БРАТЯ - КРАЯТ 💋🔥

• 34 027
  • 549
  •   1
Отговори
# 510
На втори октомври момичета съм на постановката " Перфектни непознати ",  с добре познатите ни лица от сериала . Мартин Димитров,  Неда Спасова и Нора Иванова . Надявам се пиесата да ми допадне . 😊😊  Малко да се докосна до една част, от хората от един от любимите ми сериали . 😊😊  Пиесата до колкото знам е по едноименен филм . Някой от вас гледал ли го е ?? Стана ми интересно , дали е хубав . ☺️☺️
Момичета искам да ви споделя колко съм разочарована от "Театър София" и че няма да мога да гледам пиесата "Перфектни непознати " !!  Указа се че не заради " технични" причини , а заради алчност , няма да може да дойдат до моят град !! 350 човека им били малко , а искали да имат повече от 700 , което го смятам за тъпо ,  истинска алчност и излишна звездомания !! Жалко много исках да видя Мартин Димитров . 😔😔

# 511
Честит рожден ден на Йоанна Темелкова !! Жива и здрава да е , и все повече успешни роли , и дълъг живот на този великолепен любовен спектакъл за двама !! Днес със Влади Михайлов ще играят постановката точно на рожденият и ден .. 😊😊  За съжаление няма да съм там за да видя какво са подготвили , сигурно ще бъде много специално . 😊 !! За тези които не са гледали пиесата , или тези като мен които са я гледали повече от веднъж , и догодина живи и здрави ще направят отново постановката.  💓💓 П.П Момичета !! Пускат още места за днес , заради рожденият ден на Йоанна,  жалко че не съм в София иначе със удоволствие бих отишла . 💗💗 За колебаещите се , не се чудите ами направо към касите и си купете билет докато още имате възможност , няма да ми омръзне да ви повтарям пиесата наистина си заслужава . 💖💖

Последна редакция: пт, 04 окт 2024, 11:53 от Жасмина 94

# 512
https://lupa.bg/news/yoanna-temelkova-siyae-ot-shtastie-za-prav- … a_316749news.html !! Изненадата наистина беше много хубава !! Гледах клипчето в Инстаграм , много мил жест от страна на всички , за рожденият ден на Йоанна . 💖💖 Жива и здрава да е , и още много проекти в които да може да я гледаме,  както и Владо . 😊😊

# 513
Любим кадър от клипчето за рожденият ден на Йоанна !! Истинска и неподправена емоция !! Много мило ми става като гледам Йоанна . Все си спомням и когато се снимах с нея , и и казах че е страхотна и тя с едни навлажнени очи ми каза благодаря .. Уникални са хора ,  ставам досадна но наистина трябва да ги видите тези двамата на живо . Пиесата която си заслужава да се гледа повече от веднъж.  😊😊 Много ми се иска да ги видя пак на малкият екран !! А защо не и на голям . 😏😏

Последна редакция: пн, 07 окт 2024, 11:28 от Жасмина 94

# 514
Момичета както си гледам Биг Брадър и виждам едно познато лице !! този човек не играеше ли едно от ченгетата от отряда на Черкезов ?? Мисля че да , но как се казваше персонажа му че забравих , до колкото си спомням нямаше и много реплики.  😊😊 П. П Как ми липсва сериала .. 😔😔😔  когато ги виждам тези хора , ми се иска да направят нов сезон . 😔😔

Последна редакция: вт, 08 окт 2024, 23:24 от Жасмина 94

# 515
Не знам как се казва, но участваше и в София ден и нощ.

# 516
Не знам как се казва, но участваше и в София ден и нощ.
Да знам . 😊

# 517
Радослав или Радостин, нещо такова.

# 518
Питах за името на героя му в сериала  . 😊 Но благодаря все пак .. От всички участници поне за сега , той ми се вижда най свестен . 😊😊

# 519
Питах за името на героя му в сериала  . 😊 Но благодаря все пак .. От всички участници поне за сега , той ми се вижда най свестен . 😊😊

Христо

# 520
За Героя му в " Братя " 😆😆😆 . За София ден и нощ знам че е Христо . Не се уточних . 😊😊😊 Стана ми интересно героят на този човек как се казваше в сериала , играеше ченге в отряда на Черкезов , но нямаше много реплики както казах малко по нагоре . 😊😊 П.П ето го целият екип от ГДБОБ без Михайлов . 😊😊

# 521
За Героя му в " Братя " 😆😆😆 . За София ден и нощ знам че е Христо . Не се уточних . 😊😊😊 Стана ми интересно героят на този човек как се казваше в сериала , играеше ченге в отряда на Черкезов , но нямаше много реплики както казах малко по нагоре . 😊😊 П.П ето го целият екип от ГДБОБ без Михайлов . 😊😊

Знаех си, че съм го виждала някъде....Smile

# 522

Знаех си, че съм го виждала някъде....Smile
Веднага ми направи впечатление че виждам позната муцуна , и се сетих че съм го виждала в " Братя " . 😆😆

# 523
Момичета !! Влади ще озвучава нова книга.  😊😊 А аз си помислих че ще пусне нова песен !! 😆😆 Някоя от вас чела ли е книгата!! Видя ми се доста интересна , и определено скоро време ако получа добър отзив ще посетя Хеликон. 😊😊 П.П ето я и самата книга !! Корицата доста ми допада . 😊😊

# 524
Хора !! За Влади нямало да бъде глас на горе споменатата книга , ще бъде пиеса !! Леле много искам да я видя .. 😊😊😊😊 Радвам се за Влади че го виждаме и във други проекти . 😊😊😊❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️❤️ П.П На тази снимка точно си ми напомня на Денис Топал . 😈😈

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 19:19 от Жасмина 94

Общи условия

Активация на акаунт