💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 226 978
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 5 205
Мен лично не ме интересува имало ли е или е нямало "тормоз". Толкова ми писна от тази тема ,че няма на къде повече.😁 Но от Надкаст- ът най- накрая разбрах гледната точка и на другата коалиция , а не само на "тормозените".😁 Вики си е абсолютно същата ,каквато и в играта. Същите черти , които съм харесала : лоялност, смелост, отговорност, бърза мисъл... и същите , които не съм : прекалена импулсивност, надменност на моменти, груб изказ, тесногръдие... Но като цяло, не запецваше , не овърташе, изказа си позицията и имаше интересна за мен нова информация. По скалата от 1 до 10 , средно 6 .😁

# 5 206
  • Другата България
Сашка като водеща на “Полет към звездите“, в момента по Канал 1.

# 5 207
Прекрасна е.
Добре,че е ИВ иначе нямаше да загледам предаването.

# 5 208
Има много готино клипче заснето от Гого и публикувано от Фифо в ИГ как Гого подарява Бяла лястовица на Фифо за прекрасното му представяне, а Фифо му подарява Златен скункс за невкараното топче на финала JoyJoyJoy
Тези двамата се допълват перфектно. Имат уникално чувство за хумор. Heart Eyes

# 5 209
Би ли дала линк къде да ги гледаме тези Путкасти с Цецо ?

Ето линкче. Simple Smile  Но е загуба на време, не мисля, че има нещо полезно да чуеш, почти не говорят за Игрите. Като фенка на бедрата му реших да го слушам докато вършех домакинска работа, но не останах очарована.

https://soundcloud.com/putcast/epizod-30-sex-education-feat-tset … gn=social_sharing

# 5 210
Краткото интервю на Жорката след Игрите:
https://www.instagram.com/reel/Clt-zXirm7p/?igshid=MDJmNzVkMjY=

На мене нещо много тегаво ми върви Чакалкаста с Фифо (третият ми и последен Чакалкаст с участник след Гената и Жорето; този за подготовката също ми звучи интересно и ще се гледа), ама утре се надявам да го довърша.

Последна редакция: сб, 03 дек 2022, 22:33 от Bilyana14.

# 5 211
Аз единствените кастове, които съм гледала това е Мишето, Генчо и Гого. Ще изгледам и Фифо и приключвам. От другите няма нищо градивно и интересно какво да се научи. Бих гледала и Джафито, но тя няма да участва.

# 5 212
  • Другата България
Още една снимка на Фейгин от тази вечер.

# 5 213
И Ваня участва в нещо за БНТ 1. Ще видим какво:

# 5 214
  • София
Reunited and it feels so good Notes

# 5 215
Пак са се събрали Heart Eyes

# 5 216
Много е хубава Фейгин.
Аз от Елина нищо не си спомням, много рано отпадна.

# 5 217
Много е хубава Фейгин. Виждаше се още в предаването, но и трябва малко повече самоувереност. Не отстъпва по хубост на Мирела, която, обаче, знае как да я демонстрира.

# 5 218
# 5 219

Общи условия

Активация на акаунт