💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 228 997
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 2 865
Ралица дори няма да се сети, че я пр€£баха 🤣🤣
На нея и дай да се мазни на Жени. Мисленето не и е сила

# 2 866
Както пее Тейлър Суифт "Мисля, че тоя филм съм го гледала преди... и не ми хареса края".
Днес се бях подготвила за чуден епизод, а то - модно ревю на амулети и предопределена битка.

# 2 867
Тази игра от миналата година ми е противна ,не вярвах ,че може още по противна да ми стане.🤮 Трябва да има анкета  ,коя игра никога повече не искате да гледате. Веднага посочвам ей те тази.😬

# 2 868
На Алексата предимството сигурно ще е нещо от сорта на..., ако състезанието е 2 км бягане, Алексата тръгва от 1990 м Wink

За по-сигурно ходене по вода, а Огромното предимство на Алекса ще бъде да му дадат лодка. Joy

# 2 869
  • София
С това предимство за 350 гроша след полуфинала според мен Алекса е финалист.
Дали още тогава са се усетили Гого и Георги как им го сложи мазно Продукцията на този съвет ? Ще опитам да задам този въпрос тази вечер в лайфовете.
Е, Бен, Георги можеше да си купи предимство вместо имунитет. Ако беше казал, мисля че щяха да му дадат

Гледам Чакалчето в обяснителен режим. Уважавам мнението му, но....в нито един лайф на Алекса той не е бил обиждан, както и никой друг, за разлика от лайфовете на "готините", където имаше винаги "хубави" думи.

Айде пак рефрена с чувствата излезе. Ама много се загрижиха всички за Елица Joy .

Обаче, в темата пак стана грозно на моменти. Не знам дали участниците могат да губят, но тука определено много хора не могат. Grinning

И добавям само, че игра с късмет на такъв етап е недопустимо.
Спокойно, и още предстои... ако спечели Виктория, играта явно е манипулирана, а ако спечели Ралица, то всичко е честно и почтено... Stuck Out Tongue Winking Eye
А относно съчувствието към Елица, приеми, че има ревниви жени, които в подобна ситуация, биха полудели от ревност и не могат да приемат, че Елица не би реагирала като тях!

# 2 870
Има ли значение към кой ринг се е насочила Вики ... да пращат Рали да си ходи, да не вземе да се контузи момичето, и да не ни губят времето.

Разликата е само в "късмета" им Simple Smile И, че на едната втория баща е от спонсорите на предаването, ама това са подробности Simple Smile

Бен, кой е вторият ѝ баща? Какви пикантни подробности знаеш само.

# 2 871
  • София
В интерес на истината Виктория и Ралица доста добре се справят по трасето на играта. Разликата е само в "късмета" им Simple Smile И, че на едната втория баща е от спонсорите на предаването, ама това са подробности Simple Smile
На Виктория ли? За това ли Димо повтаря "най-силната" вместо "последната" жена в предаването? Sob

# 2 872
А бе аз не видях Виктория да извади розова кука от басейна Simple Smile

# 2 873
Добре де, разбирам гледната точка, с Мартин наистина си беше подигравка, но Стратимир също извади страшен късмет в същата игра с Елизабет. Никой не рева тогава нали.

Въобще не виждам проблем в предимството на Алекса. Все пак после има финал.

# 2 874
Има ли значение към кой ринг се е насочила Вики ... да пращат Рали да си ходи, да не вземе да се контузи момичето, и да не ни губят времето.

Разликата е само в "късмета" им Simple Smile И, че на едната втория баща е от спонсорите на предаването, ама това са подробности Simple Smile

Бен, кой е вторият ѝ баща? Какви пикантни подробности знаеш само.
Esmee го написа днес в темата, по-късно ще потърся поста и ще го добавя тук, за да го прочетеш.
Ето:
Скрит текст:
Керхер са сред спонсорите на предаването. Вторият баща на Вики е официалният представител за България.

# 2 875
Турете една анкета " радва ли се някой на Виктория"

# 2 876
Поне да трябваше те да се мятат през обръча, докато скачат в басейна. Малко циркови номера да видим.Така и така гледаме цирк 🤹‍♂️

# 2 877
И какво - от най-силния женски каст в игрално риалити, как стигнахме до последна жена в играта Виктория? С какво тя е по-добра в битките от Михаела, Елица, Мани, Зорница...?

# 2 878
Хубав жест от страна на момичетата като си подадоха кукичките.

Бен, благодаря и извинявай, на работа не мога да чета и имам около 20 страници да дочитам.

# 2 879
И какво - от най-силния женски каст в игрално риалити, как стигнахме до последна жена в играта Виктория? С какво тя е по-добра в битките от Михаела, Елица, Мани, Зорница...?
Ами тя всъщност е най-зле Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт