Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 890
  • 734
  •   1
Отговори
# 315
Знам за Халит Ергенч и него го тормозят.
Продължават да ровят и разпитват Йозге Йозпиринджи за постъпката на Керем Чатай. Казала е че така е трябвало да се случи.

Късметлийка е Серенай с екраните си партньори. Красиви и талантливи.
Дано и сценарият да е добър.

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 09:37 от femmi2

# 316
Привет! Heart Азе да се оплача. Head Band Останах само с 8 сериала и скучая. Гледам доста нови се задават, ама нали не мога да чакам. Joy Та днес се мъча с "Нулев ден". Миналата седмица погледнах 1ви епизод, ама само погледнах. Днес си пуснах 2ри епизод, ама а де , нищо не вдявам, та се върнах на 1ви за да го изгледам подробно, май ще ми хареса, ама, на едно ниво и тема със "Сипахи". Май досега не съм гледала много такива полицейски и разузнавачески, ама... като нема риба и ракът е риба Joy

# 317
Пипи ,ще ме умориш Joy
Как ще скучаеш с 8 Туркиш сериала? Как успяваш да ги гледаш всичките ?
Ако са скучни в сценария е друго нещо.
За Нулев ден харесвам Енго като актьор  с тая дълга брада за ролята не му се вижда лицето и партнерката не ми се нрави. Погледнах рейта не е добър. Аджун рядко реже сериал може и да се задържи.
Бирсенката  пише Тузак - Капан ще се финализира на 26 епизод. Сега са на 12.

# 318
Пипи ,ще ме умориш Joy
Как ще скучаеш с 8 Туркиш сериала? Как успяваш да ги гледаш всичките ?
Ако са скучни в сценария е друго нещо.

Е да де, от тия 8, 4 са ми ценни, другите са за пълнеж. Joy Heart

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 22:10 от pipilota65

# 319
Привет! Heart Азе да се оплача. Head Band Останах само с 8 сериала и скучая. ....

pipilota...🙄 верно ли - 8 сериала ??? Браво на теб! 👍👌
Аз винаги съм карала с по един.🙄 Отскоро дето се впуснах в 4 наведнъж,  ама изоставам.....Сега по празниците не мога да насмогна....Изостанах с по една, две серии на Баща и Малък слънчев лъч....а ми се задават още празници....

# 320
Ох, Пипи😍 как те разбирам.
И аз няма какво да гледам напоследък и отчаяно се мятам на разни нови или изоставени.
Баща приключи и като не превеждат нищо от моите близо 8 сериала 😉 😜, рекох да видя един за измамите с тв лотариите.
Ама не, не става, опитах и 2 еп. даже, но няма да ме бъде.

Сетих се за новия сезон на Емили в Париж, та дано го намеря във филмисуб преведен вече.

Иначе продължавам май само Сърдечна рана да гледам с интерес, другите - по инерция и от лоялност. 😂

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 21:38 от pepel_ot_rozi

# 321
pepel ot rozi - свърши ли Баща и до коя серия? Аз изгледах до 26....

# 322
pepel ot rozi - свърши ли Баща и до коя серия? Аз изгледах до 26....
30 еп. беше финален, гледах го с руски субтитри.
Малко не обичам прескоци във времето, но очаквано след  като бяха решили да го приключват.

# 323
30 еп. беше финален, гледах го, с руски субтитри.
Малко не обичам прескоци във времето, но очаквано след  като бяха решили да го приключват.
[/quote]

Благодаря,  значи 4 серии ми остават....ще се изгледат!

# 324
  • София
Привет!
Момичета и аз като вас през празниците доста изостанах с гледането на сериалите, доста изоставих, но от мен не взимайте пример. Последно изоставих "Крупие" след няколко епизода. Ще се помъча за "Нулев ден" по примера на Пипи. Бях изостанала с "Малкия слънчев лъч", но днес наваксах . За мен това е един от излъчваните сериали в момента, който слагам на едно от първите места. Остават ми още два епизада от "Присъдата", но това за следващите дни.  Много харесвах този сериал, но напоследък според мен се изчерпи, интереса ми спадна, но продължавам да го гледам.
Пепелче, за мен  "Сърдечна болка" води в класацията на предпочитаните сериали в момента и чакам с нетърпение всеки следващ епизод.
От другата седмица се надявам да започна "Принцеса без корона" , но ще видим до къде и как.
Момичета давайте идеи за нови сериали или такива, които следите с интерес.
Всичко добро и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: чт, 05 яну 2023, 22:46 от Nina NN

# 325
Честит Йорданов ден, момичета

Здравейте

Пипи, Пепелче Flowers Hibiscus запишете ме и мен в клуб "Какво да гледам"Smile Така са ми омръзнали тези пропагандни сериали за разузнавачи и полицаи борещи се срещу ЦРУ, ама ги търкалям докато чакам превод на това, което ми е интересно. В моя списък са се навързали десетина, че и "Жар птица" съм запланувала.
Досега интереса ми поддържат Присъда и Шербета
Сърдечната рана нещо зацикли, както и Крупие ,та при него мишката ми се заиграва доста,но все пак ще го наблюдавам.
Баща и Приказка за феята , приключиха с малко пришпорен финал, ама без трагедии,което ме допадна.
Успешен ден

# 326
Привет!
Момичета и аз като вас през празниците доста изостанах с гледането на сериалите, доста изоставих, но от мен не взимайте пример. Последно изоставих "Крупие" след няколко епизода. Ще се помъча за "Нулев ден" по примера на Пипи. Бях изостанала с "Малкия слънчев лъч", но днес наваксах . За мен това е един от излъчваните сериали в момента, който слагам на едно от първите места. Остават ми още два епизада от "Присъдата", но това за следващите дни.  Много харесвах този сериал, но напоследък според мен се изчерпи, интереса ми спадна, но продължавам да го гледам.
Пепелче, за мен  "Сърдечна болка" води в класацията на предпочитаните сериали в момента и чакам с нетърпение всеки следващ епизод.
От другата седмица се надявам да започна "Принцеса без корона" , но ще видим до къде и как.
Момичета давайте идеи за нови сериали или такива, които следите с интерес.
Всичко добро и до скоро. Flowers Four Leaf Clover

Крупие, Птици без криле, Дъщерята на посланика, Малък слънчев лъч, Мафията не може да управлява света, Доктор чудо, Моята лява страна, Ямата, Не пускай ръката ми, Присъда, Огледален свят, Жена, Не ме оставяй, Ранени птици, Апартаментът на невинните, Червената стая, Забранената ябълка.

# 327
  • Дубай
Здравейте,за много години!От сериалите,които в момента излъчват в Турция  голям интерес будят , Yali Capkini и Yurek cikmazi,като и дава се превеждат на бг.
От тези,които дават по кабеларката Чукур ми е на първо място...Страхотен е,въпреки голямото насилие,което дават.

# 328
Аз снощи изгледах 15-та серия на "Изневяра"/Предателство/Обмануть - и не виждам фрагове за 16-та серия. Някой има ли представа дали са в почивка, ще продължава ли? Не знам рейтинга, но ми е доста интересен, а и серията завърши с предпоставка за развитие на ситуации и герои.

# 329
jfjallen, има фрагман за еп. 16, но по традиция АТВ и ТИМС§Б ги публикуват в полунощ Rolling Eyes Нямат почивка или може само актьорите да почиват, ако са имали заснети повече серии в запас.

https://turkru.tv/predavat-16-seriya.html

Аз чакам "Йомер" и "Жар птица", но и за тях няма да имам време. Sad

Общи условия

Активация на акаунт