МБАЛ Надежда - тема 22

• 65 326
  • 743
  •   1
Отговори
# 105
Аз бях при д-р Арабаджикова в болницата. Когато отидох първия път за регистрацията за ЖК си висях два часа, защото регистрираше новите пациентки между записаните часове. След това беше по-добре.

# 106
Моето впечатление е, че в болницата се чака, а в Парадайз не.

# 107
Здравейте! Знаете ли каква е цената за раждане секцио в болница "Надежда" и заплаща ли се допълнително за престоя? Има ли самостоятелни стаи?
В случай че не съм се следила там, как мога да се запиша за раждане? Може би първо трябва да мина на няколко прегледи при тях.

# 108
За Жк съм чакала рядко около 15-20мин макс. За ФМ са ми звъняли да ме предупредят, че има забавяне.

За раждане цената е 2700 по последен спомен от февруари.  Това включва всичко. Ако проверите на сайта им е цялата информация. Ако не сте се следила там се записва час в 36гс при шефа на отделението. Обадете се на информация и ще обяснят всичко. Има самостоятелни стаи мисля, но се доплаща, също след секцио е добре да имате съквартирантка... малко помощ е много полезна. А за самостоятелната стая зависи и от натовареността в болницата.

# 109
В самостоятелна стая е по-депресарско сакаш, ако може чак толкова да се преувеличи😁
С компания май минава времето по-леко.

# 110
  • София
Интересно ми е как живот и здраве като забременея мога да се добера до женска консултация при желаните от мен лекари.
 Доколкото чета и слушам,вечно свободни са Белкин и Стоянова,а за лекари като д-р Димова и д-р Кръстев (например) вечно няма места.
Как става записването при лекар,на който държиш?Лична уговорка ли е?

# 111
  • Пловдив
Интересно ми е как живот и здраве като забременея мога да се добера до женска консултация при желаните от мен лекари.
 Доколкото чета и слушам,вечно свободни са Белкин и Стоянова,а за лекари като д-р Димова и д-р Кръстев (например) вечно няма места.
Как става записването при лекар,на който държиш?Лична уговорка ли е?
Ако разчитате на регистратура няма да стане най вероятно, но ако се познавате с дадения лекар и говорите лично с него е напълно възможно да ви вземе за проследяване.

# 112
Може да пробвате да се посетите лекаря на регулярно посещение (свободен избор от системата). Вече ако Ви допадне го питате директно дали може да ви включи към ЖК.

# 113
  • София
Имам апратмент в близост до МБАЛ Надежда и  Щерев. Има 3 самостоятелни стаи и бих искала да го давам под наем за нощувки на дами, които имат нужда да от седнат за 3 или повече нощувки. Моля за идеи къде бихте ме посъветвал и  да се рекламирам. Благодаря!

# 114
Как са цените на пакетите за ЖК

# 115
  • Пловдив
Как са цените на пакетите за ЖК

# 116
Здравейте, кога излизат графиците за следващия месец? Опитвам се да запиша час за детски специалист, но все няма часове.

# 117
ако сега няма, предполагам на 1-во число излизат графиците Thinking
ако е на 1-во число, трябвало е да звъните за час за детски специалист на 1 декември за дата през м. януари Thinking

Здравейте, кога излизат графиците за следващия месец? Опитвам се да запиша час за детски специалист, но все няма часове.

# 118
Не, много по-рано излизат графиците. Още към 10то число на предходния месец. До 1во число на месеца, който ви трябва всички часове са заети.

# 119
Здравейте! Знаете ли каква е цената за раждане секцио в болница "Надежда" и заплаща ли се допълнително за престоя? Има ли самостоятелни стаи?
В случай че не съм се следила там, как мога да се запиша за раждане? Може би първо трябва да мина на няколко прегледи при тях.
Аз раждах естествено,но мисля че и за секцио е толкова-2700 лева,в цената е включен престоя.Аз също исках да бъда в самостоятелна стая,но нямаше свободни,аз имах късмет,че дамата,която беше в моята стая на следващия ден я изписваха,останалите 2 дни си ги прекарах сама в стаята.

Общи условия

Активация на акаунт