Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 84

• 80 784
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
Миналата седмица и аз си взех пилинга с BHA и пяната на Алверде, много време им се канех. Пилинга е супер наистина, пяната мирише много силно на лайм, някак ми напомня на Терафлу за простуда, което се пие и като се мия направо спирам да дишам Grin иначе си върши работата. Пяната от мед серията ми е много любима, без аромат и много нежна.

Ето и част от моите покупки от DM.

Отдавна исках да си взема ексфолианта със салицилова киселина на Balea, т.к. има изчистен състав. Сега ползвам един скъп ексфолиращ тоник, който струва 70 лева и ако салициловата киселина на Balea върши същата работа за 9 лева, то това си е откритие отвсякъде. Предстои да го пробвам.

За втори път купувам пяната за измиване на лице на Алверде с лайм и ябълка. Съдържа много алкохол денат, направо вдишвам алкохолни пари при миене,  но за моята мазна кожа това е ок, т.к. така съм сигурна, че добре съм си почистила лицето.

Пяната за чувствителна кожа на Balea също за втори път я купувам. Тя не е подходяща за мазна кожа, т.к. е супер лека, но изчистения състав ми харесва и редувам с Алверде, когато кожата не е екстремно мазна и трябва само освежаване.

Мъжкият пилинг гел на Balea за първи път ще го пробвам. Взех го, защото ми хареса съставът. Търся неща, които да съдържат салицилова киселина. Този гел съдържа салицилова киселина и ниацинамид. Има абразиви частици, така че нежно ще го ползвам два пъти седмично.

В приложението имах купон подарък спирала на Essence при покупка над 30 лева и така си спечелих и тази спирала. Blush

Последна редакция: ср, 21 дек 2022, 02:14 от Амбър

# 211
И аз си взех Плекс серума. За момичетата от Варна - има го наличен в ДМ в Делта планет мол.
А къде стои, защото днес бях там да го търся и не го видях?

Стои до продуктите на Балеа от профи серията. Малка тясна опаковка е, 7,99 лв.

# 212
Ей големи инфлуенсърки сте ще ходя да го търся и аз този серум ...

# 213
Ми аз днес минах през ДМ и купих и другите два Плекс серума.Чакаха ме от вчера

# 214
Сега ако вземат и в онлайн магазина да го качат. И мед пяната на балеа.

# 215
Сдобих се и аз със заветния Plex серум на Balea. За варненките в темата, освен в Делтата го има и в дм срещу общината, стабилно зареден.

# 216
серумът е балсам без отмиване или нещо друго?

# 217
серумът е балсам без отмиване или нещо друго?
Май е такова, да, просто с по-модерно име. Пише да се втрива на влажна или суха коса до пълното му попиване.

# 218
  • София
Ха ха... И аз днес си купих серума за коса на Plex. Нямаше други продукти от тази серия. Продавачката обясни, че се втрива в корените на косата. После четох, не пише в корените.

# 219
И аз се чудих днес как да го нанасям.

# 220
А течния пилинг може ли сутрин преди гримът да се слагам

# 221
По-добре вечер да се слага течният пилинг, защото все пак съдържа салицилова киселина. Някои хора даже го държат само 10 минути и отмиват.

# 222
Този Плекс серум го гледах днес, но ми се стори, че изправя косата. Взех този нов продукт

# 223
  • При децата ми
Ако изправя косата този серум тутакси ще го купя! Вчера бях в магазина и видях, че и при нас го има.

Ще помоля ако вече имате впечатления от серума да споделите?

# 224
  • Deutschland
Как ще се втрива в корените?
Плекса го мажа по краищата само на влажна коса и доизсушавам. При мен не изправя косата, но после с пресата е по-лесно изправянето.

Общи условия

Активация на акаунт