💪"Игри на волята: България" - сезон 4, тема 13 (21.11 - 05.12) * ФИНАЛ *

• 226 917
  • 5 334
  •   1
Отговори
# 5 265
Закривам сезона , не ми се  слуша повече.
Алеко: "Аз по принцип моята стратегия в соц. игра, когато крещим и когато захапам беше ми да почувствам, че някой не е уверен у себе си и го е страх и тук идвам аз, идва Виктория, И тук пукваш. Аз започвам, тя идва отстрани,  прави ти забележка, аз продължавам да говоря с теб, мачкам те, тя пак се връща. Беше яко"

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 17:47 от Bimbiflo

# 5 266
Не съм наясно с телевизионните продукции, но възможно ли е интервюто при Мон Дьо да е срещу хонорар и затова там да е единствената поява на Евгения Дж.?

Измъчих се с надкаста на Гого. Всъщност, според мен, много правилно през сезона нямаше отредено екранно време. Историите му отразяват единствено вглъбяването в спортния му път, но разказани скучно, с много празнословие, самохвалство и проява на нескромност. Отделно и липсата на живец в говора му ме накара да недогледам това интервю.

Приятно се очаровах от Георги. Говори гладко, точно, умно, премерено. Доста по-интересни неща за подготовката си сподели. Филип също беше приятен за слушане.
Вики и Алекса няма да си ги причиня.

# 5 267
Алеко: "Аз по принцип моята стратегия в соц. игра, когато крещим и когато захапам беше ми да почувствам, че някой не е уверен у себе си и го е страх и тук идвам аз, идва Виктория И тук пукваш. Аз започвам, тя идва отстрани,  прави ти забележка, аз продължавам да говоря с теб, мачкм те, тя пак се връща. Беше яко"
Не, тормоз не е имало. Това е "стратегия в социалната игра". Спорът е решен. Силните оцеляват, слабите потъват. Това е. Както казала и Виктория - "Да са хапели и те.".

Цитат
Гогича от своя страна изгуби фенска подкрепа именно заради нахалството да се коалира с неистово мразените Алекса и Вики.
Не мисля, че точно това е причината. Мисля, че Гого загуби част от обаянието си, когато постави играта си в подчинение на играта на Алекса. С отказа си да се бори за капитанството и да го остави на Алекса. С безусловното признаване на лидерството на Алекса. В този момент някъде Алия престана да публикува негови снимки и мина на снимки на Алекса. Laughing Преди беше "и сам воинът е воин" и беше иконизиран, а после стана лейтенант на генерала.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 17:09 от Гарганела

# 5 268
Мхм, като в Жунгла някаква.Grinning

# 5 269
  • Другата България
Аз започнах Фифо при Туджаров и Неделчо, стигнах до 48-ма минута и се прехвърлих на Мбапе.
Надявам се да го догледам до нощес. Препоръчвам.
Разказва доста неща за отношенията между него и Евгения, за това как е посрещнат в жълтото племе, за нейните 987654 коалиции и отношения с хората в тях и това “къде е батко“, как го е набелязала още когато са отишли на първа битка като племе след неговото пристигане, за това как му е предлагала да играят заедно и след като ѝ е отказал, се е обърнала срещу него.....все неща, които коментирахме през сезона и ги разгадахме.
Една вметка имаше за топченцата му, които са паднали на играта с Веси и Мира....Joy аз понеже знам къде и какво да търся, си го намирам.
Heart

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 17:28 от Merri_An

# 5 270
Прехвърлих Надкаста с Алеко набързо. Честно казано в предаването ми беше една идея по-симпатичен. Доста арогантен, всичко било стратегия и шоу. Тарикат си е.

# 5 271
Неделчо валидол ли е пил преди този подкаст с Алеко, та така рядко се обажда? А от големия победител такива глупости чух за един час невнимателно слушане, представям си да бях слушала целия. И не, не съм била там и не знам какво е било, не оспорвам тези неща, а това, че непрекъснато казва противоречащи си неща в последователни изречения. Това е и последният път, в който коментирам това нагло човече, уморих се окончателно.

# 5 272
Алеко: "Аз по принцип моята стратегия в соц. игра, когато крещим и когато захапам беше ми да почувствам, че някой не е уверен у себе си и го е страх и тук идвам аз, идва Виктория И тук пукваш. Аз започвам, тя идва отстрани,  прави ти забележка, аз продължавам да говоря с теб, мачкм те, тя пак се връща. Беше яко"

Така ли е казал? Евалата! Завършен злодей, който направи изпитанието на волята на част от участниците много по-многопластово. Кой каквито ще моралистки възражения да каканиже, тази игра не е само хамалогия и мъкнене на синджири.

# 5 273
  • София
Отново двойния аршин,а друг участник не само е изпратен болен на игра за елиминация,ами и му се е наложило да му сложат кислородна маска по време на самата игра.
Не мисля, че Жени има контрол върху това на кого продукцията позволява и на кого забранява да ходи болен на битки. Двоен аршин има в почти всички риалити формати, които съм гледала, но последната дума винаги има продукцията.

А относно това дали други участници са отказвали да се явяват в предаванията на  NOVA след приключване на участието си в основния формат - има такива и вероятно ще продължава да има.

Колкото до социалната игра на Жени - смятам, че имаше много трески за дялане, но стратегически доминираше, особено сред тези съотборници. Правя разлика между двете, макар и повечето участници да не правят, а зрителят да отрича и двете.

Като голям фен на Неделчо признавам неговите стратегически умения, на които се възхитих още повече, когато обсъждаше шести сезон на "Survivor", както и уменията му като пъзелист. Но в сезона на Жени нямаше някой на това ниво, за да бъдат сравнявани, освен това самият Неделчо беше основният шанс за отборна победа на своето племе, така че почти никога не беше застрашен, ако не се лъжа беше номиниран веднъж и то с помощта на грошовете на Мани (нещо, което не прие добре) и преди полуфинал, когато се изправи срещу Рабухчиев? (Сливат ми се последните седмици на трети сезон, може да става въпрос и за една и съща елиминационна битка.) Има много фактори за различното отношение към двамата, както и причини за различния начин, по който са избрали да оцеляват в играта.

Последна редакция: нд, 04 дек 2022, 20:49 от La Vikinga

# 5 274

Цитат
Гогича от своя страна изгуби фенска подкрепа именно заради нахалството да се коалира с неистово мразените Алекса и Вики.
Не мисля, че точно това е причината. Мисля, че Гого загуби част от обаянието си, когато постави играта си в подчинение на играта на Алекса. С отказа си да се бори за капитанството и да го остави на Алекса. С безусловното признаване на лидерството на Алекса. В този момент някъде Алия престана да публикува негови снимки и мина на снимки на Алекса. Laughing Преди беше "и сам воинът е воин" и беше иконизиран, а после стана лейтенант на генерала.

Доста мислих над тези въпроси и частично намерих отговорите в надкаста, вече 3 пъти съм Го прослушала. Гого каза, че след като се е самопредлагал, дори гласувал за себе си за капитан и коалициите не са Го избрали, просто се е отказал, явно от неудобство. Неделчо смята, че е трябвало да бъде по-настоятелен и така да си осигури повече изяви в битки, за да държи зрителския интерес.

Лично за мен, след единоборствата с жълтите, вече нямаше друг играч, който да се мери с Гого, обаче до края на игрите Той повече нямаше толкова ярки изяви, макар че навсякъде се отличаваше. Дори битката с дините не направи чак такова впечатление, защото беше в Неговата сфера, така да се каже, а пък зрителте искахме да Го гледаме извън зоната на комфорт и да продължава с геройствата. Ама по сценарий - толкова, други бяха акцентите. Sad

# 5 275
  • София
Алеко: "Аз по принцип моята стратегия в соц. игра, когато крещим и когато захапам беше ми да почувствам, че някой не е уверен у себе си и го е страх и тук идвам аз, идва Виктория, И тук пукваш. Аз започвам, тя идва отстрани,  прави ти забележка, аз продължавам да говоря с теб, мачкм те, тя пак се връща. Беше яко"
  Ама как може да си помислите, че е имало тормоз бе хора? Той сам си казал, колко приятна атмосфера е създавал и колко прекрасно са се чувствали тези които са били неуверени.

# 5 276
  • София
Зори, Мани и Касим на тренировка при Гого:

# 5 277
  • софия
Надкаста с Алекса за мен беше черешката на тортата. И вече съм убедена, че той съвсем заслужено си спечели формата.  Без преструвки и без да се опитва да си измие ръцете в някой друг или да се оправдае си разказа стъпка по стъпка как е стигнал до финала.  Доволна съм. Бъдещите участници могат само да се учат от него. И с това слагам финал на участието си в темата за тази година. Благодаря на всички, че бяхте част от изживяването ми.

# 5 278
Като голям фен на Неделчо признавам неговите стратегически умения, на които се възхитих още повече, когато обсъждаше "Survivor", както и уменията му като пъзелист. Но в сезона на Жени нямаше някой на това ниво, за да бъдат сравнявани, освен това самият Неделчо беше основният шанс за отборна победа на своето племе, така че почти никога не беше застрашен, ако не се лъжа беше номиниран веднъж и то с помощта на грошовете на Мани (нещо, което не прие добре) и преди полуфинал, когато се изправи срещу Рабухчиев? (Сливат ми се последните седмици на трети сезон, може да става въпрос и за една и съща елиминационна битка.) Има много фактори за различното отношение към двамата, както и причини за различния начин, по който са избрали да оцеляват в играта.
Не ти се сливат, различни битки са. В първата си битка Неделчо се спаси на четворката, когато Валентин беше получил невъзможния пъзел, за да може да отпадне директно и следващата битка да е Мани срещу Паулина и да има цирк. Втората си беше битката с Горилата, която ми е като учебник как се прави честна битка - просто слагаш силните страни на двамата в равни съотношения.

# 5 279
И аз съм на последния Надкаст с Алекса. Не че му вярвам много , много , но си призна за актьорството, за пазенето на жени за да му е по- лесно, за лошите думи към Пух( дори каза ,че и по- лоши от мишка бил казал, но не били излъчени за което благодари на продукцията). Замаза за Гайтанчето 😡 - черната му точка от мен за това си е доживотно. Плюс му било ,че никой не го познавал в БГ и затова не му пукало какво ще си помислят за него . А много се смях на случка между Неделчо и Пух, докато гледали битка на Алекса по ТВ. Неделчо защитавал ревностно Алекса заради стратегическото му мислене и Жорето извикал : Внимавай ,какви ги говориш ,че Пух седи до теб. Дечо се обърнал и видял Пух как сумти и гледа лошо и му секнала бързо мисълта.🤣🤣🤣
    Като цяло финалния подкаст си е голямо мазане и замазване. Но си постигнах целта изгледах ги всички.😁 Някой с повече превъртания и мъки, други с удоволствие.😁
   Най - добрия Надкаст за мен този с Гого.  До тук два пъти съм го слушала и вероятно след време ще си го чуя още веднъж. 😁Уникален е Гого. ❤ След неговия , харесах този на Том Круз 😁. После на Жорето , Гената , Елица и Мишето... А от тези на бившите участници на почти всички.😁

Общи условия

Активация на акаунт