💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 226 970
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 5 220
  • София
Още от последното събиране:

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 13:17 от La Vikinga

# 5 221
Би ли дала линк къде да ги гледаме тези Путкасти с Цецо ?

Ето линкче. Simple Smile  Но е загуба на време, не мисля, че има нещо полезно да чуеш, почти не говорят за Игрите. Като фенка на бедрата му реших да го слушам докато вършех домакинска работа, но не останах очарована.

https://soundcloud.com/putcast/epizod-30-sex-education-feat-tset … gn=social_sharing
Е доста е интересно ,за който има време  -забавно е  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 5 222
Още малко от дискотеката за закриване на сезона:
Скрит текст:

# 5 223
Жени при мон Дьо.Нищо особено или интересно.

# 5 224
Да, нищо интересно от Мон Дьо, аз неговите интервюта не ги харесвам, защото твърде много се завива към дълбоките "проникновени" слова, с които нищо съществено не се казва. Но според мен точно затова Жени и продуцентите са решили да гостува именно при него, а не в "На кафе" и другите предавания.

# 5 225
  • София
И понеже хич няма основания хората да коментират връзкарския й статус, само тя единствена явно е избрала при кого иска да даде интервю, съмнявам се другите да са имали право на избор....

# 5 226
  • SF
Да, нищо интересно от Мон Дьо, аз неговите интервюта не ги харесвам, защото твърде много се завива към дълбоките "проникновени" слова, с които нищо съществено не се казва. Но според мен точно затова Жени и продуцентите са решили да гостува именно при него, а не в "На кафе" и другите предавания.

Жени го е решила сама. Те са приятели с Мон Дьо и понеже е по Нова, не нарушава договора.
Аз пък се развълнувах на интервюто. Почти пуснах сълза.
Жени е мразена от тези, които не разбират играта. Стана жертва на хайта на дечурлига или хора с детинско мислене. В същото време Виктория е с поведение, характерно за шести клас, втория срок - откровено, директно, остро, право, куме, та в очи... - и тя е недолюбвана и неприета. Голяма част от зрителите нямат опит с тези формати, където играта с мускулите на арената е важна, но също толкова е важна и играта с мисленето зад арената.

# 5 227
Има много готино клипче заснето от Гого и публикувано от Фифо в ИГ как Гого подарява Бяла лястовица на Фифо за прекрасното му представяне, а Фифо му подарява Златен скункс за невкараното топче на финала JoyJoyJoy
Тези двамата се допълват перфектно. Имат уникално чувство за хумор. Heart Eyes

Тандемът на сезона! Моля няма ли нещо линк, снимки? Simple Smile Simple Smile

# 5 228
Аз, не че е важно, но Жени не си я харесвам още от преди игрите, от други нейни публични изяви. А пък да не говоря по едно време инста колко ме заливаше в нейните постове като sponsored content. Е, игрите не ми промениха мнението определено.
Колкото до участията - чувала съм, че участниците са задължени да ходят в определени предавания, май по договор, но явно при Жени не е така.

# 5 229
Изгледах Фифича в Надкаста. По-точно е да се каже, че се насилих да го изгледам в търсене на нещо, с което да го харесам. Без особен успех. Много тегав за слушане и гледане. Не е лошо момчето, но нито има комплексните качества за доминант в този тип състезание, нито има харизмата, нито има присъствието, нито образа като модел за подражание. Просто е един много добър атлет, обсебен от фикс идеята да печели.

Тъй че не, не разбирам защо е толкова харесван. Единственото ми логично обяснение освен типично женските причини за готиния пич с плочките е, че даде много силна заявка за супер фаворит от първото си излизане на арената, а голяма част от хората обичат да се идентифицират с фаворитите, за да могат и те да се чувстват победители на дивана вкъщи. Има и една друга голяма група, конформисти, която винаги тича зад мнението на мнозинството и преглася на силните на деня - така е най-безопасно и най-комфортно - не си маргинализиран и си трупаш торбите с лайковете на сигурния бряг. Но може би най-важната причина за фаворизирането на Филип: той беше пряк или косвен антагонист на най-мразените през сезона - Джафката и Алекса. Сещате се, врагът на моя враг е мой пръв приятел Simple Smile Гогича от своя страна изгуби фенска подкрепа именно заради нахалството да се коалира с неистово мразените Алекса и Вики. А имаше много повече достойнства от Филип, дори чисто физически, обаче накрая дори инфантилният Жоро го мина по одобрение. По същата причина. Та така...

И още нещо за Фифката. Аз съм сигурен, че в предварителния сценарий на Продукцията той е трябвало да е на мястото на Валерката като изненадващо отпадналия фаворит на жълтите, но късмет, стечение на обстоятелствата или умение за оцеляване, кой знае - той остана, Валерката отпадна...

Чакалче,
Най-сърдечни благодарности за срещите с Гого и Филип! Yellow Heart Blue Heart
Бяха прекрасни по съвсем различен начин!
Гого е пълен релакс да го слушаш, Филип е пружинка, целеустремен и магнетичен.
Препоръчвам кастовете с двамата на всички. На феновете, за да им се насладят. На тези, на които не са им любимци, да разберат защо толкова ги харесваме.Heart

# 5 230
Esmee, Евгения като е толкова умна би следвало да знае, че със самото си желание за участие в подобен тип предаване поема риска да и се случи това, което и се случи.

# 5 231

Алекса в Надкаст. И там е в роля за мен и много добре се владее. Затвърдих си и за него мнението, че е голям хитрец и добре се е научил да се нагажда и в живота. Може и да му става неприятно от някои въпроси, но винаги пуска усмивката и с чувство за хумор умее да замаже нещата. Трябва да призная, че за Риалити победител, е добро попадение, както беше Зоран.

# 5 232
Той щото Алеко е най-големия модел за подражание... Най-голямата мутра за всички времена в игри на волята. Нито е от най-комплексните играчи, нито е от големите герои както се опитаха да го изкарат. Хората не сме прости, затова не е харесван от цяла България. Ще се запомни като бутания от продукцията нагласен победител.

# 5 233
Че и в прав текст се присмива на българите, че сме били дали на сърбите наш супер треньор на националния им отбор по борба, медалистка от Олимпиада и печалбата от Игри на волята. И с неговата усмивчица мазна, мазна. А отдолу в коментарите яко са се засилили да го възхваляват.

# 5 234
  • софия
Оо, днес ще имам достатъчно материал за гориво, докато си чистя къщата. И надкаста и Жени.
 Снощи изгледах Фифо. Очаквах да ми е по тегаво за слушане, но съм доволна. Така и не ме запали това момче, заради своята обраност. Съгласна съм с Балабан за причините да стане фаворит. В момента в който се окажеш сам срещу всички, автоматично ставаш любимец. И при Жорката проработи и при Фифо. Не е лошо момчето, машина е отвсякъде. Ако ми беше показал и душа, щях да съм в краката му. Заслужаваше да стигне до финала, заслужаваше и да е последният оцелял. И той и другите трима. Хубаво ми е, че ни радваха с присъствието си до последния епизод.
 За Жени. Това е единственият човек, който не можах да харесам, въпреки, че търсих упорито нещо за което да се хвана. И продължава да ме изненадва неприятно и след предаването. Ледено сърце и пресмятащ ум. Уважавам я, че има тези качества, но не са моите. Капчица човещинка,  ако беше показала щях да и симпатизирам. Ей го, и сега. Цял сезон Туджарката я защитава неистово чрез Надкаста. Бил е до нея и и е помагал преди предаването. Тя ги подмина, като малка гара и съвсем целенасочено се заби да чисти имидж в предаване в което ще я представят в най-удачната според нея светлина. Всичко е на всяка цена и без мисъл за хората до теб.

Общи условия

Активация на акаунт