Турски филми и сериали - Обща Тема за Общи Приказки - Тема 12

• 73 899
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, мили момичета и честита Нова година на всички ви! Да сте много здрави ви пожелавам и да имате свободно време за нашите сериали!

Изчетох, каквото сте писали и видях, каквото сте публикували и много благодаря за информацията и снимките на нашите любимци.
Специално благодаря на Дива за снимката на най-най-любимата ми двойка - Берен и Киво. Имаше някакви слухове, че пак ще ги гледаме заедно, ама явно бошлаф е било. Киво ще снима със Серенай...Какво голямо разочарование за мен!

Аз следя с удоволствие Шербета и Чапкъна заради сюжета, а също и В края на нощта и Крупие - тях заради артистите най-вече.
Понеже с Пепелче имаме сходен вкус за сериали и артисти, ще погледна таз Сърдечна рана, нищо не знам - ни артисти, ни сюжет.

Бурак Дениз и на мен ми е любимец - заради харизмата. Иначе не е хубавец, да, даже на моменти е грозноватичък. Ама е интересен артист и има много мъжко излъчване. Не знаех, че са били двойка с Бюшра, но русата я знаех и определено не ѝ се кефех. А за Хафсанурчето и Джан много съжалявам, бяха ми любима двойка, щото и двамата много ги харесвам.

Гледам Ямата по ТВ - интересен е, обаче много бой, много  смърт, много жестокост! Чак да се отвратиш от човешкия род - не е за вярване колко много болка може да причини едно човешко същество на друго...Даже взех да намразвам турците покрай този сериал...Много безмилостни, безжалостни, на много гадости способни...

Шербетът обаче е много готин сериал - и забавен, и познавателен и ивтересен. Най се кефя на зараждащите се отношения между Алев и достолепния господин "от старата закалка".

# 331
Момичета, за малко се включвам....

Хазал Кая с прекрасни фотоси!  ....

# 332
Честит Йорданов ден, момичета

Здравейте

Пипи, Пепелче Flowers Hibiscus запишете ме и мен в клуб "Какво да гледам"Smile
Сърдечната рана нещо зацикли,

Привет и от мен!🤗
Що така бе,Диме?В какъв смисъл?
Според мен ...напротив...върви чудесно.👍
Ето ти един хубавец от него,белким сериала хукне.🤭🏃😂😂😂

И двама...😍

Аз гледам само два ...даже повтарям...че и потретвам...🤭...Болката и Чапкънина.

Честит празник на всички!👍🍀🎊

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 16:55 от Svet_sz

# 333
Страхотен Алпи по баклава и трениран

Чок саджък Nature Fire

Прелестна е Хазалче на снимките, които сте споделили. В очакване на Лейля Сюрея.

Селин Шекерджи на гала премиера на новият си филм , който днес тръгва по турските кина. Много ми хареса Селинката.😍
Роклята пасва и се е разхубавила още от Йешилчам.

мъжът с папионката е Чаан Ърмак  режисьора на филма , също и на Йешилчам. За втори път Селин работи с него.
Двете с Хазалче са големи приятелки по обективни причини не можа да присъства на събитието.

https://twitter.com/team_ulusoy/status/1605542838510329862/video/1
Семих и  Мине страстно танго ! Ах, какви очи  на Чачи  не случайно се влюбваш в тях.Sleeping

Великолепната визия на Мелиса Донгел във "Въпрос на престиж / ‏ Prestij Meselesi", чиято премиера в Турция ще бъде на 3 февруари

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 21:03 от femmi2

# 334
Нов сериал

"Екипът на новия сериал ПРОЩАЛНО ПИСМО Veda Mektubu е имал първа сбирка за четене на сценария."
Инф. от Askim - най-новите турски сериали

Последна редакция: пт, 06 яну 2023, 20:28 от Stella2021

# 335
Светълче, 😍 наминавай по-често, бе човек, домъчнява ми за тебе! ❤️ 💕 ❤️
Обаче Сърдечна рана хем не е много за твоята светла душа, хем пък вече като се калИ в Ямата, не е лошо да го видиш.

И Джиджи-Биджи 😍 (GG_BG) мноого отдавна не е писала тук и ще се радвам, ако се яви отнякъде, макар и за малко.

Отивам да пия Боровинков шербет.... 😂

# 336
Фърат Челик ще участва в “Рибарчето”.

# 337
  • Дубай
Чудесна новина ,много харесвам артиста от Фатмагюл сучу не ,може ли да споделя новината в темата на сериала 🤗

# 338
Чудесна новина ,много харесвам артиста от Фатмагюл сучу не ,може ли да споделя новината в темата на сериала 🤗

Хубав образ направи Фърат Челик във Фатмагюл....много добре се справи с ролята си!

# 339

Семейна почивка  в планината . Дъщеричката е сладурана и пораснала .

Промо плакати за новия телевизионен сериал на Fox "EGO" с Алперен Дуймаз и Мелиса Аслъ Памук

Огън са двамата. Визията на Алперен е без брада.
Пепелче , знам че задължително ще го гледаш и разчитам на подробности .

# 340
Сценарият наподобява филма с Уди Харелсън и Деми Мур - "Неприлично предложение".
Определено ще е интересен. Мисля, че ще има и български превод.
Много харесвам Мелиса и Алперен, като двойка има химия между тях.

# 341
  • София
Феми, благодаря за красивата снимка на Йозге Йозпиринчи с дъщеричката им Мерджан /Корал/. Калко бързо растат децата отстрани. Роди се миналата година, а сега е вече в планината. Прекрасно семейство са.
Радвам се и за хубавата новина за Алперен Дуймаз, който много харесвам и като визия и като талантлив артист. Не мога да кажа същото за Мелиса Аслъ Памук. Красавица е, но една от многото турски актриси - манекенки.

# 342
Феми, 😍 задължително ще гледам Алперен, нищо  с А не изпускам. 😂 😀 😀

Нинче, 😍 не знаех, че Мерджан значи Корал, но не ми е никак благозвучно и даже грубо ми изглежда за момиче.
Опитвам се да си преразгледам мнението, но май няма да се  промени. 😂
От "моите" сериали повечето женски имена никак не ми харесват-   Къвълджъм, Налян, Фериде, Сейран, Суна, Дженет, за Пембе дори няма да споменавам. 😂
Не зная защо, но ми харесва името Нурсема (чудя се къде съм гледала тази актриса?! 🤔).
Сякаш почти не се появяват нежни имена в новите сериали.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 16:34 от pepel_ot_rozi

# 343
Пепелче, права си за имената.
Четейки поста ти, си спомних красивото име на главната героиня в "Соколовия хълм"-  Верда.  Много хубаво име и много и подхождаше.

# 344
  • София
Пепелче, ами така Гугъл превежда името. Под една снимка Йозге е написала /преведено/:
"СЕМЕЙСТВО ЯМАНТУРК     💙 @dr.osmangonulal 🙏🏼😇
О, само ако можех да видя моята коралова птица"

Аз също се зачудих, защото познавам българи с фамилия "Мерджанови" и си мислех, че значи "Мъжествени",. Ако знае някой турски основно може да го преведе. Знаеш , че повечето турски имена означават нещо.

Последна редакция: сб, 07 яну 2023, 17:10 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт