Професионални серии за коса - тема 158

• 90 060
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Много хвалят Напура , може да пробвате със шампоан и ампули, в темата е писано много , продават ги в златна рибка.
Аз съм доволна много от Приорин като добавка .

# 541
Здравейте момичета! Какво мислите за това? Косата ми е тънка, леко чуплива и хвърчаща.

# 542
Нa мен не ми допада , доста шансове давах и не видях ефект. От бонд-а на марката обчае съм много доволна .

# 543
  • София
Нa мен не ми допада , доста шансове давах и не видях ефект. От бонд-а на марката обчае съм много доволна .
Може ли линк с продукта?

# 544
Много хвалят Напура , може да пробвате със шампоан и ампули, в темата е писано много , продават ги в златна рибка.
Видях ги и си поръчах шампоан да видим със продължение дали ще има ефект

Последна редакция: ср, 04 яну 2023, 17:39 от Svetlio.Tanq

# 545
Здравейте,
двоумя се между КайПро серията с макадамия и шампоана Weightless Repair на Макадамия. Кой според вас да взема за проба? Търся лека и ежедневна грижа. Дали тези шампоани са подходящи за детска коса? Малката е на 7години.
Благодаря предварително!

# 546
# 547
Днес получих шампоана за косопад.
От тази вечер започнах да го ползвам.
Ще пиша след време за да видя до тогава да ли ще има ефект.

# 548
С шампоан само няма да се реши проблемът най-вероятно.Ефект видим очаквайте поне след 4м. Ако сте карали Ковид е нормално да се случи
падане на коса.За повече и формация може да четете в тази тема:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1496085.msg45830978#new

Иначе аз съм доволна от Мediceuticals серум за косопад и шампоан за растеж.

# 549
С шампоан само няма да се реши проблемът най-вероятно.Ефект видим очаквайте поне след 4м. Ако сте карали Ковид е нормално да се случи
падане на коса.За повече и формация може да четете в тази тема:

https://m.bg-mamma.com/?topic=1496085.msg45830978#new

Иначе аз съм доволна от Мediceuticals серум за косопад и шампоан за растеж.
Ковид карах Февруари 2022г

# 550
Напълно възможно да е от това.За съжаление Ковид много разбърква организма, нивата на вит Д, желязо/феритин, щитовидните хормони, а те често пряко влияят върху косата.
Прочетете в темата, която дадох.Купете си някакви ампули за косата против косопад и се заредете с търпение.

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 21:31 от ДХ3

# 551
  • София
Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали може да се направи матиране на светло кестенява коса и дали има такава серия? Имам едни оранжево/червени отенъци на косата, които ме побъркват, но не искам да я боядисвам.
Някъде по темите беше качена таблицата със цветове и какво неутрализират. Оранжевикаво се неутрализира със синьо. Имам аз конкретно на Лакме син коректор , http://www.zlatnaribka.com/lakme-collage-mix 
слагаш 2-3 см, слагаш и от основната си боя малко, 2 лъжици оксидант /ползвах 3% за матиране, леко потъмнява но се измива идеално/, 2 лъжици олио /аз слагам зехтин/, някакъв балсам също. Има я рецептата за матиране и неутрализиране на оранжеви цветове. Качвала съм и снимки преди и след е темите назад. Дай снимка на цвета ти, за да не се окаже че си много руса и да посинееш 🙃.

# 552
# 553
  • Popovo
Здравейте!
Имам тънка коса, която винаги след измиване суша със сешоар и изправям с четка, после следва преса за вафли.
Колкото и да са остарели тези"вафли", аз продължавам да си ги правя в корените, просто защото нямам никакъв обем.
Рядко изправям цялата с преса, тъй като успявам да я изправя със сешоара.
За дължината на косата използвам термото на Напура, но търся вашето компетентно мнение каква термозащита да слагам в корените./цената е без значение/

# 554
  • Варна
Термозащита,която да нанасяте в корените би следвало да е спрей,но това предполага да попада по скалпа......Коментара ще си го спестя защото не искам да съм груба рано в неделя. Работете в посока грижа за скалпа,която да ви даде естествен обем и да уплътни косъма във времето. Вафлите не само не са решение те са огромен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт