Професионални серии за коса - тема 158

• 90 139
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Моля да препоръчате нещо против хяърчаща коса.Наелектризира се от всичко.Хубав антистатик ми трябва.

# 481
  • Варна
Зависи каква е косата. Идеално послушна коса получих от кератиновото термо на Медавита. Заради него поръчах кутията на БезОпасна красота/Харесвам Нели де това е другата причина Grinning/. Моята коса е доста непокорна гад и обикновено е със собствено мнение,но вече трети ден си е на мястото без да хвърчи,лети и какво ли не.

# 482
Да, зависи от косата - най-хубавият антистатик за моята отдавна е спрян, купих "наследника" му, но той ми утежнява дори малко да прекаля, за разлика от оригинала!
Оригиналът!

A това е новият продукт:

# 483
Дами честита Коледа! Бъдете здрави, обичани и много щастливи. Бих искала  да  ви попитам  при обилен косопад (преди около месец косата ми започна да пада в големи количества. Не съм сменяла шампоани или други продукти за коса. Не я третирам термично. Не съм променяла диети и начин на живот), пиете ли някакви добавки и какви? Бихте ми ми препоръчали някакви серии за косопад също така. За съжаление не разполагам с много време да чета назад в темите тъй като сега празничния сезон е особено натоварен за мен и на практика съм постоянно на работа.

# 484
  • Някъде там
Зависи каква е косата. Идеално послушна коса получих от кератиновото термо на Медавита. Заради него поръчах кутията на БезОпасна красота/Харесвам Нели де това е другата причина Grinning/. Моята коса е доста непокорна гад и обикновено е със собствено мнение,но вече трети ден си е на мястото без да хвърчи,лети и какво ли не.
Аз също ще препоръчам продукт на Медавита.
https://medavita.bg/product/sprey-olio-za-blyasak-radiance-idol-medavita/
Много леко и приятно спрей олио.Косата го изпива, след него косата остава гладка без фриз.
Мисля да си поръчам още неща на марката за проба.

# 485
  • Варна
Искрица е тук ме метна в оркестъра Grinning. Бързо казвай как го ползваш това нещо Grinning. Това е единствения продукт,с който няколко пъти подред успях да се докарам до мазна коса на клечки. Как ли не го пробвах - не и не. Наказано е в шкафа от половин година.

# 486
  • Някъде там
Искрица е тук ме метна в оркестъра Grinning. Бързо казвай как го ползваш това нещо Grinning. Това е единствения продукт,с който няколко пъти подред успях да се докарам до мазна коса на клечки. Как ли не го пробвах - не и не. Наказано е в шкафа от половин година.

Използвам го по указания начин, на подсушена с кърпа коса, впръсквам от спрей олиото.
Три впръсквания са достатъчни за цялата ми коса.
Показвам снимка на косата след спрея.

Косата ми го изпива буквално.

Последна редакция: вт, 27 дек 2022, 09:20 от Искрица

# 487
  • при моите любими
Момичета моля ви спешно ми трябва съвет какво да си купя. Серия от продукти. Искам да сменя всичко за косата ми, че съм го закъсала вече. Имах страхотна коса. Винаги дълга и лъскава. Не много тънка. На 41 години съм, боядисвам я от около 17 години, но не супер редовно, защото до скоро нямах много бели коси, боята е с близък тон до естествената ми, кестенява. Може би е една идея по-светла, но не е руса. Преди близо 2 години правих хранителен режим и боледувах 2 пъти от ковид в същия период. Имах силен косопад, който мисля вече овладях. Използвах продукти на mediceuticals. Сега косата ми е супер тънка, мазна в корените, краищата супер изтощени и сухи. С две думи, рядка, тънка и изтощена. Честно казано не мога да преценя дали е за хидратация или за нещо друго. Моля напишете ми конкретна марка и продукти, с които да пробвам за оправя нещата. Искам още утре да започна нещо различно, защото съвсем се отчаях вече. Благодаря ви предварително.

# 488
На първо четене ми идва да ти предложа ш и б или м Макадамия за тънки коси като балансирана с превес на хидратация, за протеинови серия би могла да вземеш Напура или Erayba.
От по-скъпите варианти можеш да пробваш Лалга или Алтерна. А като финиш - кремът всичко в едно на Олиосет + някакво олио. Ако ползваш преса, опитай се да преминеш на оформяне с четка и сешоар.
Като бонус за скалпа:преди всяко миене мажи с алое и може би ячмр. След къпане би могла да впръскваш тоник от коприва.

# 489
  • Варна
+1 за това,което е предложила Viktoriai. Бих добавила шампоаните Анаген и Стамиген на Напура плюс ампули от двата вида за терапия. И ако не приемаш нищо вътрешно е хубаво да попиеш хубава омега,вечерна иглика,ленено масло,някой и друг антиоксидант. На 40+ нещата започват да се променят и организмът има нужда от подкрепа.

# 490
Момичета, какво мога да взема за защита преди преса? И да не е от най-скъпите.
Имам МиАманте и серум за краища на Маракеш. В момента наблягам на Маракеш и не знам дали, ако слагам и друг продукт за термозащита, няма да се утежни косата.
П.с Бях писала преди в темата за проблем с отварянето на серума. Оказа се наистина дефектен, дори и в магазина не успяха да го отворят.

# 491
  • Варна
Термофлуидът на Напура,на Алтерна Perfect Iron Spray, кератиновото термо на Медавита. Стиймпод имат също хубава термозащита. Варианти бол.
Маракеш за връхчета не е достатъчен за защита от преса. Той се слага на влажна коса. Трябва ви продукт,който се нанася непосредствено преди термообработка.

# 492
  • София
Момичета, вече няколко  пъти срещам коментари във фейсбук , че някои следят групи където се коментират негативни последици от олаплекс. Че имало необратими последици от използването му . Аз така и не намерих инфо да прочета. Някоя от вас попадала е ли на такава информация?
Тъкмо почнах да го ползвам при боядисване .

# 493
За първи път чувам такова нещо за Олаплекс. Дайте някакъв линк да видим.

# 494
  • София
Всъщност намерих, даже и тук в темата е писано, но аз явно съм пропуснала. Ето линк към стара тема. Става въпрос за определена съставка. Явно не е ново, просто на мен ми попада сега.

https://m.bg-mamma.com/?topic=1409756.525

Общи условия

Активация на акаунт