на Philip Kingsley за косопад и растеж на косата и по - точно за стимулиращия  тоник. Като гледам, хидратиращият тоник за растеж май вече не се произвежда.

# 421
  • by the sea
galena1206  имам Density тоника от месец, така че от краткия ми опит не съм много впечатлена, има леко охлаждащ ефект, като постои на скалпа започва да мирише на спарено , на което не издържам и отивам да се измия, предишния тоник повече ми харесваше.
п.с. забелязва се растеж, още ми е рано да дам крайна присъда Simple Smile
изробвала съм всичко в рибката и повечето неща в аптеките, най- съм си доволна от aminexil ампулите, но продължавам да пробвам и новите неща.

# 422
Момичета,имам един малко глупав сигурно въпрос. Продуктите в xpert beauty, оригинални ли са? В частност тези на Joico? Поръчвала съм само от ЗР (и то не много неща,и не Joico) и нямам наблюдения върху други сайтове. Благодаря!

# 423
Оригинални са, поръчвала съм ги от там (тъмната хидратация и defy damage). Втората много ми харесва, първата просто ми идва твърде силна.

# 424
MarilynM ,явно не си вникнала в разговора и не си разбрала проблема.Да,всеки е индивидуален и за всеки проблем си има продукт/марка,който ще се справи.Не е редно да се намесваш в разговор,който не разбираш Blush
Меди изобщо не съм споменавала,причината е че,няма връзка с проблема на дамата.
Като не ти харесват коментарите ми,ги подминавай,просто е...

b^s четох някакъв коментар от Алтерна,че някои от старите серии(специално бамбуковата) са заменени с вече не толкова новите My Hair My Canvas.Не си спомням обаче,коя точно серия от My Canvas беше аналог на бамбуковата.Разгледай ги

# 425
  • Варна
На Алтерна ми липсват две неща,които бяха добри и ги спряха. Едното е серията Интенз Heart. Другото е Ten За вторите много много съжалявам.
 My Canvas са дейли продукти и на мен са ми откровено слаби. За лятото стават де.

# 426
Ox Тен бяха жестоки💔

# 427
Аз много харесвам точно ежедневните Канвас, но косата ми е слабо третирана. Те са ми едни от фаворитите.

# 428
  • Някъде там
Аз много харесвам точно ежедневните Канвас, но косата ми е слабо третирана. Те са ми едни от фаворитите.
И аз много ги харесвам, а косата ми не е слабо третирана.На около 1,5 месеца правя корени и на два - три месеца обливам дължините с боя без амоняк.

Интересувам се от бустерите им за коса, може ли да ги сравните.

# 429
Здрвейте, момичета. Рових в първия пост, бях убедена, че има инфо за себорея и за продукти подходящи за хора със себорея, но уви или не го видях или няма наистина. Има ли някоя дама, която може да ми препоръча шампоан, маска... каквото и да е за борба с/облекчаване на себореята?

# 430
  • Blondeville
Имам и двата бустера от канвас серията, не съм впечатлена, или просто не ги ползвам правилно.

От серията ми харесват най-много спреят за обем и текстуриращият спрей, ползвам и двата при сушене, страхотни са!

И на мен много ми липсва бамбуковата серия за обем, повече ми харесваше и от хайверената и сега от канвас серията.

От тен имам още един недоизхабен балсам, със сигурно отдавна изтекъл срок.

И аз много ги харесвам, а косата ми не е слабо третирана.На около 1,5 месеца правя корени и на два - три месеца обливам дължините с боя без амоняк.

Интересувам се от бустерите им за коса, може ли да ги сравните.

# 431
Здрвейте, момичета. Рових в първия пост, бях убедена, че има инфо за себорея и за продукти подходящи за хора със себорея, но уви или не го видях или няма наистина. Има ли някоя дама, която може да ми препоръча шампоан, маска... каквото и да е за борба с/облекчаване на себореята?

Аз съм със себореен дерматит...след години борба и използване на всякакви медицински шампоани, имам няколко фаворита (това са единствените шампоани, от които съм виждала ефект)

- Здраве с хинин
- Urigiage DS Keratoreducteur
- Medavita за чувствителен скалп

Исках да пробвам и Medavita против пътхот, но в момента съм бременна, а той съдържа смирна, която се води противопоказна. Понататък във времето при нужда ще го пробвам и него.

Но като цяло на Медавита са единствените шампоани (без значение профи или дрогерийни), които не са ми дразнили на скалпа.

Понякога преди измиване на косата правя ексфолиация със сода за хляб (смесва се с малко вода до получаване на гъста каша).

И другото, което на мен помогна беше, че започнах да мия косата през ден, по 2 пъти с шампоан и масаж от 2-3 мин при всяко шампоаниране.

# 432

Аз съм със себореен дерматит...след години борба и използване на всякакви медицински шампоани, имам няколко фаворита (това са единствените шампоани, от които съм виждала ефект)

- Здраве с хинин
- Urigiage DS Keratoreducteur
- Medavita за чувствителен скалп

Исках да пробвам и Medavita против пътхот, но в момента съм бременна, а той съдържа смирна, която се води противопоказна. Понататък във времето при нужда ще го пробвам и него.

Но като цяло на Медавита са единствените шампоани (без значение профи или дрогерийни), които не са ми дразнили на скалпа.

Понякога преди измиване на косата правя ексфолиация със сода за хляб (смесва се с малко вода до получаване на гъста каша).

И другото, което на мен помогна беше, че започнах да мия косата през ден, по 2 пъти с шампоан и масаж от 2-3 мин при всяко шампоаниране.
Благодаря за изчерпателният отговор!

# 433
Наскоро поръчах на Меди за пърхот, и ми действа доста добре. Иначе последната година вероятно от всички останали, които използвам скалпа ми е доста облекчен, ежедневно пръскам с вода от коприва, която си правя вкъщи и водата от салвия на Инаесеншълс също много ми помага. Също използвах черния шампоан на Дори, с който също скалпа ми беше много спокоен.

# 434
Наскоро поръчах на Меди за пърхот, и ми действа доста добре. Иначе последната година вероятно от всички останали, които използвам скалпа ми е доста облекчен, ежедневно пръскам с вода от коприва, която си правя вкъщи и водата от салвия на Инаесеншълс също много ми помага. Също използвах черния шампоан на Дори, с който също скалпа ми беше много спокоен.
Как си правите водата от коприва? Сварявате чай и го ползвате ли?
Специално водата от Салвия и аз си я взех и страхотно ми омазнява и без това лесно омазняващата се коса.

Общи условия

Активация на акаунт