Манго- тема 19

• 113 349
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте.За първи път поръчах от сайта на Манго. Тъй-като на.е съм сигурна за размера поръчах няколко размера от един артикул.Платих с карта.Видях,че връщането е без платно,но искам да попитам начисляват ли се някакви такси/удръжки при възстановяването на сумата?
Не, ако банката няма, и да има са стотинки.
Благодаря!

# 286
  • 1st floor
Пускам якето с уговорката, че моето е черно, зеленото го гледах в реален магазин - ми, нито материята е същата, цветът на живо е гаден, а и не знам защо, видя ми се, че е и по-тънко. Якето си отговаря на размера. Не е тежко, но е дебело. Много добре уплътнява около китките на ръцете с тънки ластици и около яката на врата, без да стиска. Качулката също е хубава. Имам дълга пухенка на Манго от преди много години - пак изглежда дебела, не от тия тънките, но топли много по-малко. Като тежест май са идентични. И линк, даже гледам, че днес има размери:
https://shop.mango.com/bg/%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8/%D0%BF%D0%B0% … c=99&busqref=true
Моделът втален или прав е?
Втален е! Аз харесвам и широките, но изобщо непми стоят добре.  Ниска съм с къси крачета. Затова толкова го исках този модел.

# 287
Здравейте, надявам се за повече мнения в темата за последните ни покупки, за да се подготвим за намаленията през Януари. Отзивите правят темата най-интересна и полезна.

Ето го и моя принос:
1. Страхотен
2. Елементарна, много тънка и прозрачна
3. Изпрах я на висок градус и си изгуби цвета. Сега е много мръсно бяла.
4. Много приятна

1. Приятна
2. Много ми харесва
3. Не ми допада. Чувал в цигански стил.
4. Страхотен, но ми е малък Sad Не мога да се оправя с номерацията на панталони в Манго. 34 са ми големи, 32 малки. Явно всеки модел си е със собствено мнение за номерацията. Никакъв синхрон.

1. Страхотна
2. Не мога да преценя. Плътна е, но май ми е леко голяма - редовния проблем с шапките ми.
3. Елементарна. Не си заслужава.
4. Ужааааас. Мисля, че отговаря на XXL. Материята е отвратителна също.

1 и 2 са страхотни макар и леко малки.

1 и 2 са много неудобни. Широк и много твърд колан без еластан. В седнало положение много убива. Супер high-waist бих казала. Купих по-голям номер, за да ги закопчавам ниско, но уви.

3. Приятно съм изненадана как ми стоят на дупето.

4. Супер е. Само дето аз съм XS долу и M горе.... и на дупето виси, а в бюста ме премазва, но това си е мой проблем, а не на горкия бански Simple Smile

Очаквам с нетърпение повече отзиви в темата Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 21:14 от Bubili

# 288
  • София
Вчера пуснах две поръчки с кашмирени пуловери. Имам имейл, че първата вече е изпратена. Цените са запазени - ниските от сутринта/обяд, на които поръчах. Simple Smile
Дописвам. И за втората имам имейл, че е изпратена.

Последна редакция: пт, 23 дек 2022, 18:21 от magicjo

# 289
Момичета, в аутлета има намаление, което е до днес 26.12. Виждали сме и по-ниски цени, но все пак - напълнила съм си кошницата с неща, които все изпускам.
Според вас дали предстои в следващите дни по-голямо намаление?

# 290
  • Карлово
Януарските намаления са доста добри. Тях чакаме.

# 291
Кога са горе долу януарските намаления, в края, началото?

# 292
Кога са горе долу януарските намаления, в края, началото?
Rolling Eyes И мен ми стана любопитно, върнах поръчките, гледам 2020 има поръчка от 18.01 с мн намалени цени и поръчка от 03.02.2021 с такива ниски цени...кой знае кога са ги пускали намаленията?

# 293
Обикновенно в Испания големите намаления почват от 06.01.

# 294
  • Карлово
Моите поръчки са от последните седмици на януари, но не всяка година съм пускала. Явно с номерата или останалите неща не съм се спогодила. Нещо като намаленията за черния петък има големи отстъпки, но не и артикули, които те интересуват, или ако ги има само XL.

# 295
  • sofia
Момичета, ако трябва да избирате между тези две връхни, кое бихте взели?
П.с. Имам и палта и шуба, просто добавям ново, та въпросът е чисто визуален, но не мога да реша 😁

# 296
Първото, макар да не харесвам оувърсайз модата.
Второто като модел не ми допада, макар да виждам, че са актуални тази зима.

# 297
  • Варна
truetrue И аз съм за първото. Имам доста неща, с които мога да го комбинирам и е повече в мой стил.

Искам да попитам някой прал ли е в пералня тези популярни форумни: сака?
Досега все съм ги носила на химическо чистене, но се чудя дали няма да може да се перат.

# 298
Аз ги пера всяка седмица в пералнята. Не ме разбирайте погрешно, просто всички костюми на всяко носене, минават през пералня. Две години вече пера посочените сака - 40 градуса, центрофуга, гладя след това. Панталоните към тях се захабяват бързо, саката са ок.

# 299
Първото, макар да не харесвам оувърсайз модата.
Второто като модел не ми допада, макар да виждам, че са актуални тази зима.

+1

Общи условия

Активация на акаунт