Пазаруване от Amazon - тема №103 - Black Friday 2022

• 110 448
  • 1 218
  •   1
Отговори
# 585
Два робота ми чистят първия етаж и сега се оглеждам и за втория. 4 пъти на ден се чисти долу. Не знам от къде, но през макс 2 дни контейнерите са пълни. За мен са незаменим помощник.
Xiaomi първа генерация
Ромба 671 от Амазон
И Cecotec 1790 от Амазон
И

# 586
Току-що без много да се замисля поръчах от английския амазон книга до немския адрес на Габиели, защото ми даваше по-евтина доставката. Странното, че същата оферта (от продавач в marketplace) не намерих в немския вариант. Сега чак се сетих,  че може да се окаже, че дължа някакви допълнителни неща... Тя е втора употреба, само 4.59 паунда, не помня какви бяха правилата след Брекзит, дали може да се окаже че има митници и такси?

# 587
Здравейте, искам да поръчам през американския амазон. На повечето оферти, които имат доставка до БГ има следния текст No Import Fees Deposit. Четох, че уж тази опция взимала предвид евентуални разходи за митници при плащането.
Като пише "Import Fees Deposit" значи в цената има надценка и минаването на митница е уредено от продавача, стоката стига направо до теб. В случя пише No, т.е. няма тази допълнителна услуга. Обяснено е подробно на сайта, споменава се че и да не е включено може да си го договориш с продавача отделно, но това по принцип, на практика не очаквам някой да се заеме.
Благодаря за отговора. Жалко. С митници изобщо не ми се занимава, а фирмите посредници излизат много скъпо ако поръчаш нещо не особено голямо. Но явно няма много опции.

# 588
https://www.amazon.de/-/en/Morpilot-3800mAh-Replacement-Battery- … ner/dp/B01FQS9SE4
Поръчах тази батерия за стария робот ,смятам че е добра оферта ако някой има интерес.

# 589
  • Сф
Аз търся таблетки за съдомиялна, ако някой попадне на изгодни

# 590
Здравейте,
Някой купувал ли е качествена завивка с гъши пух от Аmazon, която да препоръча? Търся с размер 200 * 200см, лятна или всесезонна (4.5 до 10.5 tog по английския стандарт). Гледам тези на Snuggledown , но са с доста голям процент пера и по-малък пух, та не зная дали перата няма да изскачат. Преди време ползвах някаква на която перата излизаха от шевовете и бодяха като игли...... За тези обаче има добри отзиви в Амазон. Ако някой е купувал и ползва подобни завивки ще съм благодарна ако споделите опит. Hug

# 591
  • Sofia
Ако не държиш да е от Амазон, разгледай в Jysk.

# 592
В george на Asda има готини взимала съм https://direct.asda.com/george/home/bedding/duvets/feather-down- … cgid=D26M04G04C14 но това е като за пролетно есенно.
Иначе в jysk съм взимала 2 завиви с пух и пера които са с тик-так и се закопчват става и за зимно време и за пролетно-есенно като 2-те с различна плътност, но там размера беше еденичен погледнете дали ги има в българския магазин.

# 593
Много благодаря за линка към Асда. Не бях се сетила там да търся.

# 594
https://www.beddenbriljant.nl/silvana-royale-rood-dekbed.html
този нидерландски сайт предлага и пухени завивки, купувала съм с с доставка до германия, открих го търсейки конкретна марка завивка.

# 595
Част от пухените в юск също са произведени в Дания и Норвегия, а не тук или да са китайски. Вкл и от тези с изк.пълнеж. Често ги намалят с до 60%, та може да се следи и вземат изгодно  . С памучен камбрик са отвън, против излизане на перата, и .т н.

# 596
Завивките на JYSK изглежда са оптимални като съотношение цена-качество, защото тази например съдържа 90% пух и 10% пера, като сътветно пуха е по-качествения, по-скъпия, по-лекия и по-топлещ елемент от пълнежа. Завивка с подобен пълнеж струва почти двойно на други места. Моят проблем е размера, понеже е за сина ми и съм му накупила разни комплекти чаршафи и калъфки с FORTNITE, футбол и тем подобни всичките от английски сайтове и всичките с размер 200 х 200 см.

# 597
  • Sofia
Шивач дали няма да може да скъси завивката?
И аз купувам комплекти от чужди сайтове, чиито калъфки са 80х80 см. Накупих и възглавници с този размер, но не са ни удобни и вече нося за корекция калъфките и си ползваме нормални възглавници.

# 598
  • Бургас

И аз търся, че запасите ми взеха да свършват. Ако попаднеш на добра оферта пиши и в темата. 🙂

# 599

И аз търся, че запасите ми взеха да свършват. Ако попаднеш на добра оферта пиши и в темата. 🙂

Тези излизат на    £6.6 с абонамент и ваучер за -25%. Но транспортът им идва грубо 10лв.
https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08WK4F2W8/ref=ppx_yo_dt_b_a … ie=UTF8&psc=1

Общи условия

Активация на акаунт