Манго- тема 19

• 113 297
  • 1 066
  •   1
Отговори
# 945
  • Бургас
И аз се разписаха с една поръчка в абаут ю, точно заради безплатното връщане.
Това са моите неща:
Пола - https://www.aboutyou.bg/p/mango/pola-aida-10165223
Елек - https://www.aboutyou.bg/p/mango/elek-borrasca-13501976

Чудя се дали полата не е умалена, защото съветника в абаут ю ми препоръчва да взема 36 или 38, но аз все пак поръчах 34, колкото си нося. Дано няма изненади.

# 946
  • Пловдив
И аз се разписаха с една поръчка в абаут ю, точно заради безплатното връщане.
Това са моите неща:
Пола - https://www.aboutyou.bg/p/mango/pola-aida-10165223
Елек - https://www.aboutyou.bg/p/mango/elek-borrasca-13501976

Чудя се дали полата не е умалена, защото съветника в абаут ю ми препоръчва да взема 36 или 38, но аз все пак поръчах 34, колкото си нося. Дано няма изненади.
И аз снощи поръчах полата - 38 взех, аз съм 38-40 - ще видим 😊

# 947
  • Бургас
Змейче, пиши ако я получиш преди мен. Blush

# 948
  • Пловдив
Змейче, пиши ако я получиш преди мен. Blush
Непременно, пратена е към мен вече - уж към 9-10-ти трябва да пристигне

# 949
  • Бургас
На мен са ми отказали елека от вчерашната поръчка. Така ме е яд, него го исках повече от полата.

# 950
Sad Сега, като прочетох отказани се сетих да проверя и моята поръчка.
Благодаря на момичето, което пусна инфо за детските дрешки на NAME IT. Изкуших се да поръчам от якета. Единият вид до вчера го имаше наличен с намалената цена!!! Аз поръчах преди 3 дни и сега е отказано това яке Rage

# 951
# 952
  • 1st floor
Аз до сега с връщането не съм имала проблем - идват след един-два дни, след заявката. Самата заявка идва от Манго към Еконт и понякога може да се забави и повече, напр. 5 дена. Това куриер ми го сподели.
РРР, дойде ли някой за пратката, какво стана?
Аз заявих на 04,01 връщане и все още не са дошли от Еконт да я вземат. Да чакам, да я занеса в офис на Еконт, да пиша на страницата във ФБ на Манго или друго?

Последна редакция: вт, 09 яну 2024, 07:30 от НеПоКоРнА

# 953
Аз съм носила в офис на Еконт. Показвах номера, който се генерира в профила ми при заявката за връщане. Нямаше проблем, получих сравнително бързо парите по сметката.

# 954
Ох, чудя се на едни апрески. Детето има ботуши, но са тънички. Догодина ще са малки..

# 955
  • София
Аз до сега с връщането не съм имала проблем - идват след един-два дни, след заявката. Самата заявка идва от Манго към Еконт и понякога може да се забави и повече, напр. 5 дена. Това куриер ми го сподели.
РРР, дойде ли някой за пратката, какво стана?
Аз заявих на 04,01 връщане и все още не са дошли от Еконт да я вземат. Да чакам, да я занеса в офис на Еконт, да пиша на страницата във ФБ на Манго или друго?

Писах им 3 пъти и най-накрая днес имам известие, че ще дойде куриер. Това е вече 11 дни чакане. Проблемът е, че аз не съм на адреса, помолих майка ми, но и тя няма да е цял ден, не знам какво ще стане. Но повече НИКОГА Манго онлайн. Веднъж да си взема парите и никога повече...

# 956
  • София
За българския сайт на Манго си генерирам етикета, лепя и връщам в офис на Еконт. Не се занимавам с куриери.

# 957
  • София
И разбира се следва въпроса от къде си генерирате етикета?
Аз виждам две опции за връщане - безплатно взимане от дома и връщане по пощата.

# 958
  • 1st floor
Аз съм носила в офис на Еконт. Показвах номера, който се генерира в профила ми при заявката за връщане. Нямаше проблем, получих сравнително бързо парите по сметката.
Занесох го в Еконт, но казаха да чакам куриер, щом съм заявила. Rolling Eyes

# 959
  • София
И разбира се следва въпроса от къде си генерирате етикета?
Аз виждам две опции за връщане - безплатно взимане от дома и връщане по пощата.

Връщане по пощата. Хубаво е да си прочетете условията за връщане Там е обяснено как става. И как да си изтеглите етикет, ако не сте получили.

Общи условия

Активация на акаунт