Професионални серии за коса - тема 158

• 91 298
  • 768
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, каква цена е добра за PHILIP KINGSLEY
BOND BUILDER RESTRUCTURING TREATMENT и 150мл ли е най- голямата опаковка? И аз го заглеждам отдавана. Ще е супер да споделите, ако видите някъде добра оферта за него!

# 286
В луукфантастик е на промоция и май имаше и допълнителен код Simple Smile

# 287
общите поръчки са забранени

# 288
Момичета,
Да попитам и при вас- накой да е виждал боя на Farmavita  в София? Намирам я само онлайн, а ми се иска да разгледам на живо каталога..
В Парадайз в Експерт бюти съм виждала.

# 289
Здравейте,момичета дали някоя от вас е запозната какво е съотношението боя към оксидант,когато се прави обливка на косата? Фризьорката ми ме прави с ето тази боя и много ми харесва как става. Но не знам с колко процента оксидант да я направя както и съотношението им🤷♀

# 290
В lookfantastic e най- добрата цена, която намерих, а кода HELLO, сваля още 10 процента.
Аз се възползвах от комплекта Philip Kingsley pre-shampoo treatments.

# 291
  • Някъде там
И отново влизам с въпрос, рано, рано да попитам Simple Smile
Някоя брюнетка в темата изпробвала ли е тези продукти на редкен? въпроса ми е дали пресушават леко косата, като тези на матрикс.

Весинка, обади се да попиташ фризьорката си, ще те насочи най добре.

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 07:07 от Искрица

# 292
Искрица, аз съм ги ползвала преди година и половина някъде. Не видях промяна в цвета и/или запазване, но за сметка на това страшно много ми раздразни скалпа шампоана.

# 293
  • Някъде там
Искрица, аз съм ги ползвала преди година и половина някъде. Не видях промяна в цвета и/или запазване, но за сметка на това страшно много ми раздразни скалпа шампоана.
Благодаря, отпадат като вариант Simple Smile

# 294
В lookfantastic e най- добрата цена, която намерих, а кода HELLO, сваля още 10 процента.
Аз се възползвах от комплекта Philip Kingsley pre-shampoo treatments.
Може ли да помоля за линк към комплекта? Не го намирам.
В Lookfantastic ми излиза 26,45€, но кода вече не е валиден😞

Последна редакция: вт, 06 дек 2022, 15:49 от OliaMirchovska

# 295
А аз си купих салонна разфасовка WellaPlex :roll_eyes:
Следващите 10 години боядисване са осигурени!

# 296
OliaMirchovska
Комплекта който аз купих е изчерпан в момента, но Филип Кингсли има промоция в момента в английския сайт ,ето линк към друг изгоден комплект:
https://www.lookfantastic.com/philip-kingsley-bond-builder-bundle/13696926.html
Ако са ти в листата с желани продукти получаваш известие когато заредят отново.

# 297
Да се запиша и аз в темата, след като години наред за съжаление не можех да полагам кой знае каква грижа за косата си. Сега съм решила отново да се грижа по-редовно за нея, та ще следя.

По въпросите за запис:
1. Ползвам на Lakme L2 от време на време, когато трябва да изляза бързо, и съм доволна. С другите марки нямам опит.
2. От намаленията за Черния петък си поръчах доста неща, но с идеята че повечето ще ги връщам, след като се допитам до вас за съвет.
3. Терапии в момента не ползвам, но по принцип бях доволна от T00-ампулите на Напура.

Ще се радвам, ако можете да ме посъветвате какво да я правя тази моя коса, защото не мога да разбера от какво точно има нужда в момента. Имам дълга, чуплива към къдрава коса с фин косъм. Не е третирана с боя, сешоар или преса, но я усещам суха. Ако не я връзвам, докато спя, се заплита ужасно. Имам усещането, че си оскубах половината коса в последните няколко месеца в опити да я разреша и разплета преди миене... По принцип я реша само когато я мия, иначе къдриците се разплитат и приличам на гнездо. Косъмът не се разтяга като ластик, когато е мокър, така че подозирам, че по-скоро имам нужда от хидратация. Краищата изсъхват доста бързо, след като си измия косата - затова си мислех, че може би е станала порьозна. Обаче, от друга страна, когато вляза да я мия, не се намокря толкова бързо...
Последно ползвах шампоан и балсам от серията Nutriplenish light moisture на Aveda, но явно и това не беше правилният отговор на нуждите на косата Rolling Eyes  Виждам се в чудо вече, не знам как да разбера какво иска - дали хидратацията не е достатъчна, дали пък нямам нужда по-скоро от някоя балансирана грижа или пък от силикони...? Като я измия, на първия ден изглежда и се усеща добре, но след това сякаш ден след ден "изсъхва" и се заплита (особено на тила и отзад на главата), заприличва на метла.
Преди няколко години я бях "опитомила" и добре се разбирахме. После нещо се разбърках хормонално, косата ми стана доста по-суха в дължините, а аз поради един куп причини нямах кой знае какво време и енергия да полагам толкова грижи за променените й нужди. От няколко месеца се опитвам да й угодя, но за съжаление не ми се получава, защото очевидно не мога да нацеля правилните продукти. Ще съм ви благодарна, ако можете да ме посъветвате къде бъркам и към какво да се насоча Simple Smile

# 298
Момичета, някой има ли впечатление от този шампоан?

# 299
Момичета, фризьорката ми каза, че косата ми е много изтощена и препоръча да правя терапии при нея. От Ола Плекса май нямаше голям смисъл...
Какво да си взема за домашна терапия? Нещо по-сериозно, не просто шампоани и балсами? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт