Професионални серии за коса - тема 158

• 90 148
  • 768
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Стара работа е това. Въпросната съставка я имаше само в тройката. Изтеглиха я от пазара и смениха състава.

# 496
Защо напоследък ЗР нещо пращат стари опаковки скъсани, прашлясали с етикети за цена, залепени нови баркод на някой продукти. Уж онлайн пращат от Централен склад?!
Май нещо занижиха обслужването и честно казано ще ги сменя. , даже се замислям дали са оригинални някои продукти?!Дълги години пазарувам и онлайн и от физ. Магазин, но за жалост ще ги сменян. В Бюти зон и Дъглас вече предлагат Керастаз и Филип Кингслей ли вече?
Сега ще погледна де Wink

# 497
Момичета, как се сдобивате с еднократни кодове за 10% за ЗР?

# 498
  • София
Моля за мнения за шампоаните на Sebastian professional Hydre и Dark oil.
Има ли доволни и кой ще препоръчате за изтощена руса коса?

# 499
  • София
Мélisande, имах travel size ш и б Sebastian Professional Dark Oil  - Ами много ми харесаха. С руса изтощена коса съм и дори само с балсама косата ставаше мека, плътна и подредена. Страхотен аромат също! Моята коса рядко се разбира с хидратиращи продукти, но тази серия е разкошна - за мен.

# 500
  • при моите любими
Много благодаря на всички за съветите. Купих си част от препоръчаните неща. Дано нещата наистина се подобрят. Весели празници на всички и да сте много здрави.

# 501
Мélisande, аз съм с много изтощена, изрусена коса и Дарк Ойл не усещам/виждам да прави нещо. Наистина миришат много хубаво, но при мен никакъв ефект, само олиото ми е ок.

# 502
  • Майнатаун
Шампоаните, серуми и ампули за косопад дали могат да се използват по време на кърмене?
Мисля за комплекта на Меди, малко ампули на Напура да вкарам в рутината, защото започва много да ми капе косата. Родих преди 6м.не съм имала косопад до сега, нито сезонен нито нищо, знам че е период, но бих искала да направя каквото мога да огранича падането на косата.

# 503
  • София
Доволни ли сте и ползвате ли нашумелите напоследък четки за скалп/шампоан? Днес си взех от ЗР и утре мисля да я пробвам

# 504
Има ли някой ползващ това термо на Медавита?
https://medavita.bg/product/termozashtiten-krem-lissdifence-idol-medavita/

# 505
За всяка онлайн поръчка за следваща аз получавам код 5%.

# 506
  • София
Krystall, и аз му се чудя 😊
В ЗР има доста марки намалени на 20% ,аз се възползвах.

# 507
Дами, търся си хидратиращ лосион  за скалпа без отмиване. Някакви идеи?

# 508
За всяка онлайн поръчка за следваща аз получавам код 5%.
Да, за 5% имам, но сумата е на уред и доста висока, за това исках за 10%.
В крайна сметка поръчах с 5% намаление, за да не свърши уреда.

# 509
Здравейте, аз в крайна сметка реших да карам на проба грешка с профи козметиката и нетретираната коса. Взех си продукти за 2 протокола, тъй като си мия косата 2 пъти в седмицата. Единият е Ш и Б на Лалга за финна коса, в корените след измиване спрея на Медисютикълс за разтеж, по дължините коприна на Биосилк за финна коса и много малко балсам без отмиване среден клас.

Слагам снимка отдолу на косата след този протокол, половината на светлина, другата без светлина. Косата не съм я оформяла с нищо, само я подсуших снощи със сешоар до половината. Нарочно не съм слагала ролки, както обикновено, за да видя ефекта.
От Лалга съм много доволна, имах нужда от много малко количество шампоан и маска. Косата ми и днес ухае все още, като аромата не е прекалено парфюмиран, но се усеща. Добре ми подейства и на сухия склап, хидратира и успокои кожата. Маската направи косата лигава още под душа и след това при съхнене нямах фриз както при дрогерийните продукти. И най-важното- не се утежни косата ми, която по принцип много лесно натежава от силни продукти.

В неделя ще пробвам и другия протокол - ДПШ на Меди, Генезис балсам на Керастаз и олио за коса на Милани.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт