Изчетох, каквото сте писали и видях, каквото сте публикували и много благодаря за информацията и снимките на нашите любимци.
Специално благодаря на Дива за снимката на най-най-любимата ми двойка - Берен и Киво. Имаше някакви слухове, че пак ще ги гледаме заедно, ама явно бошлаф е било. Киво ще снима със Серенай...Какво голямо разочарование за мен!
Аз следя с удоволствие Шербета и Чапкъна заради сюжета, а също и В края на нощта и Крупие - тях заради артистите най-вече.
Понеже с Пепелче имаме сходен вкус за сериали и артисти, ще погледна таз Сърдечна рана, нищо не знам - ни артисти, ни сюжет.
Бурак Дениз и на мен ми е любимец - заради харизмата. Иначе не е хубавец, да, даже на моменти е грозноватичък. Ама е интересен артист и има много мъжко излъчване. Не знаех, че са били двойка с Бюшра, но русата я знаех и определено не ѝ се кефех. А за Хафсанурчето и Джан много съжалявам, бяха ми любима двойка, щото и двамата много ги харесвам.
Гледам Ямата по ТВ - интересен е, обаче много бой, много смърт, много жестокост! Чак да се отвратиш от човешкия род - не е за вярване колко много болка може да причини едно човешко същество на друго...Даже взех да намразвам турците покрай този сериал...Много безмилостни, безжалостни, на много гадости способни...
Шербетът обаче е много готин сериал - и забавен, и познавателен и ивтересен. Най се кефя на зараждащите се отношения между Алев и достолепния господин "от старата закалка".
запишете ме и мен в клуб "Какво да гледам"