Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 423

• 41 119
  • 737
  •   1
Отговори
# 690

Още колко ли снимки ще излязат...
Топ събитие...

# 691
  • Пловдив

Пускат - от различни ъгли направени снимки.

# 692

Едно видео, нашите са  за кратко в 2 и  34 секунда и после в 3 минутка - съобщават им имената  в почетните гости.

Да се потопим отново в блясъка и разкоша на Joy Awards наградите.  Страхотно голяма чест е за Енгин и Демет, че са били поканени. Изгледайте видеото, особено частта с презентацията на почетните гости. Техните звезди са си  техни и имат също огромна популярност - личи от уважението при връчване на наградите. Залата става и на крака аплодират. 

# 693
  • Пловдив

Ето последователността на момента с този фен. Енгин не се снима на мястото където закусват всички, става, отиват на друго и се снимат.

Марта, изгледах видеото. От имената на чуждестранните гости първо казват Енгин и Демет, после Мел Гибсън и продължават...

# 694
Добро утро!
Продължават да отекват отзивите за наградите в Рияд!Много коментари и суперлативи за Енгин и Демет!Има екранна химия между тях и добре се разбират!Очакваме много силен проект!
А,ние да пием кафе, да подредим задачите и да чакаме още снимки от събитието!
Спорен и спокоен ден, момичета!

# 695

Добро утро момичета Two Hearts
Захванахме и ден вторник - нека е успешен!

# 696
  • Пловдив

Добро утро с нашите сладури. Социалните мрежи не спират с хвалебствия за визията, за хармонията, за красотата, която излъчват.
А ние чакаме още постери и новини. За тийзър може би ще почакаме, но сме свикнали...
Не вярвам Фокс да ни "измъчва" дълго де...

# 697

Баш-майсторите... Имат си обаче бонус към  кафето - шоколадово сърчице...

# 698
  • Пловдив

https://twitter.com/EnginGeoFans/status/1617817108540428288

Клик върху линка и си пуснете звука. Ще усетим част от празничната атмосфера на церемонията с бонус -
снимали са и Енгин в гръб.

# 699
По едно следобедна кафе, момичета!

# 700
  • Пловдив

https://vk.com/club210963629?fbclid=IwAR1gVEHvjymoTC5K5lTLG4KeL5 … l-210963629_13920

От рускините:
Приятели, ще се опитам да пренеса в групата впечатленията от срещата с Енгин от арабската фенка, която го чакаше със сина си и дочака. Автоматичен превод от нейните сторита от арабски.(Опитах се с лека редакция да стане по-разбираемо за нас - мисля, че се разбира какво вълнение е изпитала фенката.)

Първото нещо, което не видях в сторитата, внезапно се събудих от новините.

Не знам как се озовах в колата и тръгнах. Пристигнах в хотела и се моля, Господи, Господи, Господи, това да е истина и да не си фантазирам. В момента, в който влязох на вратата, видях адвокат Йомер, знаех го.

Изпитах чувството, че спирам да  дишам, имам предвид, че Енгин е тук и това е истината. Отидох при него, поздравих го, казах, че са в Саудитска Арабия, казах всичко това на турски. Попитах го за Енгин и че баща ми го е видял и в същия момент сестра му Йозлем, беше до него, ми говори на английски, аз й отговорих на турски, знам, тя каза, че Енгин отива на парти и се приготвя.

Бе шокирана, че говоря турски, тя попита защо съм тук, казах, че искам да се снимам с него и да го накарам да подпише книгата. Тя ми каза, че може да не чакам, да я дам на нея, аз казах не, ще го чакам, когато дойде. Тя – ще е неудобно и дълго, а аз – готова съм и 3 часа да чакам. Тя – ще чакаш дълго, имаш дете. Аз – ще се държа добре и детето ще чака с мен. Изчаках и станах, а това бяха най-дългите часове в живота ми, около 4 часа. Наближава 7:15 ч, стоя пред вратата от която слизат, стоя права, страхувам се, че ще мине, без да ни види.

Минути до четвърт час, тук е спасението, усещам мъжествеността си, тя не ме напуска, но казах не, тук съм. Поех си дъх и очите ми бяха насочени към асансьора всеки път, когато се отвори, казах, че видях Йозлем и Йомер. След като слязох тук, разбрах, че моментът, който чаках, наближава... Няма описание на изминалите минути, няма усещания или нещо друго.

Двадесет минути преди изтеглянето премахнах тапета на айпада с книги за мястото, където ще бъде изтеглен. Един от управителите на хотела минаваше и ме видя да ставам и каза: "Той ще пристигне скоро!!”. Това са всички признаци на разпит в главата. Попитах го, сигурен ли си какво каза, попитах името му Енгин Акюрек, той отговори, че знае турски актьор, попитах го втори път сякаш е сън, той ми отговори и се засмя, каза: "Сега ще им кажа, че е техен ред да слязат на концерта.” Тук няма да кажа как сърцето ми трепереше, слава Богу, говорих с момичетата, споделям какво ми се случва миг след миг и те ме подкрепят, мотивират и развеселяват, иначе усещам как сърцето ми трепери, не мога да го спра, докато не го притисна с ръка, защото чувствам, че ще изкочи от мястото си, важното е, че вратата на асансьора се отвори и Енгин излезе.

Поех си дъх и очите ми гледаха асансьора всеки път, когато се отваряше, когато видях, че Йозлем и Йомер слизат тук, стоях неподвижно. Моментът, който чакам, дойде… Няма описание на изминалите минути, няма чувства, няма нещо, не мога да намеря правилните думи, за да опиша тези моменти, и продължавам да казвам, че съм прекарала деня, разговаряйки с него и да го снимам, докато съм спокойна и силна.

Най-трудният и най-важен момент го очаквах дълги години, вратата на асансьора се отвори, вратата на асансьора се отвори и сърцето ми се отвори с нея в този ден, когато го видях, в този момент тръгнах, очите ми не виждаха нищо освен него. Мястото беше празно от всички хора освен него, знаеш, мислиш, че това място е само за теб и човекът пред теб и ето какво се случи. Отворих мобилната си камера, да усетя чувствата си и започнах да снимам.

Мина покрай мен и се приближи до мен, поздравих го на турски, а той ми отговори толкова близо, че усетих миризмата на порфюма му, продължих да го питам как е, а той отговори, изненадан съм, че сте от Саудитска Арабия. Ръцете ми трепереха. Говорих с него на турски и му благодарих, че посети Саудитска Арабия, поздравих го. Споделих: ние сме развълнувани от вашето пристигане и вие ни виждате, ние ви обичаме и следваме вашите новини и вашите действия със страст, и ви обичаме на екран и лично очаквам с нетърпение епизоди всяка седмица и му благодарих за сериала Бягство, творчеството му, стила му на писане, и как играта му ни зарадва през осемте епизода, и аз казах: Бяхме много тъжни, че той остана в Дисни и седяхме с месеци да го чакаме, и той ме погледна и беше изненадан. Той отговори: имаш страхотен турски език, учихте го тук ли? Казах не, гледам всичките ви сериали без превод и повтаряйки ги, така го научих и той се усмихна.  Казах, виждате че Саудитска Арабия, Персийския залив и голяма арабска публика, която ви обича, подкрепя ви и ви пожелава успех. Пожелавам ви, да ви видя на по-добро място. Усмихна се, отдалечи се от нас, отиде на мястото, където колата го очакваше…

Профилът й в инстаграм: https://www.instagram.com/pen.qween/
Още снимки и в линка на рускините.

# 701
Да й завиди човек. Дали ще дойде някого в България?  Innocent

# 702
  • Пловдив

Не спират да им се радват феновете - творят.
Дали вече Енгин и Демет са на снимачната площадка?

# 703

Добра вечер момичета Two Hearts
Щастлива е тази фенка, че се е срещнала с Енгин, поговорила е, има снимки и автограф на книгата.

Аз пък си мисля, че преди старта на "Казвам се Фара" ще имаме обща  фотосесия и интервю за някое списание.

# 704
  • Пловдив

Тази вечер по Д. Фемили стигнахм до 22 минути и 57 секунди на 40 оригинален епизод.

Общи условия

Активация на акаунт