💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 560
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 4 590

Снимките от договорите на играчите напълно го потвърждават това. Жалко избрания победител Алекса. Филип е истинският победител.

Не! Георги или Гого.
И те да бяха нямаше да ме е яд.

# 4 591
Не знам какъв е този афинитет на продуцентите към чужденците. Все едно нещо ще им стане, ако поне един сезон победителят е най-силният, най-комплексният българин. Много сложно.
Има нещо вярно. Миналата година руснак, а тази сърбин.
Дами, гледали ли сте първи и втори сезон?
Ако да, вече имате отговор на въпроса.
Ако не,  пуснете си ги.
Ако говорим за нагласяваме и излъчване на победител "най-достойният българин", предпочитам последните два .Освен това ИВ не е патриотично предаване , а взет лиценз на международно такова.Там едва ли знаят за Балканската , Освободителната и други войни.(Ей сега,Дяволчето като изгледа мача пак ще ме подкара),,🤣

# 4 592
След първоначалната еуфория да отчетем, че на финала нямаше случайни и си се бяха доказали и в битки и социално! Кой както го разбира - с "кавалерството", с мисъл сам за себе си или просто по детски все още-нали сме дошли да играем! Поне Джафа не беше на мястото на Виктория!
Но си мисля,че Андрей и Алекса стигат за чуждестранно присъствие на първо място! Догодина - Емили с тротинетката /може само и самата Тротинетка/! И да свършим с толерантността и да почнат верно Игри на волята! Кой колкото я има!
То и ние, зрителите, имаме воля и натискаме на друг канал!

# 4 593
Гогито ми изглежда променен.
Не виждам онази сладка щастлива усмивка като в началото на предаването на снимките, които сега поствате тук.
Вероятно е осъзнал, че и той като другите е бил използван - и то безплатно - за целите на т.н. "продукция" - да си трупат те милионите за сметка на тези готини момчета и момичета.
Също - вероятно осъзнава, че там приятели почти няма.
Лефтеров, Фифо и компания биха му били най-добри аверчета.

Гога - майната му на всичко. Не се променяй!
Обичай и бъди обичан.
И ако това не е твоето място - светът е голям!

Последна редакция: ср, 30 ное 2022, 20:55 от Tahiti

# 4 594
Така няколко финални думи от мен 😁
Първо:Разбрахме Алекса е най-достойния да победи.Беше наравно през целия сезон с останалите финалисти.Не се скри зад полата Ангелите му .Не! На финала съвсем често си би на пъзела.Само докато стигне до там малко се озори ,но нищо важното е ,че другите две момчета го изчакаха.Той е сила и чест.😁Трябва да се гордеем с такъв шампион 😁.
Ааа ,и в никакъв случай продукцията не се е намесвала за него 3 месеца .Абсолютно не!!!
За финал със здраве да си харчи парите, но за предпочитане далеч от тук.В сръбско е идеално,и без това тук с тия пари апартамент трудно ще си купи.Пазара на жилищата се вдигна много,не за друго 😄

# 4 595
Много химия между тия двамата Heart EyesHeart EyesHeart Eyes

# 4 596
В последните 2 битки се видя, че и в силовите Алекса го няма много - свят му се вие, ще припада,  докато разрива пясъка, сили няма, пуфтя , почива...
Това е разликата между сила и издръжливост. Борбата е спорт с рундове от няколко минути. Трябва ти експлозивна сила да хвърлиш противника, а не издръжливост да го правиш половин час или един час. Фифо и Жорката спортуват повече в кардио насока и не се задъхват лесно. Съвсем очаквано за мен, не е изненада. Тя и Елица запецна на подобни елементи като Алекса.

# 4 597
Аз пък този финал ,който го гледах снощи на сън Гого спечели и на него вярвам.😁 Гого победител.Ура,ура ,ура.😁😁😁 Нали всички сме в Матрицата.😁😁😁 Само някой да е посмял да ме опровергае.🤫 Аз съм малка ,слаба и невинна и ще го приема като чист тормоз.😁

# 4 598
  • SF
Много нагласено, а и Георги и Фифо знаеха, виждаше се, че докато редяха пъзела го правеха бавно, местеха частите, центрираха ги. Фифо хващаше части и ги опитваше на места, където си личеше, че няма как да бъдат там. Абе, губеха време, за да може тупана алеко да си го нареди. Игри на чужденците се очертаха.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Да, а пък на Георги веригите му бяха по-тежки и по-дълги от тези на другите двама и в кубовете, които търкаляха, имаше по 20 кила пясък. И чукът му беше по-тежък, а сандъците двойно подковани, в сравнение с тези на Алекса.
И с повече пясък вътре.
 Как ще кажат на Филип да не нарежда пъзела и той няма да го нареди?!

Какво очаквате да прочетете в договорите им?

# 4 599
Да е честита победата на Алекса!
Не го харесвам от първия път като го видях.
Само му пожелавам да си опази любовта с Елица.
Аз на края не чух нищо за нея. В началото Пандичка така, Пандичка онака, а на края една думичка няма за нея. Употребиха любовта си за пари. Ще видим какво ще се случи с тях.
Въобще не одобрявам и тази близост с Виктория.
А през цялото време бях за Георги.
Георги = Победител Hands Clap

# 4 600
Моите поздравления за Алекса. Много стисках палци за Гого, но това е положението. Алекса ми хареса. За мен, на тази битка, добра игра. Нека не забравяме, че победителя от се определя в една битка и може да си бил най-добрия в други битки, но това нищо не означава. Винаги съм казвала, че всеки е победим. Пожелавам много щастие на всички.
Много имам да ви чета, цели 800 мнение, но мисля да пропусна Joy , че май прекрасно знам какво ще чета. Мисля пак да се включа като е по-безопастно. Joy  И все пак, ако /като/говорите за нагласеност, спомнете си първи сезон Grinning

# 4 601
Битката на Юли, Добрин и Панчев.
Без водната част. Класика.
Там прецакан беше Панчев на математическата част, вероятно тук ще е Фифо на кода или пъзела.
Класика! Не изневеряват на стила си продуцентите.

Браво на Гошо, наравно с Фифо е. Алекса потресаващо бавен.
Хах Панчев прецакан на математиката хахах ...Та той беше ... умен като стадо гъски. Не математиката, началната учителка му беше виновна. Що ли нямаше вода за Добринчо...

# 4 602
  • SF
Алекса направо си изнесе сезона. Беше в главната роля през цялото време. Най-много пъти капитан, сила, концентрация (онова с чинийките и чашките), топчета, кубчета, пъзели си редеше. Копа, яде пясък, вади дънери, тегли лодки. Ами, може си всичко. Не виждам какво има да му бутат и защо да го бутат? Да не е спечелил Цецо или Касим, за да говорим за бутане и чужда помощ.

# 4 603
  • Другата България
Битката на Юли, Добрин и Панчев.
Без водната част. Класика.
Там прецакан беше Панчев на математическата част, вероятно тук ще е Фифо на кода или пъзела.
Класика! Не изневеряват на стила си продуцентите.

Браво на Гошо, наравно с Фифо е. Алекса потресаващо бавен.
Хах Панчев прецакан на математиката хахах ...Та той беше ... умен като стадо гъски. Не математиката, началната учителка му беше виновна. Що ли нямаше вода за Добринчо...
Съвсем друго имах предвид, но това е съвсем различна тема от тази в момента, и няма да се връщам отново в първи сезон. Кой разбрал, разбрал.
.......
Аз дишам спокойно, притеснявам се за вас Simple Smile
Недей.

# 4 604
Живи и здрави да сте всички (дори ангелите на Алекса) Joy ! Повече тази пародия на предаване няма да я гледам. Единствено ако има all stars сезон бих се замислил. Сега чакаме хелс китчън или сървайвър, че няма какво да се гледа...

Общи условия

Активация на акаунт