💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 227 010
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 5 235
  • София
Жени про Мон Дьо:

# 5 236
  • SF
Esmee, Евгения като е толкова умна би следвало да знае, че със самото си желание за участие в подобен тип предаване поема риска да и се случи това, което и се случи.

Всеки би трябвало да го знае, но вероятно повечето хора си мислят за позитивите, които ще извлекат.
За Фейгин Игри на волята са трамплин за отскок. Като успешен състезател по фигурно пързаляне, я знаеха малцина - само любителите на този спорт. Сега нещата покрай нея доста се поразмърдаха и за нея научиха и не само фенове на зимните спортове. Това въпреки "позорния саботаж", сълзите, извиненията, срама от постъпката, изчервяването.
Кой колко ще се възползва от 15-те си минути слава (или позор), зависи от късмета и личните му качества.

# 5 237
Точно седнах да гледам Надкаст-ът с Том Круз.😁 Най- много не иска да влиза в битка с Мани 1.0 .🤣 И определено с Мани 2.0 могат да изчетат обща аудио- детска приказка, същия равен тон на говорене имат.😁 А за играта Дракона му давал съвети.🤣 Определено до тук хиляда пъти повече предпочитам да го гледам на арената.😁 Но до края може и да си променя мнението.😁

# 5 238
  • софия
Точно седнах да гледам Надкаст-ът с Том Круз.😁 Най- много не иска да влиза в битка с Мани 1.0 .🤣 И определено с Мани 2.0 могат да изчетат обща аудио- детска приказка, същия равен тон на говорене имат.😁 А за играта Дракона му давал съвети.🤣 Определено до тук хиляда пъти повече предпочитам да го гледам на арената.😁 Но до края може и да си променя мнението.😁
Кефи ме с теб как се влачим из подкастовете в почти един и същ времеви диапазон, хахаха.

# 5 239
  • София
Най-интересното, което Жени каза в интервюто с Мон Дьо (поне за мен), не беше свързано с предаването. По принцип интервютата на Мон Дьо се фокусират върху човешката история и имат по-широка целева аудитория. Това, което вероятно би интересувало зрителите на "ИВ", е че Жени съжалява, че е участвала. Не съжалява за начина, по който е играла, а за това, че заради мечтата си за подобно изживяване, битки и съвети, е подложила близките си в последните три месеца на реакцията на зрителите, на която сме свидетели. Винаги е знаела, че няма шанс за победа, искала е само да играе, ако беше на мястото на зрителите също би се усъмнила в нейна победа.

Смята, че не само зрителите, но и част от участниците все още я обвиняват за играта ѝ, въпреки че се събират и се веселят заедно. Валери е бил нейният фаворит за спечелване на наградата и отпадането му е било най-голямата изненада за нея. На предпоследната капитанска битка, на която я замести Мирела, на Жени не са ѝ позвлили [не говореше за участниците, по-скоро за продукцията] да отиде, а е искала.

Две са най-големите загуби в живота ѝ: бащата на Ваня (преди раждането на първото им дете) и дядо ѝ, когото е загубила на 6-ти октомври от Covid в рамките на два дни, а е бил здрав и жизнен за възрастта си.

Не се смята за известна, за нея известни личности са актьорите, певците, спортистите, а не инфлуенсърите.

Снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 17:57 от La Vikinga

# 5 240
Алекса, сигурно е раздал едно 2-3 к , за да пишат хвалебствия за него 😭😭

# 5 241
  • Другата България
И аз се насилих да изгледам Джаферович.
И си затвърдих това, което вече ми беше казано от същите хора, които ми казваха/т всичко, което пиша/пишех тук и което се смята от някои за теория на /не/вероятностите. По принцип, за всичко в игрите, не конкретно за Евгения.
А именно, че Женя е в ....нека го кажа така - недобро психическо състояние след игрите. Личи ѝ, колкото и да се прави на силна, на желязна, на корава, на непоклатима, много ѝ личи. Още когато даде игнор на всякакви сбирки с участниците, си го помислих. После ми го потвърдиха. Разбирам я защо е избрала именно тази “трибуна“ - на Мон Дьо. И само 20 минутно интервю, с въпроси, които вероятно самата тя предварително е прегледала. Както и предполагах, а и тя си го каза - при нея НЕ си е струвало. Участието във формата. Ама много не си е струвало. Не смея да се ангажирам с мнение дали участието ѝ при Монди е с цел “чистене на имидж“, по-скоро това е една от причините, не знам и дали ще успее да го постигне. Вероятно ще събуди съжаление у някои хора, както се случи с мен. Няма и да коментирам и ЗАЩО получи целия този хейт, тъй като съм го правила многократно по време на формата. Но категорично не смятам, че той е от хора, които не разбират смисъла на специално този формат и това как следва да се държиш, когато влезеш в него. Или поне само от такива хора. Всички приказки за стратегия и логическо мислене, както и за това да надхитриш съперника, не само да го надиграеш, в даден момент остават на заден план, когато са изместени от начина, по който това се случва и се постига. Именно то е нещото, което “боде очите“ на зрителя, и това подценяване, което се наблюдава не само от нея, а и от разни “разбирачи“ с ореол по-скоро на ...неудовлетворени хора го кара, него, зрителя, да хейти дори и незаслужено на моменти.
Грозно впечатление ми направи как в един момент обясняваше, че САМА е избрала да напусне едва ли не, защото е видяла, че по-силни като Рали трябва да продължат /дори наблегна как “приятелката ѝ“ Ралица е била готова да даде всичко за нея, за да остане/, и в следващия на въпрос с кого е останала най-близка посочи САМО две имена - Мирела и Валери. За пореден път обезценяване на всичко, което Ралица направи за нея през сезона, на това, че беше до нея, че както се оказва и саби е била готова да даде, и какво ли не, защото ѝ е вярвала. Разбираемо е дистанцирането на Ралица, и това съм го писала.
Другият момент, който ми направи недобро впечатление беше когато изприказва, че сега ако ѝ е да започне отначало, ще си влезе като нормален играч, няма да прави женска коалиция, ще си седи като останалите, които така или иначе няма да я номинират, защото без нея не могат. Или нещо такова, цитирам по памет, защото правех и друго, докато слушах. Тя просто си вярва, че е останала неразбрана и незаслужено е опетнена. Ами - .

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 14:38 от Merri_An

# 5 242
  • София
Няма как да гледам Надкаста с Алекса.
Възмутена съм и не мога да си причиня такова нещо.

# 5 243
  • София
Под "не можеха да се справят на много части от игрите без мен" Жени вероятно визира пъзелите, защото пъзелистите в последните три сезона остават в играта поне до началото на индивидуалната ѝ част, именно защото са необходими на племената.

# 5 244
  • Другата България
Същото си помислих и аз, че визира точно пъзелите.
Но се оказа, че е имало и други пъзелисти.

# 5 245
Няма как да гледам Надкаста с Алекса.
Възмутена съм и не мога да си причиня такова нещо.

Абсолютно, пълен бойкот!
Бих гледала само, ако преиграят полуфинала и финала, но на живо, без предимства и с претеглени пред зрителите тежести, разкрити пъзели, еднакви топчета, жребий за разпределение на играчите по трасетата и... най-добре в наистина сериозни и многокомпонентни битки, с издръжливост, мислене по игри, които никой преди не е играл,  въобще - в истинска битка с изпитание на волята и, както претендират - от друго ниво. И при равни условия. Виктория може и да не участва. Нека Валери влезе на нейно място, дори извън класирането, пък да видим кой докъде ще стигне...

# 5 246
  • София
Същото си помислих и аз, че визира точно пъзелите.
Но се оказа, че е имало и други пъзелисти.
Такива имаше и в другите две племена, въпросът е кой би се справил най-бързо, защото преднината в много случаи се наваксваше на пъзел в отборните битки.

# 5 247
  • Другата България
Съгласна.
Само че няма как да знаем, защото просто не беше дадена възможност на други.
Това не обезценява уменията на Женя да реди пъзел, аз винаги съм се стремяла да съм обективна и не подценявам подготовката ѝ що се отнася до пъзели и реденето им.
Но само по себе си това не е достатъчно за крайна победа, а и знаем /поне аз знам/ колко манипулации могат да се направят точно на пъзелите.
Все още има хора, които вярват, че на онази игра с цветовите плочки, на която само тя спечели, и на която /само тогава, наистина/ беше с лента на главата, която ѝ закриваше ушите, победата ѝ е .....побутната от глас в ухото.

# 5 248
Изгледах Надкаста с Виктория.Много ми хареса разговора ,а тя беше откровенна и доста неща разкри .

# 5 249
  • пустинен пъпеш
Жени каза в интервюто с Мон Дьо . На предпоследната капитанска битка, на която я замести Мирела, на Жени не са ѝ позвлили [не говореше за участниците, по-скоро за продукцията] да отиде, а е искала.
Отново двойния аршин,а друг участник не само е изпратен болен на игра за елиминация,ами и му се е наложило да му сложат кислородна маска по време на самата игра.

Общи условия

Активация на акаунт