Професионални серии за коса - тема 158

• 90 137
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
# 526
Момичета, като стана дума за терапевтична преса, някой беше споделил, че има от Алиекспрес и си върши работата. Така ли е наистина?

# 527
  • Пловдив
Момичета, като стана дума за терапевтична преса, някой беше споделил, че има от Алиекспрес и си върши работата. Така ли е наистина?
Мисля, принцесата сподели. Моята също е от там и си работи съвсем добре 😊

# 528
Шампоан и маска Керастаз Терапист, на Лалга възстановяващите също.
Здравейте, ако трябва да посочите топ продукт за спасяване на твърда, накъсваща се коса, кой ще посочите? Еластайзърът, дори и екстрийм, не помага особено. Успявам да си я поддържам в относително добра визия, не ползвам преса,боядисвам само корени, ползвам професионална козметика. Но се харесах като я понакъдрих с маша и  ако зачестя, ще я изгоря.

# 529
  • София
Здравейте,
Макар че не се включвам в темата с коментари, защото не мога да дам особено компетентни съвети, ви чета от доста дълго и съм почти разорена 😃 косата ми е изсветлена и доста фина по принцип. Новото ми откритие е бонд билдърът на Philip kingsley.  Действа добре на косата ми, прави я по- жива .Хваленият от всички финиш на олисета не го виждам да прави нещо за мен, но пък редовно подновявам капките на оуей. За Коледа получих Dyson airwrap и имам нужда от вашата помощ. Вече успявам да постигна прилични къдрици, но така и не мога да ги задържа за повече от няколко часа. Може ли съвет за продукт, който да използвам , за да постигна по- дълготрайни резултати без косата да е напръскана със 100 тона лак 😬

# 530
  • Варна
Оля да моята преса е от Али от преди доста години. Същата продаваха и в бютиексперт по него време/сравнявала съм ги на живо/.

# 531
Оля да моята преса е от Али от преди доста години. Същата продаваха и в бютиексперт по него време/сравнявала съм ги на живо/.
Благодаря, Принцеса! Ще разгледам сега какво предлагат.

# 532
Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали може да се направи матиране на светло кестенява коса и дали има такава серия? Имам едни оранжево/червени отенъци на косата, които ме побъркват, но не искам да я боядисвам.

# 533
Момичета имам нужда от ДПШ. От кой сте доволни?
Аз съм с Purify нa Napura и съм много доволна. Нанасям го на сух скалп, после мокря и се създава достатъчно пяна. Не ухае силно като другите шампоани, а косата ми "не скърца" след него. С фин косъм съм и избягвам агресивните продукти.

# 534
Много благодаря, Ли Лу! 💐💐💐

# 535
  • виртуално
Здравейте, искам да попитам някой знае ли дали може да се направи матиране на светло кестенява коса и дали има такава серия? Имам едни оранжево/червени отенъци на косата, които ме побъркват, но не искам да я боядисвам.
За същия проблем си купих Alfaparf Milano Semi di Lino Brunette, но съм го ползвала само веднъж и още не мога да дам отзиви дали действа.
https://www.notino.bg/alfaparf-milano/semi-di-lino-brunette-toni … mpoan/p-16112820/

# 536
Здравейте.
За много години.
От известно време забелязах че косата ми е по рядка.
Според вас на какво се дължи.
И какво може да се направи за да се подхрани косата.
Какво бихте ми препоръча ли.

# 537
Добавки за вътрешен прием плюс серум или ампули за растеж.

# 538
Тъй като отскоро и аз имам Дайсън /май трябва да идем в темата за Дайсън/ заглеждам два продукта на Алфапарф
https://www.notino.bg/alfaparf-milano/style-stories-the-range-pr … sredna-fiksacija/
https://www.notino.bg/alfaparf-milano/style-stories-the-rangetex … sredna-fiksacija/
Все още  обаче не съм пробвала изобщо къдренето и не съм взела никакъв продукт. Гледам клипчета, в които пръскат лак за коса. Преди малко гледах едно, в което дамата пръскаше с лак Sexy hair.
Скрит текст:
Здравейте,
Макар че не се включвам в темата с коментари, защото не мога да дам особено компетентни съвети, ви чета от доста дълго и съм почти разорена 😃 косата ми е изсветлена и доста фина по принцип. Новото ми откритие е бонд билдърът на Philip kingsley.  Действа добре на косата ми, прави я по- жива .Хваленият от всички финиш на олисета не го виждам да прави нещо за мен, но пък редовно подновявам капките на оуей. За Коледа получих Dyson airwrap и имам нужда от вашата помощ. Вече успявам да постигна прилични къдрици, но така и не мога да ги задържа за повече от няколко часа. Може ли съвет за продукт, който да използвам , за да постигна по- дълготрайни резултати без косата да е напръскана със 100 тона лак 😬

# 539
Добавки за вътрешен прием плюс серум или ампули за растеж.
Трябва ми нещо което ще спре косопада и подхранване.
Попринцип не се боядисвам.
Не ми е мазна косата.
Нормална ми е косата.
Само дето започнал косопад.

Общи условия

Активация на акаунт