Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва с Борис в сериала?
Какви са предположенията за развитието на сюжета около Борис?
Какво е мнението на хората за завръщането на Борис в сериала и какви са очакванията за развитието на сюжета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва с Борис в сериала?
-
Какви са предположенията за развитието на сюжета около Борис?
-
Какво е мнението на хората за завръщането на Борис в сериала и какви са очакванията за развитието на сюжета?
Мненията относно завръщането на Борис в сериала са смесени. Някои зрители са развълнувани от обратните, докато други изразяват скептицизъм и критикуват развитието, което смятат за неправдоподобно. Форумът изразява различни мнения относно завръщането на Борис. Някои смятат, че той е тук, за да помогне на Драго, без да цели отмъщение към Лора. Други се притесняват, че може да има трагичен край за Денис, особено след завръщането на Борис. Очакванията за развитието на сюжета включват предположения за разкриване на тайни, разрешаване на отношения и сцени с голямо емоционално натоварване.
-
Какви са предположенията за развитието на сюжета около другите главни герои?
-
Какви са мненията за развитието на отношенията между главните герои?
На втори октомври момичета съм на постановката " Перфектни непознати ", с добре познатите ни лица от сериала . Мартин Димитров, Неда Спасова и Нора Иванова . Надявам се пиесата да ми допадне . 😊😊 Малко да се докосна до една част, от хората от един от любимите ми сериали . 😊😊 Пиесата до колкото знам е по едноименен филм . Някой от вас гледал ли го е ?? Стана ми интересно , дали е хубав . ☺️☺️
Честит рожден ден на Йоанна Темелкова !! Жива и здрава да е , и все повече успешни роли , и дълъг живот на този великолепен любовен спектакъл за двама !! Днес със Влади Михайлов ще играят постановката точно на рожденият и ден .. 😊😊 За съжаление няма да съм там за да видя какво са подготвили , сигурно ще бъде много специално . 😊 !! За тези които не са гледали пиесата , или тези като мен които са я гледали повече от веднъж , и догодина живи и здрави ще направят отново постановката. 💓💓
П.П Момичета !! Пускат още места за днес , заради рожденият ден на Йоанна, жалко че не съм в София иначе със удоволствие бих отишла . 💗💗 За колебаещите се , не се чудите ами направо към касите и си купете билет докато още имате възможност , няма да ми омръзне да ви повтарям пиесата наистина си заслужава . 💖💖
Любим кадър от клипчето за рожденият ден на Йоанна !! Истинска и неподправена емоция !! Много мило ми става като гледам Йоанна . Все си спомням и когато се снимах с нея , и и казах че е страхотна и тя с едни навлажнени очи ми каза благодаря .. Уникални са хора , ставам досадна но наистина трябва да ги видите тези двамата на живо . Пиесата която си заслужава да се гледа повече от веднъж. 😊😊 Много ми се иска да ги видя пак на малкият екран !! А защо не и на голям . 😏😏
Момичета както си гледам Биг Брадър и виждам едно познато лице !! този човек не играеше ли едно от ченгетата от отряда на Черкезов ?? Мисля че да , но как се казваше персонажа му че забравих , до колкото си спомням нямаше и много реплики. 😊😊
П. П Как ми липсва сериала .. 😔😔😔 когато ги виждам тези хора , ми се иска да направят нов сезон . 😔😔
П.П ето го целият екип от ГДБОБ без Михайлов . 😊😊
Момичета !! Влади ще озвучава нова книга. 😊😊 А аз си помислих че ще пусне нова песен !! 😆😆 Някоя от вас чела ли е книгата!! Видя ми се доста интересна , и определено скоро време ако получа добър отзив ще посетя Хеликон. 😊😊
П.П ето я и самата книга !! Корицата доста ми допада . 😊😊
Хора !! За Влади нямало да бъде глас на горе споменатата книга , ще бъде пиеса !! Леле много искам да я видя .. 😊😊😊😊 Радвам се за Влади че го виждаме и във други проекти . 😊😊😊❤️🔥❤️🔥❤️🔥❤️❤️
П.П На тази снимка точно си ми напомня на Денис Топал . 😈😈