Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 110 141
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 1 185

И аз така го тълкувам, но мисля, че по-скоро искат п.код на банката - издател на картата, защото като въведа кода на превозвача в Лондон, не се получава. Но пък как да открия кода на револютската ми карта?! Май ще се откажа да се пробвам.
Няма код на банка при пазаруване никъде. Пусни скриншот някакъв да видим какво е това поле и какво трябва да се попълва, че не става ясно от обясненията.

Ето за този код ми е питането:
Скрит текст:

Току-що отново пробвах и засега все още не са ми анулирали поръчката. Написах кода на Габиели в полето.

# 1 186
УЖАС! Само се чудя заради такива кога ще спрат от Амазон да приемат български карти...
И какви сме ние ТАКИВА,сигурно вие не търсите изгодни сделки .Ами като не сте за изгодата,защо не пазарувате от магазините в БГ с 200 % наценка.И на другата госпожа да кажа ,че не съм циганка и това ми е първия такъв продукт поръчан и не съм разбрала ,че е ползван.А и все пак Амазон ясно го е написал,че има безплатно връщане ,аз не съм им опряла ножа на гърлото да ми го върнат,след като мога ще го върна така както някой друг го е върнал преди мен.То човек да не попита нещо и веднага го нападат с епитети.Бъдете живи и здрави мили злобни дами,все такива ще си останете.
Няма лошо да върнете нещо което не харесвате и подлежи на безплатно връщане. Но не е редно да поръчвате до адрес на превозвач и след това да искате да ви възстановят транспортните разходи на превозвача! Можехте да поръчате до България и така ще ви върнат цялата сума. Но не разбирам защо толкова се напрягате при положение ,че все още не сте получили нещото , не сте видяли състоянието му а вече имате етикет за връщане?
Аз техника пазарувам само от склада , купувала съм със различно описание и до тук само два пъти не е отговаряло на очакванията ми , тоест наистина бяха използвани. Последно си поръчах прахосмукачка с описание - Приемливо състояние , само кутията беше нарушена , прахосмукачката е в идеално състояние , няма драскотини , не използвана , липсва упътване но не ми е и нужно.

Поръчах си Tefal OptiGrill на изплащане до адрес на превозвач , даваше ми опция и до България но доставката беше над 30 евро , вчера го получих , изтеглих си упътване на Български от официалния сайт.

# 1 187
Нашата прахосмукачка е при превозвач вече. 11 кила Scream

# 1 188
Нашата прахосмукачка е при превозвач вече. 11 кила Scream

Оле, нали уж беше 8?! Аз и тези 8 трудно ги преглъщам, а сега....Scream

# 1 189
  • софия
Нали е в кашон. Няма как да е 8 кг.

# 1 190
Не само кашон явно. Сигурно и 10-тина книжки с указания са вътре. Както и да е, но взех да се замислям, дали си заслужаваше този напън.

# 1 191
  • софия
Ще останеш неприятно изненадана - има една книжка.
Не знам защо се учудвате. Никоя подобна стока не се изпраща в плик.

# 1 192
  • София
Не е много по темата за амазон, но след постта на Барбалена малко инфо и от мен:
https://www.technomarket.bg/multi-kuker/philips-hd4713-40-09211271
Тази машинка в момента в Била е на цена от 105 лв. (без точки).
   В коя Била? При нас в София на няколко места я търсих, но няма

# 1 193
Не е много по темата за амазон, но след постта на Барбалена малко инфо и от мен:
В някоя от всичките Били. Някъде в България Wink

# 1 194
А, аз не помня какво съм правила вчера, пък какво остава да помня такава информация Wink Ама пък си искам прахосмукачката и нямам търпение да я взема. Тя е за нашите де, но се надявам да останат доволни...

# 1 195
  • София
В някоя от всичките Били. Някъде в България Wink
Аз го купих от Била в квартал Хиподрума в София.

Последна редакция: ср, 24 май 2023, 16:27 от brayan__

# 1 196
Скрит текст:
Току-що отново пробвах и засега все още не са ми анулирали поръчката. Написах кода на Габиели в полето.
Хм, това е странно, но понеже останалите детайли са за картата на мен ми изглежда, че там се пише пощенския код от адреса на който е регистрирана картата, което пък значи че искат местна карта Thinking Мистерия.

# 1 197
Аз да питам в амазон момичетата , когато беше налична и си я поръчаха тя идва с UK щепсел.Сменя ли се? Ако не може да се смени ще я дебна в немския амазон?Ама трябва да може нали?

# 1 198
  • софия
Купува се преходник за 2 лв. и я ползваш без проблем.

# 1 199
Скрит текст:
Хм, това е странно, но понеже останалите детайли са за картата на мен ми изглежда, че там се пише пощенския код от адреса на който е регистрирана картата, което пък значи че искат местна карта Thinking Мистерия.
Точно така мислех и аз, но може би защото плащам с револют, та прие uk-кода.

Общи условия

Активация на акаунт