💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 226 949
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 5 250
  • Другата България
Жени каза в интервюто с Мон Дьо . На предпоследната капитанска битка, на която я замести Мирела, на Жени не са ѝ позвлили [не говореше за участниците, по-скоро за продукцията] да отиде, а е искала.
Отново двойния аршин,а друг участник не само е изпратен болен на игра за елиминация,ами и му се е наложило да му сложат кислородна маска по време на самата игра.
Каква кислородна маска? Това откъде дойде?

# 5 251
  • София
По- лесно е да хвърлиш обвинения, че не са ти разбрали гениалната стратегия, отколкото да признаеш, че си кофти характер.

Жалка е Жени, и няколкото сълзи, пуснати на фона на тъжна музика, докато отговаря на репетираните въпроси на свой приятел не може да изтрие истинското лице, което показа в Игрите.

# 5 252
Скрит текст:
Жени каза в интервюто с Мон Дьо . На предпоследната капитанска битка, на която я замести Мирела, на Жени не са ѝ позвлили [не говореше за участниците, по-скоро за продукцията] да отиде, а е искала.
Отново двойния аршин,а друг участник не само е изпратен болен на игра за елиминация,ами и му се е наложило да му сложат кислородна маска по време на самата игра.
Каква кислородна маска? Това откъде дойде?
Дойде... от объркване на битките. Жорката наистина е бил много болен на елиминационната си битки с Михаела. Едва се е държал на краката си. С кислородна маска е бил след битката с Гого (става въпрос за номинационна битка).
За Жени и "неразбирането на стратегическата игра" от зрителите бих казала само, че за мене най-стратегически през сезоните е играл Неделчо (също плувец и също пъзелист). За сравнение - какво е отношението на зрителите след Игрите към Неделчо и какво е към Жени. Тъй че дали става въпрос просто за неразбиране на стратегическа игра от страна на публиката...

# 5 253
  • Другата България
Билянко, аз пак нищо не разбрах.
Ама карай, вероятно това е казано в някой от под/надкастите, а аз до момента не съм гледала нито един, дори не знам дали ще успея.

# 5 254
И аз изгледах интервюто на Жени:
Тя не искала с приятелката си - тя обясни на Ралица всеки с всеки и я избра като по-лесен противник и дори и се изсмя иронично като Ралица се разплаква при отпадането. Не искала да харчи грошове, а основното й беше кой има сами, как Гого искал да знае колко грошове...

Може и да постигна успех - да стигне напред... но се държа недостойно и децата й ако ги интересува изобщо като пораснат ще разберат, как се е представила... Нали това й е целта.
Защо не я питаха, защо участници в играта не искат да комуникират с нея.. Като каза Merry Ann, всичко е до начина...

Уж не е ВИП, а защо не дава същите интервюта като другите...

С това, че е обидена е ясно от самото начало, че страни и искала да забрави за участието си, това научих от Чакалкаст.

Според мен повечето събирания в бара им са за реклама на бара..

Доста по-достойно се държа Филип и добре обясни как и колко искрен е бил с хората около него.

И тя сама се закопа: Животът бил стратегия, да точно затова, хората правят аналогия и не искат подобни хора в обкръжението си. (уж пазела другите с женската коалиция)

Мондьо я поздрави, как й вътре е успяла. Тя и вътре доста пъти избухна и нагруби... все едно, че са й длъжни.

Валери открила като приятел, ами ако е верно, че са имали уговорка от вън...

Хайде стига за нея, здраве и щастие и вътрешно спокойствие й желая, не мисля да я гледам където и да участва... и на мен ми стана мъчно по време на интервюто, но не видях някакво разкаяние, тя била научила много стратегии... (за прецакване на другите).

Щеше да е интересно, ако я беше победил Жорето, той примерно каза, че помни до 16 цветни плочки с елементи на разсейване... Не е тя най-добра във всичко, както се изкара..

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 15:12 от toplomliako

# 5 255
Aлекса си остава нагло и арогантно сръбско тарикатче. Сега открито се подиграва на българите, че са го избрали шампион в Игри на волята. Само се успокоявам, че Елица ще изхарчи парите и то в БГ.

# 5 256
  • Другата България
“Избрали са го““???
Не е ли СПЕЧЕЛИЛ?

# 5 257
Мери Ан, Жорко в бил доста болен, повръщал, на системи, изнемощял от този вирус, това е било за седмица.

На водната битка с ринговете, след като победил Гого е бил на кислородна маска в линейката. Не помня дали не каза 2 пъти.
Той тогава тази седмица беше също на елиминация с Михаела. За тази битка няма подробности. Но си е играл всички битки болен... И той каза, че след това доста е загубил от формата си.

Това разказа в Чакалкаст. Има секции на интервюто, някъде по средата беше.
1:23:38 Единоборства с плуване и пояси

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 15:19 от toplomliako

# 5 258
Да, нищо интересно от Мон Дьо, аз неговите интервюта не ги харесвам, защото твърде много се завива към дълбоките "проникновени" слова, с които нищо съществено не се казва. Но според мен точно затова Жени и продуцентите са решили да гостува именно при него, а не в "На кафе" и другите предавания.

Жени го е решила сама. Те са приятели с Мон Дьо и понеже е по Нова, не нарушава договора.
Аз пък се развълнувах на интервюто. Почти пуснах сълза.
Жени е мразена от тези, които не разбират играта. Стана жертва на хайта на дечурлига или хора с детинско мислене. В същото време Виктория е с поведение, характерно за шести клас, втория срок - откровено, директно, остро, право, куме, та в очи... - и тя е недолюбвана и неприета. Голяма част от зрителите нямат опит с тези формати, където играта с мускулите на арената е важна, но също толкова е важна и играта с мисленето зад арената.
О, на мен интервюто ми хареса като на човек, който по принцип харесва сем. Джаферович. Не ми хареса като зрител на Игри на волята, останал с неотговорени въпроси.

Не смятам, че е редно да се казва, че Жени е останала неразбрана, защото хората не са готови за играта. Това можеше да се каже за Бо и Йо в Сървайвър, отчасти и за Зоран, но при Жени не беше така. Много пъти съм казвала, но смятам, че при нея се получи неприятна комбинация между нейната стратегия и продуцентската идея. С други думи - обясняваше ходовете си по нелогичен и неискрен начин, с което изгуби цялата публика.
Аз се забелязах, че харесвам стратегически подготвените играчи, които не са слаби в игрите - фаворит ми беше Илиян, в последствие Генчо и Георги. На хартия Жени идеално пасваше в този "профил", но ме изгуби.
Отделно от това тя играеше с 5 коалиции и беше абсолютно неизбежно да прояви нелоялност към поне 4 от тях, тя в крайна сметка всичките 5 прецака волно или неволно. Няма как да се харесва такава игра от когото и да било.

# 5 259
Изгледах Фифо в Надкаст. Много ми хареса. При него и при Гого толкова много скрито е имало от камерите/ монтажа. Много ме
е яд за тези двамата. Чувството на хумор при Фифо , обективното му мислене, лоялността му...Много ми хареса ,че са останали истински приятели и след игрите с Чакалчето и Гого. А за идеалния му отбор ,много искам да го видя реално. Особено с трезвомислещи ,като мъжкият му каст и Зори ,Рали и Фейгин при женският.🤣 Определено щеше да е забавно с такъв отбор.😁

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 18:22 от Joy 05

# 5 260
  • Другата България
Именно, затова казах за начина.
Много добре си го обяснила.
Аз също съм фен на стратегически подготвените играчи, и също съм писала, че това е единствената причина, поради която харесвах Генчо.
Мери Ан, Жорко в бил доста болен, повръщал, на системи, изнемощял от този вирус, това е било за седмица.

На водната битка с ринговете, след като победил Гого е бил на кислородна маска в линейката. Не помня дали не каза 2 пъти.
Той тогава тази седмица беше също на елиминация с Михаела. За тази битка няма подробности. Но си е играл всички битки болен... И той каза, че след това доста е загубил от формата си.

Това разказа в Чакалкаст. Има секции на интервюто, някъде по средата беше.
1:23:38 Единоборства с плуване и пояси
Схванах, благодаря ти.
Е, на него не са му “забранили“ да играе болен.
На Евгения са ѝ забранили - това го каза самата тя.

Закачка.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 16:00 от Merri_An

# 5 261
Пуснах Женята. Имаше добра стратегическа игра, женска коалиция, хваща друга, пуска я, нагажда се, усеща кое как да направи и вярвам, че ако е поискала е щяла да стигне до полуфинал без да е на елиминационна битка. Не малко опит има включително и покрай Ваня.Но! В социалната игра  предобри и то доста. Чисто злословене и лепене на етикети, както сега хората ѝ ги лепят и я квалифицират като "лоша" /и не само/. И след като е толкова добре в стратегиите, нужно ли беше да накърнява достойнството на други играчи, че и в синхрони да ги кове така. Не бяха женомразци, мишки, криещи се зад жените. Не я ли е поне малко срам за линията, която прокарваше съзнанателно, за съзнателните вметки,внушения, които правеше, за думите на синхрон, за думите, когато Я снимат.
Съчувтвам за загубата на дядо ѝ, разбирам я, от 2008г.насам си е чиста болка, когато се сетя за този човек,моят дядо, който безкрайно обичах, но друго се цели с тези откровения.

Алеко-->39 мин. съм. Да си татуира кукавица на челото. Удобно му било, да сме видели какво направил с жените/в контекста как си ги е къткал/, как щяло да му е ок финал с жени, ама нямало да изглежда добре, как отстранил Гайтанов, защото е силен. Как пратил Веска, слабачката, защото ако изпратил Гайтанов, после щял да се изправи срещу него.
Стратег е, ок, ама другите мъже да обижда на мишки Joy Не знам тарикат ли му отива повече или дребен хитрец. Ще догледам, пък дано ме опроверграе.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 17:45 от Bimbiflo

# 5 262
То си личеше и без да го показват в линейката, че Жорето е болен. Най-зле беше на племенната битка с кокилите - не знаеше къде се намира, влизаше и излизаше от линейката. Ама се отчете екранно като негова слабост и че не се раздава, а пък видите ли Фейгин хем влизала в линейката, хем играла за отбора, пък Жоро - не го е срам.
Аз съм фен на Гого и на "Гого-Филип" Simple Smile, но със сигурност виждам, че в това развитие на игрите Жорето може би и най-много да се е отличил от всички и много е порязан в представянето му на екран и в играта на финала. Абсолютно заслужено би било именно Жорето да спечели игрите на волята!

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 16:41 от novak2022

# 5 263
Че и в прав текст се присмива на българите, че сме били дали на сърбите наш супер треньор на националния им отбор по борба, медалистка от Олимпиада и печалбата от Игри на волята. И с неговата усмивчица мазна, мазна. А отдолу в коментарите яко са се засилили да го възхваляват.
Пожалил ни е като не е подхванал популярния в страните от бивша Югославия рефрен, колко лесни жени са "бугарките". Не е като да не е имал живи примери. "Ангелките" след едно помилване на ръчица и целувка по челото, бяха вечно негови!
Срам.

# 5 264
Жени си призна, че се чувства огорчена от целия хейт, от неразбирането, че това е игра, изглеждаше искрена, ако можела да върне времето назад не би участвала.
Но пък си каза, че живота е комбинация от стратегии, сутрин като станеш и мислиш как да живее по-добре семейство ти, което за мен беше показателно, че пак би участвала в платен проект

Общи условия

Активация на акаунт